Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!
Categorieën
Schaduw

DJI Spark Sunnylife ND8 Filter Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

19,95

Model: PART01-SUNNY

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

DJI Spark Sunnylife ND8 Filter

Filters van Sunnylife zijn perfecte accessoires voor de DJI Spark omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij een video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

ND
Het ND filter, wat staat voor Neutral Density filter, reduceert de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomt daardoor overbelichte delen in je opnames. Maar een ND-filter maakt ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera.

ND4 + ND8 + ND16 + ND32
Het ND4 filter laat slechts 1/4e van het licht door, ND8 filter laat slechts 1/8e van het licht door, het ND16 filter 1/16e deel en het ND32 1/32e van het licht. Met deze filters kunt u experimenteren met sluitertijden, sensor gevoeligheid, diafragma en framerate om zo te bepalen hoe uw opnames het beste worden. Bovendien kunt u met ND-filters beter beweging vastleggen op foto's.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl