DJI RC Pro (DJI Mavic 3 & DJI Mavic Air 2S) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

999,00

Model: 6941565918307

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

DJI RC Pro (DJI Mavic 3 & DJI Mavic Air 2S)

Breng je skills voor dronevideos en -fotos naar een nieuwe standaard met de DJI RC Pro afstandsbediening. Deze controller beschikt over een ongekend helder display, krachtige performance, efficiente besturing en uitstekende audio en video prestaties. Compatibel met de DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine en DJI Mavic Air 2S, is deze afstandsbediening de absolute creme de la creme van de dronecontrollers die op dit moment op de markt zijn.

Ideaal voor de professionals
De DJI RC Pro afstandsbediening is geschikt voor iedereen die echt alles uit de DJI Mavic 3 drone wil halen. Denk daarbij aan professionals die werken in de luchtfotografie en -videografie. De next-generation processor en de verbeterde opslagcapaciteit, zorgen voor verbeterde stabiliteit en soepelere bediening van je drone. Daarnaast werkt deze controller met O3+ videotransmissie, waardoor je realtime de beelden van je drone ontvangt in Full HD. Zonder dat je last hebt van vertraging of interferentie.

Perfecte controle
Met de DJI RC Pro afstandsbediening heb je perfecte controle over je drone, dankzij de zelfde controlesticks als bij de DJI FPV. Hiermee stuur je de drone zeer precies aan en geniet je van een uitstekende controller ervaring. Het besturen van de DJI Mavic 3 of de DJI Mavic 3 Cine wordt hiermee gemakkelijker dan ooit.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl