Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Ronin-M Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.559,00

Model: Ronin-M

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Ronin-M

Lichtgewicht toestel
De nieuwe DJI Ronin-M is één van de lichtste camerastandaards ooit gemaakt door DJI. Het toestel weegt slechts 2.3kg en is daarmee de helft lichter dan zijn grote broer, de DJI Ronin. Toch is de DJI Ronin-M sterk genoeg om een professionele camera te dragen met een maximaal gewicht van 3.6kg, meer dan zijn eigen gewicht dus. Praktisch is ook het compacte formaat van deze standaard, waardoor u de Ronin-M gemakkelijk in een rugzak kunt vervoeren. Zo kunt u vanaf nu probleemloos overal prachtige beelden opnemen.

Stabiele opnamen in een handomdraai
Met een camerastandaard wilt u direct aan de slag, zodra u het toestel in handen heeft. Met de DJI Ronin-M is dit mogelijk. Binnen maximaal 5 minuten heeft u uw camera op de juiste manier geïnstalleerd en in balans gebracht. Vervolgens zorgt de vernieuwde ATS (Auto Tune Stability) technologie ervoor dat de camera perfect in positie blijft. Ideaal tijdens het maken van actiebeelden, aangezien de opnamen stabieler dan ooit zullen zijn, zonder dat u daar extra gereedschap voor nodig heeft.\

Ongekende flexibiliteit
Met de DJI Ronin-M camerastandaard geniet u ongekende flexibiliteit. Vanwege het compacte formaat kunt u zelfs opnamen maken in de kleinste ruimten of onderdoorgangen. Op locaties waar u vroeger niet kon komen, lukt dat nu wel met de Ronin-M. Handig zijn ook de afschroefbare onderdelen van deze DJI standaard. Binnen enkele seconden schroeft u de uitstekende delen los, zodat u het toestel in uw rugzak kunt vervoeren. Nog nooit was de flexibiliteit van een camerastandaard zo groot als met de DJI Ronin-M.

Vernieuwd magnesium frame
Een standaard dient geschikt te zijn voor het maken van opnamen in elke omgeving. Daarom moet het materiaal stevig zijn, maar toch ook wendbaar. DJI heeft speciaal voor de Ronin-M een vernieuwd magnesium frame ontwikkeld. De camerastandaard is daardoor lichter, maar beschikt over een stijver frame. De voordelen hiervan zijn dat het toestel robuuster is en een stootje kan verdragen, terwijl de Ronin-M tegelijkertijd gemakkelijker kan manoeuvreren dan eerst. De wendbaarheid en het lichte gewicht maken het mogelijk om zelfs in de meest uitdagende situaties scherpe beelden te schieten.

Solide bevestigingsbeugel voor camera
DJI staat bekend om haar ervaring en mogelijkheden als het gaat om het ontwikkelen van hoogwaardige materialen. Ook voor de Ronin-M heeft DJI weer alles uit de kast gehaald. De bevestigingsbeugel voor de camera van deze standaard bestaat bijvoorbeeld uit één deel. De u-vormige beugel is gemaakt van verfijnd magnesium wat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en grotere stabiliteit. Het voordeel van een bevestigingsbeugel uit één stuk is dat er geen kans is op losse onderdelen of eventuele mankementen.

SmoothTrack Control
De DJI Ronin-M beschikt over SmoothTrack Control, een technologie die ervoor zorgt dat de camera weet welke kant jij op gaat. Uw bewegingen worden nauwkeurig gevolgd en daar wordt de camerarichting op aangepast. Uiteraard worden de beelden voortdurend gestabiliseerd, zodat er geen wazige opnamen voorkomen. De SmoothTrack Control opties zijn volledig naar wens te configureren, zodat u optimaal kunt genieten van de DJI Ronin-M.

Eindeloze scenario's, één flexibele oplossing
Wanneer u van avontuur houdt, zult u voortdurend in een nieuwe situatie terecht komen. Dan is het belangrijk dat uw camerastandaard die eindeloze scenario's wel aan kan. De DJI Ronin-M heeft hier geen probleem mee. Het toestel is in staat om probleemloos tussen verschillende configuraties te schakelen.

Underslung modus
In deze modus filmt u en maakt u foto's met de Ronin-M recht voor u op borsthoogte. Deze modus zal u het meest gebruiken omdat dit de makkelijkste manier van opnamen maken is.

Upright modus
In sommige gevallen wilt u de standaard boven u hoofd houden voor de mooiste beelden. Dan gebruikt u de upright modus. Deze modus is ideaal voor het filmen van mensenmassa's of vanuit de auto.

Briefcase modus
Deze modus is speciaal geschikt voor wanneer u wilt filmen of foto's maken in nauwe doorgangen. U draait de DJI Ronin-M en houdt het toestel als een envelop dicht langs uw benen. Zo maakt u zonder problemen unieke beelden.

Lange batterijduur
De batterij van de Ronin-M gaat lang mee. Wanneer u de hele dag door filmt en foto's maakt, gaat de batterij tot 6 uur mee. Uiteraard gaat de batterij nog langer mee, wanneer u af en toe geen opnamen maakt. De DJI Ronin-M is voorzien van bescherming tegen overbelading en schade van de batterij. Op het toestel zelf kunt u zien hoe lang de batterij nog meegaat. LED-lichten geven dit aan, maar u kunt de batterijduur ook aflezen op de mobiele app.

Krachtige motors, eindeloze precisie
De DJI Ronin-M is ontworpen met het idee dat het uitzonderlijke prestaties moet kunnen leveren. Daarom is dit model voorzien van krachtige motors, die nauwelijks zorgen voor trilling. Deze motoren, in combinatie met Digital Absolute Positioning Encoders in elke as, zorgen ervoor dat de standaard de best mogelijke positie aanneemt voor uw foto's en video's.

Stille modus
Voor sommige opnamen is het belangrijk dat u zo min mogelijk geluid maakt. Daarvoor heeft de DJI Ronin-M de stille modus. Het geluid van de motoren wordt in deze modus zo goed als uitgeschakeld, waardoor u prima opnamen kunt maken in ruimtes waar stilte gewenst is. Daarnaast zijn de motoren zo afgesteld dat de microfoon van uw opnameapparatuur het geluid van de motoren niet oppikt. Zo gaan prachtige natuurbeelden niet gepaard met luid geluid.

Afstandsbediening
Natuurlijk kunt u met de DJI Ronin-M de meest complexe beelden schieten, terwijl u de camerastandaard in de hand heeft. Maar er zijn situaties waarin dit echt niet meer mogelijk is. Voor die momenten wordt de DJI Ronin-M geleverd met een afstandsbediening. Hiermee kunt u de standaard volledig aansturen en toch die complexe situatie vastleggen.

Bevestigingsopties
De Ronin-M van DJI is gemakkelijk te bevestigen op andere materialen. De standaard beschikt namelijk over een quick-release systeem wat geschikt is voor universele connectoren. U hoeft alleen maar de bovenste stang te verwijderen en vervolgens kunt u de DJI Ronin-M aansluiten op elke kraan, standaard of statief.

Mobiele app
Met de DJI mobiele app kunt u eenvoudig via Bluetooth de instellingen van uw DJI Ronin-M camerastandaard wijzigen. U kunt niet alleen het toestel volledig configureren, maar ook in de gaten houden hoe lang de batterij nog meegaat en de SmoothTrack Control volledig naar wens instellen.

Ingebouwde functies
3 modi
- Underslung modus
- Upright modus
- Briefcase modus
Onafhankelijke IMU module
DJI motoren met encoders
Bluetooth
USB-connectie
Temperatuursensor
2.4GHz ontvanger
32-bit DSP processor

Camerabeugel dimensies
Maximale diepte in het midden van de camerabeugel: 120mm
Maximale hoogte vanaf het bovenste punt van de camerabeugel: 195mm
Maximale breedte: 160mm
GCU ingangsvermogen: 4S Ronin-M batterij
Connecties: 2.4GHz afstandsbediening, Bluetooth 4.0, USB 2.0
Systeemeisen software PC: Windows XP SP3, Windows 7, Windows 8, Mac OS X 10.9 of hoger
Systeemeisen software mobiele apparaten: iOS 7.0 of hoger
Gewicht: 2.3 kg
Afmetingen: 500 x 210 x 420mm
Temperatuurbereik: -15 graden tot 50 graden Celsius
Maximaal draaggewicht: 3.6 kg

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl