Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite P-51D Mustang 1.2m BNF Basic with AS3X & SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 279,99
Onze prijs: 269,99

Model: EFL8950

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite P-51D Mustang 1.2m BNF Basic with AS3X & SAFE Select

Heeft u altijd al eens met een historisch vliegtuig willen vliegen? Dat kan nu met de E-flite P-51D Mustang. Deze nieuwe editie heeft nog meer details dan eerdere modellen. Waardoor het vliegen nog echter lijkt. Probeer het nu zelf en bestel de E-flite P-51D Mustang.

SAFE Select technologie
De E-flite P-51D Mustang is geschikt voor zowel gevorderde piloten als beginners. Voor de beginners is er de SAFE Select technologie. Wanneer u deze technologie activeert, wordt het vliegtuig gelimiteerd. Het RC-toestel zal automatisch zijn hoogte vasthouden, zodat u alleen nog maar hoeft te sturen. Daarnaast wordt het maximale kantelniveau beperkt, zowel zijwaarts, voorwaarts als achterwaarts. Het voordeel hiervan is dat de kans op ongelukken een stuk kleiner wordt.

AS3X technologie
Vliegen met de E-flite P-51D Mustang is een unieke ervaring. Maar u wilt natuurlijk niet dat wind of turbulentie vat krijgt op het vliegtuig. Daarom is dit model voorzien van AS3X technologie. Deze 3-assige stabilisatie zorgt ervoor dat wind en turbulentie minimale invloed hebben op de vliegprestaties. Het vliegtuig blijft stabiel in de lucht hangen. Het gevolg hiervan is dat u zich volledig kunt focussen op de te vliegen koers.

Details op schaal
De E-flite P-51D Mustang is ontzettend gedetailleerd. Het ontwerp van oude gevechtsvliegers uit de Tweede Wereldoorlog zijn gebruikt bij het design van dit modelvliegtuig. En het mooiste van alles is dat de details volledig op schaal zijn gemaakt. Zo wordt het vliegen met dit toestel nog bijzonderder.

Propeller met 4 bladen
Tegenwoordig hebben de meeste propellervliegtuigen een propeller met 2 bladen. Het ligt voor de hand om dat ook voor modelvliegtuigen toe te passen, maar dat heeft E-flite niet gedaan. Om de Mustang zo authentiek mogelijk te maken, heeft E-flite gekozen voor een propeller met 4 bladen. De vliegprestaties zijn gelijk bij 2 of 4 bladen, maar dit detail helpt wel het verplaatsen naar vroegere tijden.

Spektrum™ AR636 AS3X® en SAFE® 6-kanaals ontvanger
De vliegprestaties van de E-flite P-51D Mustang zijn uitzonderlijk. Dit komt mede door de Spektrum 6-kanaals ontvanger die zorgt voor een feilloze verbinding met de controller. Zelfs op grote hoogte blijft het signaal uitstekend. U heeft geen last van haperingen bij de besturingen en houdt zo de volledige controle over uw RC-vliegtuig.

Inclusief afneembare bommenset
Bij een gevechtsvliegtuig hoort natuurlijk een bommenset. Deze bommenset is inclusief bij de E-flite P-51D Mustang en is afneembaar. Wilt u een echte oorlogsvlucht uitvoeren, neem dan de nepbommen mee. Wilt u alleen een stuk vliegen met dit historische vliegtuig? Koppel de bommenset dan af en gebruik de E-flite P-51D Mustang als een standaard vliegtuig. Het voordeel van alle onderdelen van de Mustang is dat ze gemakkelijk af te nemen en weer in elkaar te zetten zijn. De montage van alle onderdelen kost minder dan 1 uur.

Specificaties
(1) E-flite® P-51D Mustang 1,2 m BNF Basic
(1) Spektrum ™ AR636 met AS3X® en SAFE® Technologie
(1) 40A borstelloze ESC regelaar
(1) Brushless outrunner-motor
(6) 9-Gram Micro Servo
(1) Handleiding

Nodig om te voltooien
- Spektrum 6+ kanaals 2.4 GHz DSM2® / DSMX®-technologie
- 2200-3000mAh 3-4S LiPo met EC3 stekker
- Geschikte LiPo-acculader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl