Fat Shark Spektrum Focal DVR FPV Headset - SPMVR2520 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 499,99
Onze prijs: 469,99

Model: SPMVR2520

Status: Op voorraad

Omschrijving

Fat Shark Spektrum Focal DVR FPV Headset - SPMVR2520

Pasvorm
Spektrum™ heeft in samenwerking met Fat Shark de nieuwe Focal™ FPV headset ontwikkeld. De Focal FPV headset is een premium 5.8 GHz headset met exclusieve draadloze technologie van Spektrum. De twee top merken zijn bij het ontwerpen de ergonomie niet vergeten voor een comfortabele pasvorm.

Head tracking & kanaalselectie
Focal is uitgerust met een ingebouwde module om te kunnen communiceren met alle Spektrum zenders met Wireless Trainer Link technologie. Dit maakt het mogelijk om draadloos van kanaal te wisselen met head tracking.

Uitstekend beeldkwaliteit
Focal gebruikers genieten van een kraak helder 800 X 480 beeld en perfect proportioneel 32 graden gezichtsveld. De afstand tussen de optische schermen, ook wel bekend als Inter-Pupilary Distance, is af te stellen voor u persoonlijke voorkeur.

Antenna diversity
De 5.8 GHz video-ontvanger met geďntegreerd LED-scherm maakt het vinden van uw kanaal moeiteloos terwijl het de mogelijkheid biedt om de band te scannen op het beste te gebruiken kanaal en camerakanalen direct te veranderen.

Gemaakt voor comfort
Als Focal headset gebruiker ervaart u een en al comfort. De headset heeft foam-padded masler wat meer comfort geeft. Een ingebouwde koeling fan zorgt ervoor dat het scherm niet beslaan en u langer kunt genieten van mooie beelden met uw headset op.

Kenmerken
• Draadloze head tracking en kanaalkeuze
• 800 X 480 optics
• IPD instelbaar voor afstand tussen de ogen van gebruiker
• Koelventilator voor comfort en tegen condensvorming
• Comfortabele foam-padded masker
• Antenna diversity
• 2S 1800mAh LiPo accu met LED voltage indicator
• Linear Dipole antenna

Ervaar meer vrijheid dankzij de samenwerking tussen Spektrum en Fat Shark. De samenwerking maakt het mogelijk om innovatieve technologie te combineren tot een top product. De Focal V2 FPV Wireless Headset met Diversity.

Extra afbeeldingen


1 review

Onze klanten gaven de Fat Shark Spektrum Focal DVR FPV Headset - SPMVR2520 een gemiddelde reviewscore van 5/5 gebaseerd op 1 review.

Geschreven door Fred op 08 april 2019

De Fatshark ziet en voelt erg degelijk en is totaal niet te vergelijken met mijn eerste exemplaar, een Eachine EV100. De bediening is simpel, zodat je snel door de belangrijkste instellingen kunt lopen, zoals kanaal, input, brightness/contrast en videoopname. De ontvanger is zeker goed te noemen. Ik had de eerste keer mijn zender op een frequentie staan die niet precies overeen kwam met de Fa... Lees verder

Waardering: TEXT_OF_5_STARS


Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl