E-Flite Carbon-Z Cub SS 2.1m BNF Basic met AS3X en SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 499,99
Onze prijs: 489,99

Model: EFL12450

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite Carbon-Z Cub SS 2.1m BNF Basic met AS3X en SAFE Select

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om een groot vliegtuig te besturen? Met de E-flite Carbon-Z Cub SS wordt het mogelijk. Het vliegtuig is gebaseerd op de originele Carbon-Z Cub, maar dan nog beter. Verbeterde techniek, uitstekende prestaties en een schitterend ontwerp maken de E-flite Carbon-Z Cub SS tot een absoluut topmodel. En dankzij de elektrische aandrijving ook nog eens fluisterstil. De gebruikte materialen zijn licht, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit in de lucht. Ervaar nu zelf hoe het is om met een groot modelvliegtuig te vliegen.

Uitstekend landingsgestel
Natuurlijk gaat het bij een vliegtuig om de prestaties in de lucht, maar ook het landingsgestel is belangrijk voor de totale ervaring. De E-flite Carbon-Z Cub SS is uitgerust met een landingsgestel dat klappen opvangt, zodat de landing altijd zacht wordt. De grote, oversized, tundra-style wielen hebben zachte banden, wat zorgt voor een betere handling op de grond. Een hobbelige ondergrond is geen probleem bij opstijgen of landen dankzij het unieke landingsgestel.

Vloeiender en stabieler
De propeller van de E-flite Carbon-Z Cub SS is gemaakt van speciaal materiaal dat de balans en stijfheid van het vliegtuig verbetert. Tel daar een beter motorontwerp bij op en het vermogen van het RC-model wordt nog efficiënter gebruikt. Voor het vermogen kun je diverse batterijen in het vliegtuig plaatsen. Van 4S tot 6S LiPo (3200 – 7000 mAh), alles is mogelijk met de E-flite Carbon-Z Cub SS.

Geüpdate vleugelontwerp
De Carbon-Z Cub SS van E-flite heeft een flinke update ondergaan als het gaat om het ontwerp van de vleugels. De uiteinden zijn licht gebogen, wat de luchtstroom ten goede komt. Het vliegtuig hangt hierdoor stabieler in de lucht en heeft minder weerstand, waardoor je langer kunt vliegen. Ook de besturing is hierdoor eenvoudiger, omdat eventuele turbulentie minder effect heeft op de vliegprestaties.

Handig mee te nemen
De E-flite Carbon-Z Cub SS is eenvoudig te vervoeren dankzij het two-piece vleugelontwerp. Haal de vleugels eenvoudig van de romp af, wanneer je op een andere locatie wilt vliegen. En dankzij nieuwe schroeven hoef je geen gereedschap te hebben om de vleugels weer te bevestigen. Ideaal voor het vervoeren van je RC-vliegtuig.

Electronic Speed Control (ESC) met IC5-connector
De Electronic Speed Control van de E-flite Carbon-Z Cub SS is voorzien van een IC5-connector. Deze connector zorgt ervoor dat het vermogen van de LiPo batterijen beter verdeeld wordt over de verschillende onderdelen. De IC5-connector is ook compatibel met EC5-connectoren.

Bind-N-fly
Net als veel andere modellen van E-flite is ook de Carbon-Z Cub SS een zogenaamd Bind-N-fly model. Heb je al een afstandsbediening van Spektrum, dan kun je eenvoudig de instellingen die je voor andere vliegtuigen gebruikt, ook toepassen op de E-flite Carbon-Z Cub SS. Installeer de receiver, verbind deze met de Spektrum transmitter en je bent klaar om te vliegen. Makkelijker wordt het niet.

SAFE Select
De E-flite Carbon-Z Cub SS is een groot toestel. Ga je voor het eerst met zo’n model vliegen, dan is het verstandig om de SAFE Select technologie in te schakelen. Hiermee limiteer je de mogelijkheden van het vliegtuig, ten behoeve van de veiligheid. Zo kan het vliegtuig minder ver kantelen en houdt hij automatisch zijn hoogte vast of gaat weer terug hier naartoe. Voor SAFE Select hoef je niets te programmeren of te installeren, plaats een transmitter switch en schakel de technologie in. Je geniet dan ook automatisch van de AS3X stabilisatie. Stabilisatie op drie assen, waardoor je nog minder last hebt van de wind.

Specificaties:
• Snelheid: 80 kilometer per uur
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Vliegtuig: 4 – 10 minuten
• Voltooiingsniveau: bind-N-fly basic
• Flaps: ja
• Gewicht: 3,69 – 4,30 kg
• Landingsgestel: ja, met bestuurbaar staartwiel
• Lengte: 1430 mm
• Minimale radio: 4-kanaals (niet meegeleverd)
• Electronic Speed Control: 60 A met IC5-connector
• Motorgrootte: BL50
• Propellergrootte: 15x7E
• Aanbevolen batterij: 4 – 6S 4000 – 7000 mAh LiPo (niet meegeleverd)
• Vleugeloppervlak: 72,9 dm2
• Spanwijdte: 2150 mm

Nodig om te voltooien
- 6+ kanaals Spektrum DSMX® / DSM2® zender
- 4-6S 14.8-22.2V 3200-7000mAh LiPo met EC5 of IC5 connector
- LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite Carbon-Z Cub SS 2.1m
(1) 60A brushless ESC (geïnstalleerd)
(1) Brushless Outrunner motor (meegeleverd)
(6) Digitale servo's met metalen tandwiel (geïnstalleerd)
(1) Spektrum ™ AR636 6-kanaals ontvanger (geïnstalleerd)
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl