DJI Phantom 4 Advanced RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

1.399,00

Model: PH4-ADV-01

SanDisk SD-kaart toevoegen?:

Status: Op voorraad

Omschrijving

DJI Phantom 4 Advanced

Natuurlijk kunt u een gebruikte DJI Phantom, DJI Mavic Pro, DJI Spark of andere drone gewoon bij ons inruilen. U mag dan foto's en informatie sturen naar jasper@toemen.nl


De DJI Phantom 4 Advanced is een uitstekende drone met een geweldige camera. De camera heeft een 1-inch 20 megapixel sensor en neemt op in 4K-resolutie met wel 60 frames per seconde. Niet eerder kon u zulke scherpe beelden maken met een drone. Verbaas uzelf met het nieuwe paradepaardje van DJI. Ideaal is het Flight Autonomy systeem met 5 zichtsensoren. Deze sensoren zorgen ervoor dat u veilig kunt vliegen, zonder dat u obstakels raakt. En dan is de gehele constructie ook nog eens gemaakt op snelheid en wendbaarheid. De DJI Phantom 4 Advanced is zonder twijfel één van de beste drones van het moment.

Verbluffende camera
Drones worden steeds vaker ingezet bij grote evenementen. Ze zijn een stuk wendbaarder dan een helikopter en de beelden zijn van steeds hogere kwaliteit. Dat is bij de DJI Phantom 4 Advanced absoluut ook het geval. Deze drone heeft een fantastische 4K-camera aan boord met een 1-inch 20 megapixel CMOS-sensor. Dat betekent dat er veel licht op de lens valt, waardoor u ook bij weinig licht verbluffend heldere beelden schiet. Een mechanische sluiter zorgt er daarnaast voor dat u scherpe beelden op hoge snelheid kunt filmen. Ideaal voor een prachtig luchtoverzicht van een festival of het volgen van sporters tijdens een wedstrijd. Ideaal is de verbeterde compressie, waardoor het formaat van uw video binnen de perken blijft.

Verbeterde beeldkwaliteit
DJI is van oudsher een merk dat uitstekende drones aflevert. Maar het merk richt zich ook steeds meer op de combinatie tussen drone en camera. Immers, vliegen op zich is leuk, maar het wordt nog beter wanneer u unieke beelden kunt maken vanuit de lucht. De meegeleverde camera zorgt hiervoor. Dankzij de breedhoeklens heeft u altijd een prachtig panoramabeeld, wat u ook filmt. Daarnaast zorgt de verbeterde camera voor levendigere kleuren en minder korreligheid op de beelden. Of u nu video’s of foto’s maakt met de DJI Phantom 4 Advanced, de beeldkwaliteit is onovertroffen.

5 zichtsensoren
Natuurlijk is de DJI Phantom 4 Advanced te besturen door piloten van elk niveau, maar een extra hulpmiddel kan nooit kwaad. Daarom is deze nieuwe drone van DJI voorzien van maar liefst 5 zichtsensoren met locatiebepaling (GPS en GLONASS). De sensoren scannen voortdurend de omgeving rond de DJI Phantom 4 Advanced om te ontdekken of er obstakels in de buurt zijn. En dat tot op een afstand van wel 30 meter. Zodra er een gevaarlijk object ontdekt wordt, wordt de automatische remfunctie ingeschakeld. Is een obstakel dichterbij dan 15 meter? Dan zal de drone automatisch opstijgen of omkeren.

Afstandsbediening met ingebouwde scherm
Hoe gaaf is het als u al tijdens het vliegen met uw drone op de afstandsbediening kunt zien welke beelden er worden opgenomen door de camera? Met de DJI Phantom 4 Advanced kan het. De meegeleverde afstandsbediening is voorzien van Lightbridge HD videotransmissie tot op een afstand van 7 kilometer. Op het 5,5”-scherm van de afstandsbediening ziet u hierdoor live de beelden die worden opgenomen. Direct deze beelden delen met de rest van de wereld? Dat kan via de ingebouwde DJI GO4 app. Laat voortaan ook anderen genieten van uw dronevluchten!

Eenvoudig selfies maken
Selfies maken, iedereen doet het. En dus kan de DJI Phantom 4 Advanced het ook. Met de verbeterde Gesture modus maakt u eenvoudiger dan ooit selfies. Leer de drone dat er een foto gemaakt moet worden bij een bepaalde beweging en vervolgens zal bij herkenning van deze beweging de camera worden ingeschakeld. Vervolgens heeft u nog 3 seconden om uw favoriete pose aan te nemen, voordat er wordt afgedrukt.

Besturen is kinderspel
Wilt u simpelweg met wat drukken op het scherm van uw afstandsbediening de drone besturen? Gebruik dan de Draw technologie. Klik navigatiepunten aan en de drone zal in de juiste richting gaan vliegen. Tegelijkertijd wordt de hoogte van de DJI Phantom 4 Advanced vastgezet, zodat u alleen maar op de richting hoeft te letten. Op deze manier kunt u complexere beelden schieten met de camera. Ideaal voor sfeerbeelden of het verslaan van een sportwedstrijd. In deze modus heeft u twee keuzes voor de camera, forward en free. Kiest u voor forward, dan volgt de camera de vliegrichting van de drone. Kiest u voor free, dan kunt u de camera in alle mogelijke richtingen bewegen.

Volg snel bewegende objecten
Een object dat snel beweegt, bijvoorbeeld een wielrenner of een sportauto, is normaal gesproken lastig in beeld te brengen. Niet met de DJI Phantom 4 Advanced. Geavanceerde herkenningsalgoritmen zorgen ervoor dat u zelfs de snelst bewegende objecten kunt volgen. Kies voor de tracemodus om het object van voren of van achteren te volgen, waarbij obstakels worden ontweken. De profilemodus stelt u in staat om van de zijkant te filmen en in de spotlightmodus kiest u zelf vanuit welke hoek er gefilmd wordt.

Return to home
De Return to home functie is één van de beste en makkelijkste functies van DJI-drones. Wilt u geen moeite hoeven doen om de DJI Phantom 4 Advanced veilig naar zijn opstijgpunt terug te vliegen? Schakel dan de Return to home functie in. Op basis van GPS-coördinaten onthoudt de drone zijn vertrekpunt, waardoor terugkeren kinderspel is. Ook in deze modus worden eventuele obstakels automatisch vermeden. Makkelijker wordt het niet.

Specificaties
Gewicht: 1368 gram
Diagonale afmeting: 350 mm
Opstijgsnelheid: maximaal 6 meter per seconde (in sportsmodus)
Daalsnelheid: maximaal 4 meter per seconde (in sportsmodus)
Maximale snelheid: 72 kilometer per uur (in sportsmodus)
Maximale tilt: 42 graden (in sportsmodus)
Maximale hoogte: 6000 meter boven zeeniveau
Maximale windbestendigheid: 10 meter per seconde
Maximale vliegtijd: 30 minuten
Locatiebepaling: GPS / GLONASS
Frequentie afstandsbediening: 2,4 – 2,483 GHz
Bereik afstandsbediening: maximaal 7 kilometer
Batterij: 6000 mAh LiPo 2S
Capaciteit intelligent flight battery: 5870 mAh
Voltage: 15,2 V
Type: LiPo 4S
Gimbalstabilisatie: 3-assig (pitch, roll, yaw)
Camerasensor: 1” CMOS, 20 megapixel
Fotogrootte: maximaal 5472 x 3648 pixels
Fotomodi: Single Shot, Burst Shooting, Auto Exposure Bracketing
Fotoformaat: JPEG, DNG (RAW), JPEG + DNG
Videoresolutie: C4K (4096 x 2160) 24/25/30p (maximaal)
Videoformaat: MP4/MOV (AVC/H.264; HEVC/H.265)
SD-kaart: Micro SD, maximaal 128 GB
App voor live view: DJI GO 4, werkt op 2,4 GHz frequentie, resolutie: 720P met 30 frames per seconde
Besturingssystemen app: iOS 9.0 of hoger, Android 4.4.0 of hoger

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl