Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite Extra 300 3D 1.3m BNF Basic with AS3X & SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

309,99

Model: EFL11550

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite Extra 300 3D 1.3m BNF Basic with AS3X & SAFE Select

De E-Flite Extra 300 3D is een unieke replica van dit wereldberoemde vliegtuig. Nu uitgerust met een 3S – 4S LiPo compatibel power system en digitale, metal-geared servos. Of je nu wilt racen tegen andere vliegtuigen of spectaculaire aerobatische capriolen wilt uithalen, met de E-Flite Extra 300 3D is het mogelijk. Het vliegtuig heeft een ongekend potentieel, dι reden waarom dit toestel al meer dan dertig jaar een groot succes is in de echte wereld. De Extra 300 heeft al op meerdere wereldkampioenschappen stuntvliegen prijzen gewonnen en nu kun jij in de voetsporen treden van de stuntpiloten met je eigen schaalmodel.

Plug-in vleugels
Bij de Extra 300 3D van E-Flite is het niet nodig om urenlang te sleutelen voordat je kunt vliegen. De vleugels bestaan uit twee delen en zijn eenvoudig in te pluggen met een carbon fiber wing tube. Daarnaast zijn de servos al geοnstalleerd in de fabriek en is ook de belangrijkste elektronica al klaar voor gebruik. Tel daar het volledige grafische design bij op dat al in orde is gemaakt en je bent binnen no-time klaar voor je eerste vlucht. Ideaal om optimaal te genieten van de E-Flite Extra 300 3D.

Rugged landing gear
Een stuntvliegtuig moet natuurlijk tegen een stootje kunnen. Daarom is de E-Flite Extra 300 3D voorzien van speciale rugged landing gear. Mocht je een stevige landing maken, dan heb je geen last van beschadigingen dankzij de impact. Daarnaast is dit vliegtuig voorzien van een oversized controleoppervlak, zodat je nog beter jouw stunts in de lucht kunt uitvoeren. Voortaan ben je een stuntpiloot op hoog niveau.

Lichtgewicht houten propeller
De E-Flite Extra 300 3D wordt geleverd met een lichtgewicht houten propeller. Dankzij het lichte gewicht is het vliegtuig in staat tot uitstekende horizontale en verticale performance. Ook reageert het vliegtuig dankzij de unieke propeller uitstekend op de aanwijzingen via de controller. Er treden geen haperingen op en elk bevel wordt direct opgevolgd. Dat maakt het vliegen met de E-Flite Extra 300 3D een spectaculaire belevenis.

Duurzaam en stevig
De Extra 300 3D van E-Flite beschikt over een fully-molded EPO frame (composiet). Het frame zorgt voor extreme duurzaamheid en stevigheid, waardoor stunts geen problemen zijn. Ook het vliegen op hoge snelheid is hierdoor geen probleem. Het gebruikte materiaal maakt het vliegtuig een lichtgewicht model. Het voordeel hiervan is niet alleen de prestaties in de lucht, maar ook het gemakkelijk vervoeren van het toestel. Waar je ook wilt vliegen, je neemt de E-Flite Extra 300 3D eenvoudig met je mee.

AS3X stabilisatie
Wanneer je op hoge snelheid door de lucht scheert met je E-Flite Extra 300 3D wil je niet voortdurend bezig zijn met het in balans houden van het vliegtuig. Gelukkig hoeft dat met dit model ook niet dankzij de AS3X stabilisatie. De 3-assige stabilisatie houdt het model recht en zorgt voor een soepele vlucht. Zelfs bij sterke effecten van wind of turbulentie. Hierdoor vlieg je niet alleen een stuk stabieler, maar worden ook aanwijzingen via de controller een stuk beter opgevolgd. Deze stabilisatietechnologie is ideaal voor zowel beginners als gevorderde piloten.

SAFE Select
Is de E-Flite Extra 300 3D jouw eerste vliegtuig, dan is het verstandig om de SAFE Select technologie in te schakelen. In deze modus hoef je niets te programmeren en vlieg je extra veilig. Zo doet het vliegtuig met deze technologie aan automatic self leveling. Dit houdt in dat het vliegtuig automatisch de door jouw gekozen hoogte vasthoudt wanneer je de controllersticks loslaat. Daarnaast kun je in de SAFE Select modus limieten instellen voor het kantelen van het toestel. Zowel naar de zijkant, naar voren als naar achteren. Hiermee voorkom je excessieve duikvluchten. Ben je een gevorderde piloot, dan kun je SAFE Select deactiveren door de receiver op de standaard wijze te monteren.

Veel power
Met de E-Flite Extra 300 3D geniet je van extreem veel power in de lucht. De 60A Electronic Speed Control, in combinatie met de krachtige LiPo batterij en een uitstekende motor zorgt voor ongekende prestaties. Dankzij de lichtgewicht houten propeller is daarnaast verticaal vliegen geen probleem voor de E-Flite Extra 300 3D. Met dit model maak je eenvoudig stunts als nooit tevoren. Zelfs als beginnende piloot.

Hoge mate details
Natuurlijk zijn de prestaties van jouw RC vliegtuig van belang, maar ook het uiterlijk telt mee. Wie wil er nou niet de show stelen met een schitterend design? De E-Flite Extra 300 3D is voorzien van prachtige details aan de buitenzijde. Felle kleuren, een gedetailleerde cockpit en zelfs een geschilderde piloot. Ook de landing gear is uitgerust met covers en de wielen zijn mooi afgewerkt. Hierdoor geniet je van een echte authentieke vliegervaring met de E-Flite Extra 300 3D.

Lichtgewicht precisie
Een stuntvliegtuig mag natuurlijk niet te zwaar zijn. Hoe lichter alle materialen, hoe beter jij de stunts kunt uitvoeren. En hoe sneller je kunt vliegen uiteraard. Daarom heeft E-Flite er alles aan gedaan om de Extra 300 3D zo licht mogelijk te maken. Van de lichtgewicht propeller tot het composiet EPO materiaal van het frame, alle onderdelen zijn vederlicht. Dankzij de speciaal ontworpen onderdelen voor de E-Flite Extra 300 3D, gaat het lichte gewicht niet ten koste van de prestaties. En dankzij de unieke 3-assige stabilisatie (AS3X) hoef je niet bang te zijn voor de invloed van wind of turbulentie.

Nog nodig
De E-Flite Extra 300 3D wordt geleverd met een 60A Electronic Speed Control (ESC), een ongeborstelde Outrunner motor, de servos en een Spektrum AR636 6-kanaals Sport receiver. Om te kunnen vliegen heb je nog een 5-kanaals DSMX/DSM2 controller nodig, een LiPo batterij (2200 – 3200 mAh 3S of 4S 11,1 – 14,8 V met EC3 of IC3 connector) en een compatibele LiPo oplader.

Specificaties:
• Vorm: semi-symmetrisch
• Installatietijd: 1 – 3 uur
• Vliegtijd: 4 minuten
• Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
• Landingsgestel: Fixed LG met bestuurbaar staartwiel
• Gewicht: 1510 – 1696 gram
• Lengte: 1260 mm
• Materiaal: EPO
• Aanbevolen radio: 4-kanaals
• Aanbevolen Speed Control: 60 A (meegeleverd)
• Motorgrootte: 4250 – 910 kV ongeborsteld
• Propellergrootte: 13 x 6E hout
• Aanbevolen motorbatterij: 3 – 4S 2200 – 3200 mAh LiPo
• Servos: 4x 23g digital metal gear
• Kleuren: wit, grijs, donkergeel, zwart
• Vleugeloppervlakte: 36,9 dm2
• Spanwijdte: 1308 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl