DJI Phantom 4 Pro Obsidian Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

Aanbieding
 DJI Phantom 4 Pro Obsidian
1.888,00 1.699,00

Model: DJI-PH4-Black

SanDisk SD-kaart toevoegen?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Phantom 4 Pro Obsidian


Natuurlijk kunt u een gebruikte DJI Phantom, DJI Mavic Pro, DJI Spark of andere drone gewoon bij ons inruilen. U mag dan foto's en informatie sturen naar jasper@toemen.nl

De DJI Phantom 4 is een unieke drone met een ingebouwde camera. Deze camera beschikt over een 1-inch 20-megapixel sensor. Hierdoor valt er extra veel licht op de sensor en zijn de beelden ook bij weinig licht uitstekend. Videobeelden maakt u in 4K resolutie (60 frames per seconde) en in de Burst Mode maakt u opnamen met 14 frames per seconde. De Phantom 4 Pro is de verbeterde versie van de Phantom 4, maar weegt net zoveel. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van een titanium en magnesiumconstructie. Deze constructie geeft de Pro drone wel de juiste stijfheid mee, maar zorgt voor een lager gewicht.

Onboard camera
De onboard camera van de DJI Phantom 4 Pro is dus uitgerust met een 1-inch 20-megapixel CMOS sensor. Deze camera is uitgerust met de nieuwste technologieën waardoor ruis op uw foto’s en video’s een stuk minder wordt. De camera is net zo krachtig als traditionele camera’s voor op de grond. Daarnaast ondersteunt deze drone H.264 compressie voor uw 4K video’s met 60 frames per seconde. Voor 4K beelden met 30 frames per seconde wordt H.265 gebruikt. Geavanceerde sensoren en processors zorgen voor verbeterde beeldkwaliteit.

Vermijd obstakels
Tijdens het vliegen wilt u vooral bezig zijn met het schieten van prachtige luchtfoto’s en –video’s. Dan wilt u zo min mogelijk denken aan het ontwijken van obstakels. Daarom heeft DJI de Phantom 4 Pro voorzien van een grote set sensoren die obstakels tijdig kunnen opmerken en u daarvan op de hoogte brengen. De sensoren werken in 4 richtingen, zodat u overal veilig kunt vliegen met uw drone. Hierdoor kunt u toch dat ene complexe plaatje maken, zonder dat u een object raakt.

DJI GO app
In het ingebouwde scherm van de controller kunt u de DJI GO app gebruiken. Met deze app krijgt u niet alleen inzicht in de vluchtgegevens van de DJI Phantom 4 Pro, maar kunt u ook de camera aansturen. Heeft u een mooi beeld gezien, dan drukt u via de app een foto af. Of maak een spectaculaire luchtvideo via de app.

Draw & waypoint control
Vliegen met de DJI Phantom 4 Pro was nog nooit zo makkelijk. Met de nieuwe Draw technologie kunt u gewoon op het scherm een route uittekenen die de drone moet vliegen. De drone gaat dan automatisch de door jou ingestelde waypoints af, terwijl hij blijft vliegen op dezelfde hoogte. Hierdoor heeft u als piloot alle tijd om de ingebouwde camera te beheren en ook de meer complexe shots te maken.

Intelligent vliegen
Wanneer u de Draw technologie activeert, heeft u de keuze uit twee manieren van vliegen. De standaard manier en de vrije manier. Met de standaard manier volgt de drone de route langs uw waypoints met een vaste snelheid en de camera naar voren gericht. Kiest u voor vrij, dan kunt u gedurende de vlucht de camera in elke richting bewegen die u maar wenst. Zo krijgt u dynamischere beelden dan in de standaard modus.

Objecten tracken
Vanuit de lucht kan het lastig zijn om een bepaald object, bijvoorbeeld een persoon of een voertuig, te volgen. Toch is dit voor de DJI Phantom Pro 4 geen enkel probleem dankzij de trackingmogelijkheden. De drone herkent automatisch objecten op de grond en volgt deze middels geavanceerde herkenningsalgoritmen. Zo wordt het nog makkelijker om bewegende objecten te filmen.

Drie mogelijkheden bij tracken
Wanneer u een object wilt volgen met de DJI Phantom Pro 4 heeft u drie mogelijkheden. Kies voor Trace, Profile of Spotlight. Met de Tracefunctie wordt het object gevolgd van de voor- of de achterkant en worden obstakels automatisch vermeden. Met Profile kunt u de drone aan alle kanten naast het object laten vliegen, zodat u dynamischere beelden kunt maken. En als laatste is er de Spotlightmodus. Hiermee wordt het object te allen tijde gevolgd, waar u ook vliegt met de drone. Deze modus is bij uitstek geschikt wanneer u een verhaal wilt vertellen over een bepaald persoon.

Hulpmiddelen bij het vliegen
De DJI Phantom Pro 4 is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde piloten. Dit is terug te zien in de verschillende vliegmodi. Een handig hulpmiddel is bijvoorbeeld TapFly. Met TapFly kunt u met één druk op de knop de drone in een bepaalde richting laten vliegen. Dit kan zowel voor- als achteruit. Handig is ook de Return to Home functie, waarmee de drone automatisch terugkeert naar de opstijgplaats. Deze modus werkt ook wanneer de verbinding tussen de drone en de afstandsbediening verbroken is.

Gesture Mode
Een unieke modus is de Gesture Mode waarmee u eenvoudig selfies kunt maken. Geavanceerde visuele technologie zorgt ervoor dat de DJI Phantom Pro 4 kan reageren op bewegingen. Steek bijvoorbeeld uw arm in de lucht en de drone zal dit begrijpen als een signaal om op u te focussen. Vervolgens begint er een countdown van 3 seconden, waarin u uw favoriete pose aan kunt nemen, waarna er automatisch een foto wordt genomen. En dat geheel zonder afstandsbediening.

Vliegmodi
De DJI Phantom 4 Pro beschikt over 3 verschillende vliegmodi (P, A en S). P staat voor Position Mode, waarin u onder andere gebruik kunt maken van TapFly en ActiveTrack. In de Sport Mode (S) kunt u sneller vliegen met de drone en is het toestel wendbaarder. In de Atti Mode (A) houdt deze drone van DJI automatisch zijn hoogte vast, waardoor u soepelere luchtvideo’s kunt maken. Een extra optie is de Tripod Mode, ideaal voor indoor vliegen. De snelheid wordt in deze modus gelimiteerd tot 7 kilometer per uur.

Specificaties
• Gewicht: 1388 gram
• Opstijgsnelheid: 6 meter per seconde
• Daalsnelheid: 4 meter per seconde
• Maximale snelheid: 72 kilometer per uur (in Sport Mode)
• Maximale kanteling: 42 graden (in Sport Mode)
• Maximale hoogte: 6000 meter boven zeeniveau
• Vliegtijd: circa 30 minuten
• Satellietsystemen: GPS / GLONASS
• Camerasensor: 1” CMOS met 20 megapixels
• ISO bereik: 100 – 3200 (automatisch), 100 – 6400 (handmatig video), 100 – 12800 (handmatig foto)
• Sluitertijd: 8 – 1/8000 s
• Fotoformaten: JPEG, DNG (RAW), JPEG + RAW
• Videoresolutie: 4K:3840×2160 24/25/30p @100MBps, 2.7K:2720×1530 24/25/30p @ 65MBps, FHD (1920 x 1080 24/25/30p @50Mbps, 1920 x 1080 48/50/60p met 65Mbps), HD (1280 x 720 48/50/60p met 35Mbps)
• Videoformarten: MP4/MOV (AVC/H.264;HEVC/H.265)
• Ondersteunde Geheugenkaarten: Micro SD, Max Capaciteit: 128GB.
Schrijfsnelhede ≥15MB/s, Klasse 10 of UHS-1 Klasse aanbevolen!

Onderdelen nodig van de DJI Phantom 4 Pro?
- (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl