E-Flite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic met Smart systeem Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 559,99
Onze prijs: 539,99

Model: EFL01250

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic met Smart systeem

Heb je altijd al eens willen vliegen met een echt oorlogsvliegtuig? De The E-flite® P-51D Mustang 1.5m brengt deze ervaring een stuk dichterbij. Het grootste, meest gedetailleerde en best presterende E-flite model van dit beroemde oorlogsvliegtuig is nu beschikbaar!

Breng de geschiedenis tot leven
De Noord-Amerikaanse P-51 Mustang is een absolute klassieker op het gebied van gevechtsvliegtuigen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het vliegtuig ingezet om treinen, schepen en andere installaties te bombarderen. Met de The E-flite® P-51D Mustang 1.5m brengt E-flite dit model opnieuw tot leven. Met exceptionele details, fantastische handling en betere performance dan ooit. Inclusief LED verlichting, zodat je ook bij weinig licht of ‘s nachts kunt vliegen met dit model.

Topsnelheden tot 100 kilometer per uur
De The E-flite® P-51D Mustang 1.5m is compatibel met 6S LiPo batterijen van 3200 tot 7000 mAh. Hierdoor haal je gemakkelijk topsnelheden van meer dan 100 kilometer per uur. Ervaar de snelheid van een echt gevechtsvliegtuig met dit spectaculaire model van E-flite.

Aan alle details gedacht
Bij de P-51D Mustang is werkelijk aan elk detail gedacht. Natuurlijk is het vliegtuig in de fabriek geschilderd, maar ook gevechtsitems als geweren en bommen zijn aanwezig bij dit model. Hierdoor wordt de ervaring van het vliegen met een gevechtstoestel nog realistischer.

Spektrum AR637TA receiver met telemetrie
Hoe fijn is het als je tijdens het vliegen live gegevens krijgt te zien van je vliegtuig? Bijvoorbeeld hoe hard je vliegt, hoe hoog je vliegt en wat de status van de batterij is? De The E-flite® P-51D Mustang 1.5m heeft een Spektrum AR637TA receiver aan boord, met DSMX technologie. Hierdoor geniet je van het nieuwste van het nieuwste en ben je altijd op de hoogte van je vliegprestaties.

SAFE Select en AS3X technologie
De The E-flite® P-51D Mustang 1.5m is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde piloten. Voor de beginners is er SAFE Select en AS3X technologie. Met SAFE Select wordt het vermogen teruggeschroefd en worden er limieten ingesteld op het gebied van kantelen van het toestel. AS3X technologie betekent dat het vliegtuig via 3 assen wordt gestabiliseerd. Ideaal bij veel wind of turbulentie. Als gevorderde piloot kun je SAFE Select uitschakelen en heb je zelf de volledige controle.

Eenvoudig te installeren
Alles aan de The E-flite® P-51D Mustang 1.5m is eenvoudig qua installatie. De unieke 3-delige vleugels zijn gemakkelijk te plaatsen, zonder dat je daar extra benodigdheden voor nodig hebt. Verder is er geen lijm nodig voor de installatie en ben je sneller klaar met het monteren van de onderdelen dan dat de batterij is opgeladen. Vervolgens kun je ook nog eens gemakkelijker het staartwiel aanpassen, zodat je jouw vliegtuig werkelijk op elke ondergrond kunt laten opstijgen en landen.

Specificaties
- Installatietijd: minder dan 1 uur
- Oplader: meegeleverd
- Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
- Flaps: opstijgen 27 mm, landen 60 mm
- Landingsgestel: ja
- Lengte: 1320 mm
- Materiaal: EPO met carbonfiber
- Minimale aanbevolen radio: 6-kanaals
- Minimale Electronic Speed Control (ESC): 100 A met IC5-connector
- Motorgrootte: 4650 - 460 kV
- Trimschema: Lou IV
- Spanwijdte: 1500 mm

Nodig om te voltooien
- 6-7 + kanaal Spektrum DSMX® / DSM2® compatibele zender
- 6S 22.2V 3200-7000 mAh LiPo met EC5 of IC5 connector
- Compatibele LiPo oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-Flite P-51D Mustang 1.5m BNF Basic
(1) 100A Spektrum ™ Avian ™ Smart Brushless ESC (geļnstalleerd)
(1) Borstelloze motor (geļnstalleerd)
(9) Servo's (geļnstalleerd)
(1) Spektrum AR637TA 6-kanaals ontvanger (geļnstalleerd)
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl