Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

ECX 1/12 Barrage Gen2 1.55 4WD Scaler Brushed RTR Blue Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 179,99
Onze prijs: 174,99

Model: ECX01013IT1

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

ECX 1/12 Barrage Gen2 1.55 4WD Scaler Brushed RTR Blue

Bent u op zoek naar een stoere terreinwagen die zelfs de meest complexe terreinen makkelijk overwint? Dan is de ECX Barrage Gen2 de perfecte keuze. Dit terreinmonster heeft een stoere uitstraling en rijdt zonder problemen over elke ondergrond. Of het nu gaat om zand, stenen of grind, geen terrein is te gek voor de ECX Barrage Gen2. Mede dankzij de stevige chassis, de grote banden en de ingebouwde schokdempers kan de Barrage Gen2 ook prima klappen opvangen, mocht er eens wat mis gaan.

Waterproof elektronica
Een terreinwagen die alle terreinen aan kan is natuurlijk mooi, maar wat als het voertuig niet tegen wat regen of sneeuw kan? Gelukkig hoeft u zich daar bij de ECX Barrage Gen2 geen zorgen over te maken. De belangrijkste elektronica, waaronder de servo, de motor en de Electronic Speed Control (ESC) zijn voorzien van een waterproof behuizing. Deze behuizing zorgt ervoor dat water niet kan doordringen tot de meest cruciale onderdelen. Rijden in de regen of over een natte ondergrond is daardoor geen probleem meer.

Extreme grip
De ECX Barrage Gen2 is voorzien van wielen met gelicenseerde Wildpeak M/T banden. Deze soft compound banden bieden uitstekende grip op verschillende ondergronden. Zelfs als u op hoge snelheid door de bochten scheurt, slipt de ECX Barrage Gen2 niet weg. Ook voor het beklimmen van heuvels of het veroveren van terreinen met veel rotsen of stenen bieden deze banden de grip die u nodig heeft.

4WD voor steile hellingen
De Barrage Gen2 ECX is gemaakt voor extreme terreinen. Zowel vlak als bergachtig. Dankzij de 4WD zijn ook steile hellingen geen probleem voor deze terreinwagen. In combinatie met de Wildpeak M/T banden is geen helling te gek voor de ECX Barrage Gen2.

Instelbare schokdempers
Wanneer u omhoog of omlaag rijdt, heeft de terreinwagen andere instellingen voor de schokdempers nodig om de klappen op te vangen. Met de ECX Barrage Gen2 stelt u zelf de oliegesmeerde schokdempers af. Zo weet u zeker dat de RC-terreinwagen altijd perfect de klappen ontvangt van het ruige terrein waar u overheen rijdt.

Meer dan 30 minuten racetijd
Bent u net lekker aan het rijden, houdt de batterij er mee op. Het is een grote frustratie bij veel RC-terreinwagens. Dan zijn ze weliswaar geoptimaliseerd voor extreme terreinen, is de batterij er niet op ingesteld. Dat is bij de ECX Barrage Gen2 niet het geval. De krachtige 900 mAh accu zorgt voor een racetijd van maar liefst 30 minuten. Lang genoeg om flink wat nieuwe gebieden te verkennen.

ECX 2,4 GHz controller
De ECX Barrage Gen2 bestuurt u probleemloos met de intuďtieve ECX 2,4 GHz controller. Deze controller communiceert uitstekend met de terreinwagen, zodat aanwijzingen direct worden opgevolgd. De controller ligt prima in de hand, zodat u ook langere tijd achter elkaar kunt racen met de ECX Barrage Gen2.

Kant-en-klaar geleverd
U hoeft niet eerst uren te sleutelen aan deze terreinwagen. Het model wordt kant-en-klaar geleverd en is Ready to Run. Neem de ECX Barrage Gen2 uit de doos, laad de batterij op en u bent klaar voor uw eerste rit. En het fijne is, ook over langere tijd hoeft u vrijwel niets te doen aan uw voertuig. De onderdelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij.

Wat krijgt u allemaal geleverd?
(1) ECX 1/12 Barrage Gen2 4WD 1,55 Scaler RTR
(1) ECX 2.4GHz 2-CH V4 zender (ECX13008)
(1) ECX 2,4 GHz 2-CH V4 ontvanger (ECX13009)
(1) 100mAh 9V AC-oplader met EC3 ™ -connector
(1) Dynamite Speedpack® 7,2 V 900 mAh NiMH-batterij met EC3-connector (DYN1462)
(1) Dynamite Tazer 390 Brushed Motor (DYNS1206)
(1) Dynamite 60A WP FWD / REV Brushed ESC (DYNS2210)
(1) Spektrum ™ Digital Servo (SPMS602)
(4) AA-batterijen
(1) Handleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl