Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

DJI Naza M Lite Flight controller for multirotor & GPS combo Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 169,90
Onze prijs: 139,90

Model: DJI-NAZALC

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Naza M Lite Flight controller for multirotor & GPS combo + Powerunit PMU

Het gaat hier om de laatste versie met aparte LED!


Voor entry-level enthousiastelingen, brengt DJI nu de meest kosteneffectieve oplossing, het NAZA vlucht besturingssysteem, waarvan M Lite als de vereenvoudigde versie van NAZA-M wordt gezien. Toch erft deze M Lite serie de hoge betrouwbaarheid en stabiliteit als van de Naza-M serie. De innovatieve all-in-een ontwerp vereenvoudigt de installatie en bespaart ruimte en gewicht.

De plug-and-play GPS-module zal de prestaties voor luchtfotografie sterk verbeteren. De GPS-module is uitgevoerd met nauwkeurige positie hold, terug-naar-huis en intelligente controle functionaliteiten. Met de GPS-module zal de multi-rotor nauwkeurig positie en hoogte vasthouden zelfs met winderig weer. De nauwkeurigheid is ongeveer vastgesteld op 2,5 m horizontaal en 0,8 m verticaal.

Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de DJI Naza M Lite Flight controller for multirotor & GPS combo een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door Bas op 28 augustus 2014

Woensdag middag 27 augustus contact gehad via de chat. erg goede service van als ik het goed heb Jasper. aangezien de foto's aangeven dat het om de oude versie gaat, heeft hij het doosje geopend om te controleren of dit de oude of nieuwe versie is. dit staat nu ook netjes op de site. een half uur later heb ik hem besteld. en vanmiddag donderdag de 28ste had ik hem al in huis. klein detail:... Lees verder

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl