DJI Phantom 4 Pro V2.0 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

1.699,00

Model: DJI-PH4-V2.0

Extra batterij (high capacity)?:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.

Dit artikel zal in voorraad zijn op 30 juni 2018.


Omschrijving

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Wilt u een gebruikte drone inruilen op dit model? Geen probleem stuur een e-mail met informatie en foto's naar jasper@toemen.nl


DJI heeft de nieuwe versie van de Phantom 4 Pro gepresenteerd. De drone zal de huidige variant vervangen en wordt voor dezelfde prijs aangeboden in twee versies. De DJI Phantom 4 Pro V2.0 en de DJI Phantom 4 Pro+ V2.0.

Stiller
De DJI Phantom 4 Pro V2.0 zal iets stiller zijn dan zijn voorganger dankzij de vernieuwde Electronic Speed Controllers (ESC's) en de 9455S low-noise propellers. Deze update is vergelijkbaar aan die van de DJI Mavic Pro Platinum en zorgt er eveneens voor dat de drone 60% stiller wordt tijdens het opstijgen.

OcuSync
De DJI Phantom 4 Pro V2.0 is uitgerust met DJI's OcuSync HD videotransmissie systeem. Dit systeem laat de piloot de beste kwaliteit beelden zien en schakelt hiervoor tussen de 2,4 en 5,8 Ghz frequenties. Dankzij OcySync ziet de dronepiloot de beelden vanaf de drone in een 1080p FullHD resolutie. Ook is de DJI Goggles draadloos te gebruiken met de DJI Phantom 4 Pro V2.0. De eerste versie van de DJI Phantom 4 Pro maakte gebruik van de Lightbridge technologie en liet de piloot een 720p HD resolutie zien.

4K UltraHD
De camera van de DJI Phantom 4 Pro V2.0 is ongewijzigd en houdt zijn 1"CMOS censor met 20 megapixels die in staat is om in 4K UltraHD op te nemen met 60 beelden per seconden. Ook beschikt de DJI Phantom 4 Pro V2.0 over dezelfde obstakel ontwijkingssensoren aan vijf zijden van de drone.

Twee versies
De DJI Phantom 4 Pro V2.0 wordt een vervanging voor de eerste versie en zal beschikbaar komen in twee versies. De DJI Phantom 4 Pro V2.0 kost 1699 euro en wordt geleverd met een smartphone/tablethouder om via de DJI Go applicatie live mee te kijken met de drone. De DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 wordt geleverd met een vast scherm op de remote controller die meer dan twee keer helderder is dan de gemiddelde smartphone/tablet en gaat 1999 euro kosten.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in onze winkels

  • Drones winkel

    Minderbroedersstraat 33
    5211 EL 's-Hertogenbosch

  • Toemen winkel

    Minderbroedersstraat 32
    5211 EL 's-Hertogenbosch

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl