Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Ronin-MX Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.799,00

Model: DJI-MX

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Ronin-MX

De DJI Ronin-MX is een professionele gimbal voor het maken van spectaculaire videobeelden. De camera kan gewoon in de hand worden gebruikt, maar kan ook bevestigd worden aan de DJI Matrice 600 voor het maken van ongekende videobeelden vanuit de lucht. De Ronin-MX is een professionele gimbal die geschikt is voor de beste camera’s die er op dit moment op de markt zijn. De balans van dit apparaat is ongekend, waardoor beweging geen invloed meer heeft op uw beelden. Daarnaast zorgen de SmoothTrack algoritmes ervoor dat u altijd vloeiende bewegingen maakt wanneer u de gimbal beweegt.

Krachtig en accuraat
De Ronin-MX van DJI is ontworpen om flinke G-krachten te weerstaan. Dit is belangrijk wanneer u de gimbal bevestigt aan uw drone of aan een voertuig. Daarnaast wordt de stabiliteit altijd in het oog gehouden en blijft de horizon in beeld bij deze gimbal. Zo blijft de kwaliteit en stabiliteit van de beelden gewaarborgd en is het voor iedereen mogelijk om unieke beelden te schieten. Wanneer u de gimbal bevestigt aan de DJI Matrice 600, communiceert hij automatisch met de ingebouwde DJI Flight Controller. Bij bevestiging aan een voertuig is de optionele GPS-module een goed idee om extra stabiele beelden te krijgen.

5 minuten voor set-up
Het liefste gaat u natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met deze gimbal. Daarom heeft DJI ervoor gezorgd dat de gimbal in 5 minuten klaar is voor gebruik. De installatie en configuratie is erg eenvoudig en ook het bevestigen aan een drone of voertuig is geen enkel probleem. Er is geen technische kennis vereist voor de set-up van de DJI Ronin-MX.

Vrij bewegen
Met de DJI Ronin-MX maakt u moeiteloos beelden vanuit elk perspectief. Dankzij een speciale slip ring kan de gimbal namelijk 360 graden ronddraaien. Hierdoor is het mogelijk om meer creatievere beelden te schieten, zeker wanneer het apparaat bevestigd wordt aan de DJI Matrice 600 of andere voertuigen. Daarnaast kan de gimbal 90 graden omlaag en 135 graden omhoog bewegen, zodat u alle kanten op unieke perspectieven kunt ontdekken. Voor de echte professionals is er daarnaast de mogelijkheid om één van de drie filmmodi te kiezen, waarmee u nog meer mogelijkheden heeft tijdens het filmen.

Draadloos besturen en transmissie
De DJI Ronin-MX is compatibel met de Lightbridge 2 receiver. Hierdoor is het mogelijk om live HD videobeelden door te sturen naar uw smartphone of tablet. Hiervoor heeft u wel de gratis te downloaden DJI Go app nodig. Optioneel zijn de DJI Focus en Focus Expansion modules, waarbij u op afstand de opening van de lens en de focus kunt bepalen.

DJI Assistant app
Voor optimaal gebruik van de DJI Ronin-MX gimbal is er de Assistant app van DJI, gratis te downloaden voor iOS en Android. Met deze app stelt u de gimbal volledig naar wens in en beheert u het gedrag van het apparaat. Wanneer de gimbal verbonden is met de Lightbridge 2, is het mogelijk om via de DJI Go app, eveneens gratis te downloaden voor iOS en Android, te beheren hoe te vliegen met de DJI Matrice 600. Tevens kunt u via de app de camera besturen en instellingen aanpassen zoals de sluitertijd en ISO-waarden. Uniek is het live bekijken van de beelden via de DJI Go app, waardoor u in één oogopslag ziet of de geschoten beelden naar wens zijn.

Verbeterde balans
De DJI Ronin-MX is flink verbeterd ten opzichte van eerdere DJI gimbals. Zo is de batterij van de achterkant naar de voorkant verplaatst. Hierdoor is het gewicht van de gimbal beter in balans en dit reduceert instabiliteit wanneer u recht vooruit vliegt. Daarnaast zorgt deze verplaatsing ervoor dat de flexibiliteit flink is toegenomen en dat snelle bewegingen geen probleem meer vormen. Een laatste voordeel van het verplaatsen van de batterij is dat de DJI Ronin-MX nu beter om kan gaan met situaties met hoge G-krachten.

Magnesium constructie
Deze gimbal van DJI is vrijwel volledig vervaardigd uit lichtgewicht magnesium, wat het totale gewicht van de Ronin-MX brengt naar slechts 2,77 kg. Hierdoor is de gimbal moeiteloos te monteren aan de DJI Matrice 600, zelfs wanneer u de meest geavanceerde camera’s gebruikt, waaronder de RED EPIC. Ook het plaatsen op voertuigen is geen probleem omdat het lage gewicht slechts een geringe impact heeft op de handling van voertuigen.

Sterkere motor en ESC
De techniek van de DJI Ronin-MX is eveneens flink verbeterd. De combinatie van sterkere motoren en Electronic Speed Controls (ESC) maakt dat deze gimbal tot 50% krachtiger is dan de oude Ronin-M. Daarnaast is de stijfheid flink verbeterd wat de weerstand tegen weersinvloeden als wind flink ten goede komt. Ideaal voor het maken van snelle bewegingen of het mounten aan drones en voertuigen.

Externa camerabatterij
Professionele camera’s als de RED EPIC hebben een externe batterij nodig voor de voeding. Geen probleem voor de DJI Ronin-MX gimbal. Dit apparaat heeft namelijk een speciaal ontworpen positie waar deze externe batterij geplaatst kan worden. Kabelvrij mounten is mogelijk voor een tweede DJI Intelligent Battery.

Intelligent Battery
De Ronin-MX gimbal wordt geleverd met intelligente batterijen die maar liefst 3 uur meegaan. Daarom heeft u maar een beperkt aantal batterijen nodig wanneer u de hele dag wilt filmen. De intelligente batterijen voorkomen overspanning en overbelasting, zodat de batterijen een extra lange levensduur hebben. De batterijen geven via een LED-indicator aan wat hun status is, iets wat u ook kunt zien in de DJI Go app.

Afstandsbediening
Bij de DJI Ronin-MX ontvangt u een 2,4 GHz afstandsbediening. Met deze afstandsbediening bestuurt u op afstand functies als panning, tilting, rolling en meer. Het bereik van de afstandsbediening is maximaal 5 kilometer.

SmoothTrack
Eén van de unieke technologieën van de DJI Ronin-MX is SmoothTrack. SmoothTrack zorgt ervoor dat alle bewegingen vloeiend verlopen, zodat u geen haperingen krijgt in uw beeld. U stelt zelf in hoe gevoelig deze functie moet zijn. Het is mogelijk om de functie ‘Singel Axis Follow Mode’ te activeren, waarmee u de gimbal over slechts één as laat bewegen. Ideaal voor extra stabiele beelden.

Specificaties
• Bedrijfstemperatuur: -15 – 50 graden Celsius
• Gewicht: 2.77 kg (inclusief handle bar)
• Afmetingen: 560 x 370 x 440 mm (b x d x h, inclusief handle bar)
• Afmetingen: 280 x 370 x 340 mm (b x d x h, exclusief handle bar)
• Afstandsbediening: 2,4 GHz, Bluetooth 4.0
• Cameratray dimensies: maximale diepte: 120 mm, maximale hoogte: 195 mm, maximale breedte: 160 mm
• Minimaal besturingssysteem: Windows XP of hoger, MacOS X 10.9 of hoger
• Minimaal mobiel besturingssysteem: iOS 7.1 of hoger, Android 4.3 of hoger
• Rotatie: pannen 360 graden, tilten +45 tot -35 graden, rollen 25 graden

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl