DJI Ronin-SC Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

359,00

Model: DJI-SC-01

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Ronin-SC

Superieur stabiele video’s maken met een lichtgewicht gimbal? Het is nu mogelijk met de DJI Ronin-SC. Deze gimbal is een 3-assige stabilisator voor spiegelreflexcamera’s. Hierdoor wordt het voor elke (amateur)fotograaf mogelijk om fantastische, professionele beelden te schieten. Op welk moment, in welke situatie dan ook, voor filmmakers of contentcreators is de DJI Ronin-SC een absolute must-have. Met een laag gewicht van slechts 1,1 kg neem je de gimbal gemakkelijk overal mee naar toe. En de compacte afmetingen maken het apparaat ideaal voor vervoer tussen twee locaties.

Grote compatibiliteit
De DJI Ronin-SC is compatibel met een enorme range aan camera’s en lenzen. De prestaties van de gimbal blijven hetzelfde, ongeacht welk cameramerk je aansluit op het apparaat. De gimbal is getest met een aangekoppeld gewicht van 2 kg. Bij die testen bleef het beeld vloeiend en cinematisch. Daarnaast beschikt de Ronin-SC over intuïtieve en gebruiksvriendelijke besturing voor shutter en focus, ondersteund door de meeste cameramerken.

Dynamische stabiliteit
Ben je op zoek naar een spectaculaire actievideo, maar heb je genoeg van de instabiele beelden? De DJI Ronin-SC geeft een perfect stabiel shot. Sterker nog, in de Sport mode neemt de gevoeligheid van de afzonderlijke assen toe, terwijl er niet wordt ingeleverd op stabiliteit. Hierdoor worden jouw beelden nog vloeiender. En je kunt op deze manier heel effectief snelle actievideo’s opnemen.

Innovatief framewerk
Het framewerk van de DJI Ronin-SC is bijzonder. Het gewicht van de camera blijft te allen tijde boven de draaiende as, waardoor het ingebouwde camerascherm altijd zichtbaar blijft. Nadat DJI dit concept had geïntroduceerd, werd het breed uitgerold in de gimbalmarkt. Daarnaast zorgt de gimbal ervoor dat je voortdurend kunt blijven bewegen met het toestel, zonder dat dit gevolgen heeft voor de beeldkwaliteit.

Verschillende modi
Met de DJI Ronin-SC maak je eenvoudig verschillende soorten beelden. Kies bijvoorbeeld voor panorama’s met ongekende kwaliteit en precisie. Of voeg een spectaculaire timelapse toe, de ideale manier voor het vertellen van een verhaal. Bijzonder is de motionlapse. Dit werkt hetzelfde als de timelapse, maar dan met beweging. Daarnaast kun je met motion control een pad uitstippelen dat exact herhaald wordt door de camera.

ActiveTrack 3.0
Eén van de unieke features van de DJI Ronin-SC is ActiveTrack 3.0. Mount een smartphone boven de camera, gebruik de Ronin app en de Ronin-SC werkt perfect samen met jouw toestel. Vervolgens maak je prachtige beelden die precies de focus volgen die jij hebt. Nauwkeuriger gaat het niet worden met een gimbal.

Force Mobile
Met de Ronin-SC introduceert DJI Force Mobile. Dit is een app-based versie van het Force Pro camera bewegingssysteem. Door je telefoon te draaien of te liften, kun je de gimbal controleren zonder lagging. Hierdoor houd je te allen tijde een stabiel beeld, dat heel natuurlijk overkomt.

Ronin app
Voor optimaal gebruik van de DJI Ronin-SC heeft DJI de Ronin app verbeterd. De layout is een stuk overzichtelijker en je kunt nu sneller aan de slag met verschillende film- en fotoscenario’s. Daarnaast helpt de app bij het balanceren van de camera, zodat jouw beelden altijd rechtop geschoten worden. De Ronin app staat voor minimale hardware tuning en maximale prestaties voor het maken van video’s of foto’s.

Specificaties
• Batterij: RB2 2450 mAh, 7,2 V
• Batterijtype: 18650 LiPo (2450 mAh)
• Batterijduur: 11 uur
• Connectiviteit: Bluetooth 5.0, USB-C
• Besturingssysteem telefoon: iOs 9 of hoger, Android 5.0 of hoger
• Gewicht: 830 gram
• Afmetingen: 220 x 200 x 75 mm (opgeklapt), 370 x 165 x 150 mm (uitgeklapt)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl