Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Zenmuse X5R Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

4.199,00

Model: INSP1-RAW-01

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Zenmuse X5R

De revolutionaire Zenmuse X5R is de eerste Micro 4/3 luchtcamera ter wereld. Met deze camera veranderen beelden vanuit de lucht gegarandeerd en schiet u foto's en video's die u tot voor kort niet voor mogelijk hield. De camera neemt namelijk moeiteloos 4K-video's op in RAW-kwaliteit. En dat met een framerate van maximaal 30 frames per seconde en een gemiddelde bitrate van 1,7Gbps. De maximale bitrate bedraagt 2,4Gbps zodat alle beelden vloeiend verwerkt worden. Ideaal voor de echte fotograaf. Liever foto's maken? Dat kan natuurlijk ook met de Zenmuse X5R. De camera neemt scherpe foto's op met 16MP. Foto's kunnen worden opgeslagen in JPEG of RAW. Of u nu video's of foto's wilt maken, de 3-assige gimbal zorgt ervoor dat u stabiele beelden schiet. Laat u zelf ook overtuigen en ontdek de mogelijkheden van deze unieke camera.

Grote dynamic range
De nieuwe Zenmuse X5R heeft een verbeterde dynamic range met in totaal 12,8 stops. Hierdoor maakt u veel heldere beelden en zijn schaduwen niet langer een probleem. Ideaal om onder elke weersomstandigheid scherpe beelden te maken.

Minder compressie, meer details
Het voordeel van een camera die in RAW opneemt is dat de beelden nauwelijks gecomprimeerd worden. Dat betekent concreet dat u het 'echte' beeldmateriaal overhoudt. Alle details zijn daardoor zichtbaar op zowel de 4K-video's als de 16 MP foto's. Een RAW bestand is overigens gemakkelijk na te bewerken met programma's als Photoshop. Met als voordeel dat u zelf de bewerking kunt uitvoeren en dat niet de camera dat al voor u gedaan heeft.

Revolutionaire sensor
De beeldkwaliteit van de Zenmuse X5R is meer dan uitstekend en dat is grotendeels te danken aan de revolutionaire sensor. De ingebouwde Micro 4/3 sensor is niet eerder vertoond bij een luchtcamera en is maar liefst 8x groter dan de X3 camera die gebruikt werd bij de DJI Inspire 1 drone. De nieuwe MFT sensor zorgt voor zeer heldere beelden met veel details en dat bij zowel veel als weinig licht. Het ISO-bereik van de sensor loopt namelijk van 100 tot 25.600. Daarbij komt dat de kleuren helder worden weergegeven, dat de ruis minimaal is en dat u de best mogelijke beelden uit deze camera haalt.

Gemaakt voor in de lucht
De Zenmuse X5R is een luchtcamera die hoort bij de DJI Inspire 1 RAW. Deze camera is daar ook helemaal op ingesteld. Ideaal voor in de lucht is bijvoorbeeld de mogelijkheid om de camera 360 graden rond te kunnen draaien. Zo maakt het niet langer uit welke kant u op vliegt met uw drone, de Zenmuse X5R neemt beelden in alle richtingen op. Daarnaast is de Zenmuse X5R gemakkelijk te besturen van de grond en zelfs tegelijkertijd met de drone. Eigenlijk heeft u niets anders meer nodig dan deze camera en de DJI Inspire 1 RAW.

Controle via uw smartphone
Het besturen van de camera verloopt grotendeels via uw smartphone. Hiervoor gebruikt u de gratis DJI Go App. Vervolgens tikt u één keer op uw scherm om de autofocus in te stellen voor de camera. Maar met uw smartphone kunt u nog veel meer. Kies handmatig of automatisch scherpstellen, stel de witbalans in of pas de ISO-instellingen aan. En wanneer alles goed staat drukt u foto's of met één druk op de knop. Ideaal aan de koppeling met uw smartphone is dat u de beelden snel kunt bekijken en dus direct weet of de beelden naar wens zijn.

Videoresolutie
Bij een camera is de beeldkwaliteit natuurlijk van groot belang. Dat zit bij de Zenmuse X5R van DJI wel goed. Video's opnemen doet u maximaal in 4K-kwaliteit (3840 x 2160) met 30 frames per seconde. Deze video's worden opgenomen in RAW formaat, waardoor u de beschikking krijgt over de originele beelden. Een ander voordeel van opnemen in RAW is dat elk frame afzonderlijk aangepast kan worden. Voor zulke hoge kwaliteit video is ook een hoge bitrate nodig. Daarom heeft de Zenmuse X5R een maximale bitrate van 2,4Gbps. Hierdoor is de uitstekende beeldkwaliteit gegarandeerd en ziet u details die u niet eerder zag bij een luchtcamera.

Fotoresolutie
Naast haarscherp filmen kan de Zenmuse X5R ook verbluffende foto's maken. De foto's worden in maximaal 16 MP geschoten, waardoor u een prachtig overzicht krijgt met veel details. Foto's kunnen worden opgeslagen in JPEG en RAW. Kies voor JPEG als u de beelden voor bijvoorbeeld het internet gaat gebruiken. Gaat u liever nog met de beelden aan de slag in Photoshop, dan kiest u voor RAW. De foto's van de Zenmuse X5R hebben 25% meer pixels dan de afbeeldingen van de X3, wat zorgt voor betere kwaliteit en meer details. De camera helemaal naar wens instellen? Geen probleem. Kies voor de P/S/A/M modi en laat de echte fotograaf in u los.

Uitstekende stabilisatie
Wanneer u gaat vliegen met een drone en tegelijkertijd beelden vanuit de lucht wilt opnemen is beeldstabilisatie een belangrijk thema. Dankzij de 3-assige DJI gimbal zit dat bij de Zenmuse X5R in combinatie met de Inspire 1 RAW drone wel goed. Kleine bewegingen van de drone worden gecorrigeerd zodat uw beelden nooit bewogen zullen zijn. Dit is mogelijk doordat de gimbal voortdurend communiceert met de drone en dus bij kleine bewegingen een signaal doorkrijgt. Het enige wat u nog hoeft te doen is te focussen op een object. Deze gimbal is exclusief.

DJI Go App
De gratis DJI Go App voor Android en iOS is onmisbaar om alles uit de Zenmuse X5R camera te halen. Met deze app bestuurt u de camera vanaf de grond, stelt u de beste fotostanden in en bekijkt u snel de beelden op uw smartphone. Zie het als een tweede afstandsbediening, maar dan gewoon op uw smartphone. Ideaal is ook dat u met de Go App de camera kan laten focussen op een bepaald object. Dit gaat volledig automatisch en is voor elke beginnende als gevorderde fotograaf eenvoudig te realiseren.

Specificaties
* Gewicht: 583 gram
* Afmetingen: 136 x 125 x 131 mm
* Bedrijfstemperatuur: 0 tot 40 graden
* Lens: vervangbare lens M43, DJI MFT 15mm, f1/7
* Sensor: 4/3 " CMOS sensor
* Pixels: 1600 M
* Maximale resolutie: 4608 x 3456
* ISO bereik: 100 - 25600
* Sluitertijd: 8 tot 1/8000 seconden
* Videoresolutie: 4096 x 2160 (UHD) met 24/25 frames per seconde
* Fotoresolutie: 16 MP
* Kijkhoek: 72 graden
* Volledig rond te draaien

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl