E-Flite Focke-Wulf Fw 190A 1.5m BNF Basic with Smart Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 519,99
Onze prijs: 509,99

Model: EFL01350

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

E-Flite Focke-Wulf Fw 190A 1.5m BNF Basic with Smart

De E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic is een modelversie van één van de populairste Duitse gevechtsvliegtuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze kleine eenmansvlieger werd op 1 juni 1939 voor het eerst in gebruik genomen en kreeg al snel de bijnaam ‘Butcher Bird’. Het vliegtuig kenmerkt zich door de superioriteit in de lucht, de fantastische aanvalskracht en de mogelijkheden tot onderschepping van andere toestellen. Nu is het jouw beurt om de mogelijkheden van dit vliegtuig te verkennen met de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic.

Extreem gedetailleerd
Bijzonder aan de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic is de hoge mate van details. Denk daarbij aan unieke split flaps, LED navigatieverlichting, een volledige cockpit met piloot en een geweldige afwerking van het ontwerp. Naast de prestaties van het vliegtuig scoor je hierdoor ook met het ontwerp ervan. Net als bij de echte versie, boezemt de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic de tegenstand ongetwijfeld angst in.

Scheer door de lucht
Een gevechtsvliegtuig moet natuurlijk wendbaar zijn en ook de snelheid is van groot belang. Qua snelheid zit je wel goed met de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic. Het RC-vliegtuig haalt snelheden tot boven de 100 kilometer per uur dankzij de unieke combinatie van propeller, batterij en motor. Het vliegtuig is voorzien van een grote propeller met 3 bladen, een ongeborstelde motor die al in de fabriek is geïnstalleerd en een krachtige batterij. Voor de snelheden tot boven de 100 kilometer per uur maakt het toestel gebruik van 6S LiPo batterijen met een capaciteit van 3200 - 7000 mAh.

Exclusieve technologieën
De E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic is het eerste grote Fw 190A schaalmodel dat uitgerust is met de exclusieve Spektrum AS3X en SAFE Select technologieën. AS3X werkt op de achtergrond om het vliegtuig zo stabiel mogelijk te laten vliegen. Door de 3-assige stabilisatie heeft turbulentie of sterke wind geen invloed op de vliegprestaties. Hierdoor kun jij je volledig focussen op de besturing. SAFE Select is optioneel en vooral ideaal voor beginnende piloten. Schakel je deze technologieën in, dank worden er limieten ingesteld voor het kantelen van het toestel. Tevens geniet je van automatic self-leveling, waarbij het vliegtuig weer in een stabiele positie komt zodra je de knoppen los laat. Hierdoor kun je de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic eerst goed onder de knie krijgen, voordat je aan het echte werk begint.

Goede wapenuitrusting
Dit RC-vliegtuig is natuurlijk een gevechtstoestel. Daar heeft E-flite aan gedacht en daarom is de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic uitgerust met diverse wapens. In de vleugels bevinden zich automatische geweren en aan de onderkant hangt een klassieke grote bom uit de Tweede Wereldoorlog. Hiermee kun je de strijd aan met andere gevechtsvliegtuigen.

High-perfomance power
Alles bij de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic is erop gericht om krachtige prestaties te leveren. Naast de ongeborstelde motor, de grote propeller en het 6S LiPo 3200 - 7000 mAh batterijsysteem, beschikt dit vliegtuig over een 100 A Electronic Speed Control. Al deze onderdelen werken moeiteloos met elkaar samen om de best mogelijke prestaties voor jou te realiseren.

Smart technology
De E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic beschikt over de exclusieve Spektrum Avian Smart technology, waardoor je via de Electronic Speed Control real-time telemetriegegevens binnenkrijgt. Bijvoorbeeld over het aantal toeren per minuut dat de motor maakt of de status van de batterij. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een compatibele receiver, zoals de AR637TA receiver die is geïnstalleerd op de BNF Basic versie.

Eenvoudige installatie
Voor de installatie van de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic heb je geen lijm nodig. Sterker nog, de installatie van het toestel is gebeurd in minde tijd dan je nodig hebt om de batterij op te laden. Handig bijvoorbeeld is het ontwerp van de vleugel dat uit drie delen bestaat. Ideaal voor de installatie en net zo gemakkelijk voor als je het toestel wilt verplaatsen. Daarnaast bestaat het grootste deel van de installatie in klikverbindingen, waarbij geen grof gereedschap benodigd is.

Duurzame materialen
Een groot voordeel van de E-flite Focke-Wulf Fw 190A 1,5m BNF Basic is het gebruik van duurzame en sterke materialen. De constructie is bijvoorbeeld gemaakt van molded EPO, wat zorgt voor de juiste stijfheid en stevigheid, zonder dat het toestel loodzwaar wordt. De materiaalkeuze maakt dat je geniet van spectaculaire prestaties in de lucht, zonder dat je veel onderhoud aan het vliegtuig hoeft te plegen.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Batterij: niet meegeleverd
 Oplader: niet meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
 Flaps: ja
 Landingsgestel: ja (elektrisch)
 Materiaal: foam
 Minimale aanbevolen radio: 6-kanaals
 Motorgrootte: 4258-460 kV 14-polig
 Motortype: ongeborsteld
 Lengte: 1285 mm
 Gewicht: 3624 gram (inclusief batterij)
 Propellergrootte: 381 mm (15”)
 Receiver: inclusief
 Controller: niet meegeleverd
 Aanbevolen motorbatterij: 6S 5000 mAh 30C
 Niveau: 2
 Electronic Speed Control: meegeleverd
 Technologieën: Avian Smart, AS3X, SAFE Select
 Spanwijdte: 1511 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl