Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: DJI-PH4PLUS-V2.0

Extra batterij (high capacity)?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0

Wilt u een gebruikte drone inruilen op dit model? Geen probleem stuur een e-mail met informatie en foto's naar jasper@toemen.nl


De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is de verbeterde versie van de uitstekende Phantom 4 Pro. Deze drone is uitgerust met een uniek OcuSync HD transmissiesysteem dat dual-band switching ondersteunt. Daarnaast verbindt de drone automatisch en volledig draadloos met de DJI Goggles, zodat u real-time de beelden op uw virtual reality-bril kunt zien. De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is alles wat u van een drone mag verwachten. Met dit model haalt u absoluut het allerbeste in huis.

Uitstekende onboard camera
De Phantom 4 Pro V2.0 van DJI is de ideale drone om spectaculaire luchtopnames te maken. Standaard wordt er een uittekende onboard camera meegeleverd met een 1” 20-megapixel CMOS sensor. De lens is op maat gemaakt en voor het eerste heeft DJI een camera ontwikkeld met een mechanische sluiter. Dit is extra handig wanneer u foto’s of video’s wilt maken van een snel bewegend object. Dankzij de mechanische shutter levert dit geen problemen meer op. Sterker nog, de onboard camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 is in kwaliteit gelijk aan traditionele camera’s.

Grote sensor
Het aantal megapixels van een camera is belangrijk, maar nog belangrijker is de grootte van de sensor. Hoe groter de lensopening, hoe meer licht er op de sensor kan vallen. Met als resultaat heldere foto’s en video’s met veel details. De camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 heeft een 1” 20-megapixel CMOS sensor die uitstekend geschikt is voor alle lichtomstandigheden. Extra fel licht wordt gecorrigeerd en bij weinig licht functioneert de camera uitstekend, dankzij de grote lensopening. Vergeleken met zijn voorganger is de lens van de camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 bijna vier keer zo groot. En dat ziet u terug in de beelden. Daarnaast is het contrast vergroot en is de maximale ISO-waarde uitgebreid naar 12800.

Film in 4K
4K is tegenwoordig de standaard in videoland. Een beetje camera neemt op in deze resolutie en zo ook de camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0. Sterker nog, met een framerate van 60 frames per seconde en een bitrate van 100Mbps, schiet u ook nog eens geweldige slow motion beelden. Ideaal voor het filmen van een waterval, juichende mensen of een bewegend object. Fijn is ook dat de camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 de nieuwe H.265 video codec ondersteunt. Net weer een stapje beter dan de oude H.264 codec. Doordat de beelden twee keer zo snel verwerkt worden, geniet u van zichtbaar betere kwaliteit.

Verbeterde high resolution lens
Voor de meest spectaculaire luchtfoto’s is een camera met een hoge resolutie lens noodzakelijk. De DJI Phantom 4 Pro V2.0 komt met een geoptimaliseerde lens met een F2.8 breedhoeklens. Hierdoor kunt u grotere oppervlakten op de foto zetten, zonder dat de randen worden afgesneden. De uitstekende camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 zorgt daarnaast voor haarscherpe beelden, met minimaal kleurverschil of verlies aan details. En dankzij de Modulation Transfer Function (MTF), krijgt u voortaan een nog beter idee van de prestaties van de lens.

Sensoren om obstakels te vermijden
Wanneer u bezig bent met het schieten van een spectaculaire luchtvideo, wilt u niet voortdurend bezig zijn met objecten in de buurt waar u omheen moet vliegen. Daarom is de Phantom 4 Pro V2.0 van DJI uitgevoerd met high resolution stereo sensoren die voortdurend speuren naar obstakels. En dat in wel vijf verschillende richtingen. Door slimme plaatsing van de sensoren, wordt elk object ruim op tijd opgemerkt. Hierdoor kunt u eenvoudig complexe beelden maken, zonder dat uw drone gevaar loopt.

Extra veiligheid met nieuw navigatiesysteem
De DJI Phantom 4 Pro V2.0 maakt vliegen veiliger dan ooit. Naast de visuele sensoren die waarschuwen voor objecten, bevat deze drone ook een navigatiesysteem dat bestaat uit zes camera’s. Deze camera’s berekenen voortdurend de afstand en de relatieve snelheid tussen de drone en objecten in de buurt. Hierdoor wordt er een extra veiligheidsmarge ingebouwd wanneer u aan de slag gaat met de drone. Handig, want dit nieuwe model van DJI haalt tot wel 50 kilometer per uur. En dan schuilt een ongeluk in een kleins hoekje. Vliegen door of in smalle ruimtes? Dan helpt de Narrow Sensing Mode u zonder problemen hier doorheen.

FlightAutonomy
De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is een geavanceerde drone die voor elke dronepiloot gemakkelijk te besturen is. Voor beginnende vliegers is de FlightAutonomy-technologie een ideaal hulpmiddel. De technologie is een combinatie van camera’s, een infrarood sensing systeem, dual-band GPS en ultrasonische hulpmiddelen. Alles samen zorgt ervoor dat u real-time informatie krijgt over de hoogte, de snelheid en de locatie van de drone. Hierdoor weet u precies hoe uw drone er voor staat en kunt u handelen naar de informatie die u ontvangt. Het resultaat? Een vlucht die vele malen betrouwbaar is dan voorheen.

OcuSync afstandsbediening met ingebouwd scherm
Hoe gaaf is het om live de beelden van uw drone te bekijken op uw afstandsbediening? Het kan met de OcuSync afstandsbediening. Deze controller heeft een volledig geïntegreerd HD-scherm van 5,5”. Handig is dat het scherm verbeterde helderheid biedt, zodat ook op zonnige dagen het scherm uitstekend te bekijken is. Bijzonder is dat de DJI GO app in het scherm is ingebouwd, zodat hardware en software uitstekend met elkaar samenwerken. Hierdoor kunt u direct de beelden van de drone editen en delen.

Verbeterde transmissie
De speciale OcuSync videotransmissie is beter dan ooit. Het uitgaande controlesignaal en het inkomende videosignaal worden tegelijkertijd verzonden. Dit is mogelijk door de dual-band frequenties waar de DJI Phantom 4 Pro V2.0 mee overweg kan. Het voordeel hiervan is verbeterde transmissie met minder haperingen of fouten in de overdracht.

Stillere propellers
De nieuwe aerodynamische 9455S propellers van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 zijn stiller dan ooit. Het toch al lage geluidsniveau van DJI drones is met 4dB (60%) teruggebracht, zodat u geniet van nog fijnere vluchten met uw drone. Deze geluidsreductie is gemeten op een indoorlocatie op een hoogte van 1 meter.

Intelligente batterij en vliegtijd tot 30 minuten
DJI heeft ook gewerkt aan de batterij voor de Phantom 4 Pro V2.0. Daardoor geniet u nu van een vliegtijd tot wel 30 minuten. Ruim voldoende om een schitterende video te maken. De DJI GO 4 app geeft voortdurend de levensduur van de batterij aan en berekent hoe lang u nog kunt vliegen. Zo wordt voorkomen dat de drone zonder batterij komt te zitten. Opladen van de batterij is een veilige aangelegenheid. De slimme batterij voorkomt overcharging. Daarnaast behoudt de batterij zijn vermogen over langere tijd, ideaal wanneer u een tijdje niet gaat vliegen met uw drone.

Specificaties
• Gewicht: 1375 gram
• Diagonale afmetingen: 350 mm
• Maximale snelheid opstijgen: 6 meter per seconde
• Maximale snelheid dalen: 4 meter per seconde
• Maximale snelheid: 72 kilometer per uur
• Vliegtijd: 30 minuten
• Camerasensor: 1” CMOS
• Megapixels: 20
• Lens: FOV 84° 8.8 mm/24 mm f/2.8
• ISO-bereik video: 100 – 6400
• ISO-bereik foto: 100 – 12800
• Sluitersnelheid: 8 – 1/8000s
• Maximale resolutie foto’s: 3:2 (5472 x 2648)
• Maximale resolutie video’s: C4K (4096 x 2160 24/25/30p @ 100Mbps)
• Compressie: H.265
• Fotoformaat: JPEG, DNG (RAW), JPEG + DNG
• Videoformaat: MP4/MOV (AVC/H.264; HEVC/H.265)
• SD-kaart: Micro SD
• App: DJI GO 4
• Live view: 1080p met 30 frames per seconde
• Besturingssysteem voor app: iOS 9.0, Android 4.4.0
• Gimbal: 3-assig
• Frequentie afstandsbediening: dual-band 2,4 GHz en 5,8 GHz
• Batterij: 6000 mAh LiPo 2S

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl