Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

DJI Zenmuse X5R - SSD 512GB Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

1.649,00

Model: INSP1-RAW-02

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

DJI Zenmuse X5R - SSD 512GB

De Zenmuse X5R camera van de DJI Inspire 1 RAW neemt op in 4K-resolutie en maakt foto's met 16MP. Dit zorgt voor verbluffend scherpe beelden met een ongekend hoge mate aan details. Natuurlijk prachtig, maar om al deze beelden op te kunnen slaan heeft u een flinke harde schijf nodig. De Zenmuse X5R SSD is het ideale opslagmedium wanneer u de Zenmuse X5R fanatiek wilt gaan gebruiken. Dit opslagapparaat is ideaal voor het opslaan van RAW en JPEG beelden, zowel video's als foto's.

Capaciteit en compactheid
De capaciteit van de Zenmuse X5R SSD bedraagt 512 GB. Dit lijkt wellicht veel, maar is hard nodig wanneer u in 4K-resolutie gaat filmen. Niemand vindt het fijn wanneer midden in een mooie film opeens het geheugen vol is, waardoor u niet meer verder kunt filmen. Met de Zenmuse X5R voorkomt u dit. Ideaal is dat het opslagmedium compact is (84 x 38 x 6,5 mm) en nauwelijks wat weegt (33 gram). U kunt deze SSD dus overal mee naar toe nemen en daarmee is dit een perfect accessoire voor de professionele dronepiloot die prachtige luchtbeelden wil maken met de DJI Inspire 1 RAW.

Bestand tegen uiteenlopende omstandigheden
De kans is groot dat u met uw drone op veel verschillende locaties gaat vliegen. Dan is het goed om te weten dat de Zenmuse X5R bestand is tegen uiteenlopende omstandigheden. Een temperatuur tussen de 0 en 70 graden Celsius is geen probleem voor het opslagmedium. Sterker nog, wanneer de SSD niet in gebruik is kan het apparaat zelfs tegen temperaturen tussen de -40 en 85 graden Celsius. Ook vochtigheid is geen probleem voor de Zenmuse X5R SSD. Een vochtigheidsgraaf tussen de 5 en 95% is prima, waarbij er geen condens optreedt die de werking van het medium kan bedreigen.

Specificaties
Capaciteit: 512 GB
Afmetingen: 84 x 38 x 6,5 mm
Gewicht: 33 gram
Bedrijfstemperatuur: 0 - 70 graden Celsius
Opslagtemperatuur: -40 - 85 graden Celsius
Vochtigheidsgraad: 5 - 95 % (geen condens)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl