Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI A3 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.099,00

Model: DJI-A3

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI A3

De A3 Flight Controller combineert betrouwbaarheid met de meest precieze flight control die u ooit heeft meegemaakt. Daardoor is deze flight controller ideaal voor veeleisende industriële en filmtoepassingen. Uniek is dat u dit apparaat volledig naar wens kunt instellen.

Upgrade naar de A3 Pro
Met 2 upgrade kits kunt u de A3 upgraden naar de A3 Pro. Ook kunt u direct kiezen voor de A3 Pro. Het voordeel van de laatste flight controller is dat via geavanceerde diagnostische algoritmes voortdurend gescand wordt naar potentiële fouten tijdens het vliegen met uw drone. Mocht er een onderdeel problemen vertonen, dan nemen andere onderdelen de werking automatisch over. Hierdoor kunt u probleemloos blijven doorvliegen.

Grotere precisie
De A3 flight controller van DJI levert grotere precisie dan zijn voorgangers. Dit is mogelijk dankzij een verbeterd robuust algoritme. De flight controller is geschikt voor een groot aantal verschillende drones, waaronder hexacopters en octocopters. Bijzonder is dat het fault-tolerant controlesysteem van de DJI A3 ervoor kan zorgen dat u zonder problemen uw drone kunt landen in het geval van een systeemfout.

Flight modes
De DJI A3 flight controller beschikt over meerdere vluchtmodus. Zo is er de P-mode, waarbij uw drone automatisch op de door u ingestelde positie blijft. Daarnaast kunt u kiezen voor de Attitude mode (A-mode). In deze modus blijft de drone vliegen op de hoogte die u heeft ingesteld. Ook kunt u kiezen uit de F-Mode en de Manual Mode. In de laatstgenoemde modus heeft u de volledige besturing over de drone en wordt u niet geholpen.

DJI Assistant 2
Om het vliegen gemakkelijker te maken voor iedereen heeft DJI de DJI Assistant 2 ontwikkeld. Deze applicatie maakt het nog eenvoudiger om uw drone te configureren en de juiste vlieginstellingen in te stellen. Daarnaast kunt u via het Ground Station volledig offline alvast uw route instellen en zelfs voor meerdere drones tegelijk alvast een vluchtroute inplannen. Zie het als een soort automatische piloot.

Return to Home
Niet altijd is het eenvoudig om uw drone veilig te laten terugkeren naar de opstijgplaats. Of soms heeft u geen zin om zelf terug te vliegen. In dat geval gebruikt u de Return to Home vliegmodus. De drone keert dan automatisch terug naar zijn startlocatie. Dit is ook mogelijk in het geval van batterijen die bijna leeg zijn. De drone keert dan dankzij de DJI A3 flight controller automatisch terug.

DJI Go App
De DJI A3 flight controller werkt uitstekend samen met de gratis DJI Go App, te downloaden voor Android en iOS. Via de app kunt u bijvoorbeeld een beginnermodus instellen. In deze modus wordt niet het volledige vermogen van de drone gebruikt, zodat u eerst het apparaat onder controle kunt krijgen. Daarnaast kunt u automatisch opstijgen en landen via de app, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Handig is ook dat de vluchtdata via de ingebouwde datarecorder wordt opgeslagen, zodat u de vluchtgegevens nog eens terug kunt kijken.

Specificaties
• Vliegmodi: P-Mode (Positioning), A-Mode (Attitude), F-Mode (Function), Manual
• Return to Home: Smart, Low battery, Low voltage, Failsafe
• Waarschuwing bij lage accu
• No Fly zones mogelijk
• Maximale vlieghoogte instelbaar
• Werkt samen met de DJI Go app
• Gewicht: 66 gram
• Input voltage: 10,5 - 52 Volt
• Afmetingen: 64 x 24 x 19.5 mm
• Minimaal besturingssysteem: Windows 7, Mac OS X 10.9
• Maximale windweerstand: 10 meter per seconde
• Maximale opstijgsnelheid: 4 meter per seconde
• Maximale daalsnelheid: 5 meter per seconde

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl