Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite F-15 Eagle 64mm EDF BNF with AS3X & SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

199,99

Model: EFL9750

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite F-15 Eagle 64mm EDF BNF with AS3X & SAFE Select

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om et vliegen met een gevechtsvliegtuig? Met de E-flite F-15 Eagle wordt het mogelijk. Het vliegtuig heeft een krachtige motor en een fantastisch ontwerp voor spectaculaire vluchten. Als het gaat om superioriteit in de lucht, ben je aan het goede adres bij de F-15 Eagle. Al meer dan 60 jaar is dit gevechtsvliegtuig een begrip. Nu heb jij de kans om te vliegen met een schitterende replica met McDonnell Douglas design.

Exclusieve technologien
Het vliegen met de E-flite F-15 Eagle moet zo comfortabel en veilig mogelijk gebeuren. Daarom heeft E-flite het toestel uitgerust met Spektrum AS3X en SAFE Select technologie. AS3X betekent 3-assige stabilisatie. Zelfs bij turbulentie of sterke wind, blijft het vliegtuig keurig stabiel in de lucht. SAFE Select is een modus voor beginners die eenvoudig geactiveerd kan worden. Schakel je deze modus in, dan wordt de mate van kanteling gelimiteerd, zowel voor- en achterwaarts als zijwaarts. Ook zorgt het vliegtuig in deze modus voor self-leveling en komt het toestel altijd weer in rechte stand terug als je de controller los laat.

Krachtige elektronica
De E-flite F-15 Eagle biedt indrukwekkende prestaties dankzij de krachtige elektronica die is ingebouwd. Een motor met een hoog toerental, een 40 ampre Electronic Speed Control (ESC) en een 64 mm ventilator met 11 bladen, maakt krachtige prestaties mogelijk. Combineer de elektronica met een 4S 2200 mAh LiPo batterij en je haalt alles uit je vliegtuig. En het mooiste van alles: het authentieke geluid van de motor. De motor klinkt als een echte turbine, waardoor je ervaring tijdens het vliegen nog realistischer wordt.

Opties voor het landingsgestel
Bij de E-flite F-15 Eagle heb je de keuze om het landingsgestel te laten zitten of te demonteren. Het landingsgestel met bestuurbaar neuswiel is ideaal voor taxin of opstijgen en landen op gladde ondergronden. Wanneer je het landingsgestel demonteert, vlieg je met hogere snelheid, gaat de verticale performance omhoog en kun je eenvoudiger landen op gras.

Unieke replica
Vanuit de fabriek wordt de E-flite F-15 Eagle geleverd met een uniek design. De RC-eagle is zo goed mogelijk nagemaakt, waardoor jouw vlucht authentiek en realistisch aanvoelt. Natuurlijk draait het bij dit gevechtsvliegtuig om de prestaties in de lucht, maar het oog wil ook wat.

Duurzaam materiaal
De E-flite F-15 Eagle is voor een groot deel vervaardigd uit molded EPO materiaal. Dit materiaal is stijf, duurzaam en erg licht. De stijfheid zorgt ervoor dat hoge snelheden geen probleem zijn. De duurzaamheid maakt dat onderdelen van de E-flite F-15 Eagle jaren meegaan, waarbij je niet of nauwelijks onderhoud heeft te plegen. Ideaal toch?

Eenvoudig te vervoeren
De F-15 Eagle van E-flite is compact en daardoor eenvoudig te vervoeren. Heb je toch nog ruimtegebrek, dan is het mogelijk om de Eagle nog compacter te maken. De neus kan via magneten gemonteerd of gedemonteerd worden en ook de vleugels zijn kleiner te maken. Zo kun je jouw RC-vliegtuig overal mee naartoe nemen.

Bind-N-Fly
Dit toestel is een zogenaamd Bind-N-Fly vliegtuig. Heb je al een Spektrum controller, dan is jouw eerste vlucht in no-time geregeld. Koppel de afstandsbediening eenvoudig via de Spektrum 2,4 GHz receiver en je bent klaar om de lucht in te gaan.

Specificaties
Installatietijd: minder dan 1 uur
Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
Gewicht: 964 1077 gram
Landing gear: neuswiel en vleugelwielen
Lengte: 980 mm
Materiaal: EPO
Minimale radio: 6-kanaals
Minimale ESC: E-flite 40 A met EC 4 connector (meegeleverd)
Motor: 2840 3150 ongeborsteld Outrunner
Aanbevolen batterij: 4S LiPo, 2200 2600 mAh
Spanwijdte: 715 mm

Nodig om te voltooien
- Volledige 5+ kanaals DSMX / DSM2-zender
- 4S 14.8V 2200mAh (aanbevolen SPMX22004S30)
- Compatibele LiPo-oplader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl