Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Feiyu Tech G5 Ultra handheld gimbal for GoPro Hero 5 & 6 Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

299,00

Model: FEIYUTECH-G5

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Feiyu Tech G5 Ultra handheld gimbal for GoPro Hero 3, 4, 5 & 6Action camera
De Feiyu Tech G5 3-assig handheld gimbal is perfect te gebruiken in combinatie met uw GoPro Hero 6, Hero 5, Hero 4, Hero 3 en actiecamera van vergelijkbaar formaat.

De Feiyu Tech FY-G5 3 Axis Handheld Gimbal is de vernieuwde versie van zijn voorganger. Met deze nieuwe versie kunt u nog betere schok- en trillingvrije opnames maken met uw GoPro Hero 3, 4 of 5. Deze nieuwe versie is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant aanzienlijk verbeterd. Zo is de nieuwe Feiyu Tech G5 spatwaterdicht.

Stabilisatie
De Feiyu Tech G5 stabiliseert ongewenste bewegingen perfect over alle drie de assen. Wat voor bewegingen u ook maakt met uw hand, het beeld van uw GoPro wordt real-time en accuraat gecorrigeerd waardoor u een perfect rustig beeld krijgt. Zo kunt u met deze nieuwe versie zelfs 360 graden draaien met uw GoPro. Het opnemen van gestabiliseerd materiaal is nog nooit zo makkelijk geweest. Het maakt niet uit hoe extreem de actie is.

Splash-proof
De Feiyu Tech G5 is in zijn geheel spatwaterdicht gemaakt. Het is niet alleen maar innovatie. Het is een revolutie. Zonder in te leveren op gebruikersgemak is het Feiyu Tech gelukt om de G5 spatwaterdicht te maken. Samen met de GoPro Hero 5 of GoPro Hero 6 maakt u de mooiste beelden in vochtige omstandigheden, zoals in de sneeuw of bij de zee, zonder angst voor waterschade.

Interface
Ongekende mogelijkheden met de toegankelijke interface van de Feiyu Tech G5. Met de 4-way joystick controleert u de gimbal. De function button geeft toegang tot alle modes met een simpele druk op de knop. Selfies maken is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de Self-timer knop.

Camera bevestigen
Feiyu Tech herintroduceert de verfijnde lange schroef op de G5. Bevestig uw actie camera veilig op de Feiyu Tech G5. Zelfs in het donker kunt u probleemloos uw camera bevestigen. Het loss-proof design zorgt ervoor dat de schroef stevig vast blijft zitten, zelfs bij hevige bewegingen.

Contragewicht
Tijdens het ontwerpen van de G5 hebben de ingenieurs rekening gehouden met het contragewicht. Voor elk verschillend type action camera is een bijpassend contragewicht vormgegeven. Het contragewicht is makkelijk te vervangen voor betere gebruikerservaring.

Het is tijd voor een selfie
Met Feiyu Tech G5 maakt u met een druk op de knop een selfie. Een druk op de self-timer knop en de G5 draait naar de gebruiker toe. Met de voice control op uw GoPro Hero 5 maakt u een prachtige selfie.

Fy Setting App
Gloednieuw! De Fy Settings App verbindt makkelijk met de Feiyu Tech G5 via Bluetooth. door de app kunt u de G5 op afstand bedienen, auto-kalibratie, firmware upgrade, gimbal configuratie en meer via uw smartphone.

Accu
De Feiyu Tech G5 werkt op een verbeterde accu welke via de USB-aansluiting wordt opgeladen. Op het handvat zijn, ter hoogte van uw duim, 3 knoppen geplaatst waarmee u uw GoPro iets meer naar voren of juist naar achter kunt laten kantelen. Ook is deze nieuwe versie uitgerust met een verbeterde batterijcapaciteit die de gebruikstijd verhoogd.

De gimbal beschikt over drie verschillende instellingen zoals:
- Panning Mode; waarbij de pitch en roll zijn vergrendeld dit zorgt ervoor dat de richting de handgreep soepel wordt gevolgd.
- Panning/Tilting Mode; waarbij de roll is vergrendeld, hierbij worden zowel de richting als pitch van de handgreep soepel gevolgd.
- Full-Axis-Lock Mode; waarbij zowel richting als pitch en roll vergrendelt zijn.

Kenmerken Feiyu Tech G5:
Spatwaterdicht
4-way joystick control
Self-timer voor selfie

U neemt de Feiyu Tech G5 makkelijk mee in de meegeleverde soft pack.

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl