DJI Osmo Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Adviesprijs: 699,00
Onze prijs: 649,00

Model: DJI-OSMO-001

Gratis DJI FM-15 FlexiMic?:

Status: Op voorraad

Omschrijving

DJI Osmo

De DJI Osmo is de nieuwste handheld camera van DJI. Nooit eerder was de beeldkwaliteit van een handheld camera zo goed. Dit komt door innovatieve technologieėn die zijn ontwikkeld bij de totstandkoming van dit model. De wereld van actiecamera's staat met dit apparaat volledig op zijn kop. Niet langer bewogen beelden wanneer u beweegt, haarscherpe beelden onder welke omstandigheden dan ook en altijd een prachtig panoramabeeld, dat is de DJI Osmo.

360° panoramabeeld
Uniek aan de DJI Osmo is de 'Automatic Panorama' modus. In deze modus wordt het gemakkelijker dan ooit om prachtige panoramabeelden te maken. Zo hoeft u niet langer de camera zelf te draaien, dit gaat volledig automatisch. Helemaal bijzonder is dat de camera voortdurend op dezelfde hoogte blijft. Zo krijgt u geen versprongen panoramabeelden, maar een opname die perfect aansluit. Met de DJI Osmo wordt het mogelijk om altijd de hele omgeving vast te leggen. U activeert de 'Automatic Panorama' modus door simpelweg de camera boven uw hoofd te houden en de shutterknop in te drukken.

Sluitertijd
DJI heeft hard gewerkt aan het verbeteren van de sluitertijd met de DJI Osmo. Het is namelijk ontzettend vervelend als u net dat ene moment mist, doordat de foto of de video niet direct start wanneer u het wilt. Met de DJI Osmo is dit compleet anders. De sluitertijd is tot een minimum beperkt, waardoor u alle momenten direct kunt vastleggen. Hierdoor is de DJI Osmo ook uitstekend geschikt voor een prachtige timelapse of een mooie versnelde weergave met een hyperlapse.

Fantastisch werken zonder statief
Normaal gesproken is het bijna onmogelijk om zonder statief beelden te maken die volledig onbewogen zijn. Helaas gaat dit vaak ten koste van de scherpte en de helderheid van uw opname. Met de DJI Osmo is dit anders. Het geavanceerde stabilisatiesysteem zorgt ervoor dat de camera volledig stil blijft staan tot maximaal 2 seconden. En wanneer u wat meer ervaring heeft met de DJI Osmo kunt u deze tijdsspanne nog verder oprekken. Hierdoor wordt het mogelijk om ook 's nachts prachtige beelden te maken, zonder dat de opnamen bewogen zijn of onscherp.

3-assige stabilisatie
Het geavanceerde stabilisatiesysteem bestaat uit een 3-assige gimbal die ervoor zorgt dat elke beweging van uw hand direct wordt geabsorbeerd. Deze unieke stabilisatietechnologie is normaal gesproken alleen beschikbaar voor professionele dronecamera's van DJI, maar voor het eerst is de technologie nu ook ingezet bij een handheldcamera. Heeft u last van trillerige handen, geen probleem, met de DJI Osmo maakt u altijd prachtige, stabiele beelden.

Stevige grip
Niets is zo irritant als een handheldcamera die lastig is vast te houden of die de hele tijd uit uw handen glijdt. Dat heeft DJI goed begrepen met de Osmo. Deze camera biedt stevige grip, waardoor het voelt alsof u de volledige controle heeft over dit apparaat. Hierdoor wordt het maken van uw spectaculaire beelden een stuk gemakkelijker. De camera is vervaardigd uit professionele materialen die zorgen voor stabiliteit, grip en duurzaamheid zodat u jarenlang kunt genieten van de speciale DJI Osmo. Handig is ook dat de bedieningsknoppen op een slimme locatie geplaatst zijn, zodat het bedienen van dit model geen enkel probleem vormt.
Daarnaast beschikt de DJI Osmo over een speciale telefoonhouder, waar u uw smartphone in kunt plaatsen. Zo kunt u direct zien wat de camera opneemt en kunt u de camera aansturen met één druk op de knop. Daarnaast kunt u via de speciale DJI Go app instellingen aanpassen voor het maken van opnamen.

Afstandsbediening
De DJI Osmo handheldcamera kunt u bedienen via de knoppen van het toestel zelf, maar ook via uw smartphone. U downloadt hiervoor de gratis DJI Go app. Plaats uw smartphone vervolgens in de houder, start de app op en u heeft de volledige controle over de DJI Osmo. Kies voor verschillende opnamemodi, pas kleurinstellingen aan en kijk live mee met de beelden op uw smartphone.

Uitstekende 4K beeldkwaliteit
Bij een camera is natuurlijk de beeldkwaliteit van groot belang. Dat zit wel goed bij de DJI Osmo. Standaard ontvangt u een Zenmuse X3 camera die perfect samenwerkt met het stabilisatiesysteem. Deze camera heeft een 4K resolutie met 24, 25 of 30 frames per seconde. Deze beelden kunnen afgespeeld worden op grote schermen, zonder dat er aan kwaliteit wordt ingeleverd. Voor het maken van foto's geniet u van een 12 megapixel kwaliteit en beelden kunnen zelfs opnemen worden in Adobe DNG RAW formaat.

Standaard ontvangt u dus de Zenmuse X3 camera, maar de DJI Osmo is ook compatibel met de Zenmuse X5 camera's.

Accessoires
U kunt volop accessoires aansluiten op de DJI Osmo net als bij elke andere actiecamera. Kies bijvoorbeeld voor een statief voor nog meer stabiliteit of voor lange afstandscontrole. Of wat dacht u van de speciale bikemount voor wanneer u gaat mountainbiken?

Slaapmodus
De DJI Osmo is voorzien van een speciale slaapmodus. Wanneer u de camera even niet gebruikt, gaat het apparaat na een vooraf ingestelde tijd automatisch in slaapmodus. Dit verlengt de batterijduur aanzienlijk en verlengt tevens de levensduur van de ingebouwde elektronica. Wanneer u de camera weer wilt gebruiken, activeert de Osmo direct en is hij klaar voor gebruik.

Geluidskwaliteit
Bij actiebeelden hoort natuurlijk ook geluid. Dit maakt de ervaring immers nog intenser. Daarom is de DJI Osmo uitgevoerd met een geļntegreerde microfoon die nauwkeurig al het geluid opneemt. Tevens beschikt de camera over een 3,5mm plug, zodat u ook zelf uw eigen microfoon zou kunnen inpluggen.

Specificaties:
- Afmetingen: 61,8 x 48,2 x 161,5 mm
- Gewicht: 201 gram
- Model: Zenmuse X3
- Mount: afneembaar
- Tilt: -35° tot 135°
- Pan: +- 320°
- Roll: +- 30°
- Sensor: Sony Exmor R CMOS; 1/2,3"
- Megapixels: 12,4
- ISO bereik: 100 - 3200 (video), 100 - 1600 (foto)
- Shuttersnelheid: 8s - 1/8000s
- Videoresolutie:
UHD: 4K (4096 x 2160) 24/25p
UHD 4K (3840 x 2160) 24/25/30p
2.7K (2704 x 1520) 24/25/30p
FHD: 1920 x 1080 24/25/30/48/50/60/120p
HD: 1280 x 720 24/25/30/48/50/60p
- Fotoformaten: JPEG, DNG
- Videoformaten: MP4, MOV
- Ondersteunde SD-kaarten: MicroSD (maximaal 64GB)
- Batterij: LiPo 980 mAh
- Inclusief batterijoplader

Onderdelen nodig van de DJI Osmo?
- (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl