Toemen, specialist in drones en Multicopters

Toemen modelsport is de specialist voor al uw drones en multicopters. Ons jonge en dynamische team is elke dag weer voor u op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de modelsport. Met een aanstekelijk enthousiasme selecteren wij de beste drones en multicopters, zodat u optimaal kunt genieten van uw hobby. Toemen modelsport heeft een ruim assortiment samengesteld, bestaande uit quadcopters, hexacopters en octocopters. Om de kwaliteit van onze drones te garanderen werken wij uitsluitend met topmerken waaronder DJI, Walkera, Hubsan, Fat Shark en Blade.

Drone, multicopter, octocopter?

Wij van Toemen modelsport hebben als doel om zowel beginners als professionals op hun wenken te bedienen als het gaat om drones. Ons assortiment bestaat daarom uit eenvoudige multicopters tot geavanceerde octocopters. Welke drone het beste bij u past, hangt af van het doel dat u heeft met de drone. Wilt u gewoon lekker vliegen met uw model of is het van belang dat er professionele foto's en video's worden gemaakt van een groot evenement? Toemen modelsport helpt u graag bij het vinden van de best geschikte drone voor u en uw doelen.

DJI Phantom

Complete drones en onderdelen

Als specialist in drones en multicopters bieden wij complete multicopters aan voor elke liefhebber van drones. Wij zijn een officiële DJI-dealer, maar u kunt ook bij ons terecht voor grote merken als Boscam, Immersion RC, Hubsan en Nine Eagles. Voor alle drones die Toemen modelsport in het assortiment heeft opgenomen zijn er ook losse onderdelen beschikbaar, uiteraard origineel en van topkwaliteit. Met de losse onderdelen kunt u snel en eenvoudig uw multicopter repareren om weer verder te kunnen vliegen. Vandaag nog beginnen met uw drone-avontuur? Kijk dan eens naar de scherp geprijsde Hubsan Q4 Nano, een bestuurbare multicopter voor slechts €39.99!

 

 


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl