E-Flite HAVOC Xe 80mm EDF Sport Jet BNF met AS3X en SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

429,99

Model: EFL7550

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

E-Flite HAVOC Xe 80mm EDF Sport Jet BNF met AS3X en SAFE Select

De E-flite Havoc Xe 80 mm EDF is het schaalmodel van de bijzondere Elite Aerosports Havoc X. Het RC-vliegtuig vliegt stabiel op lage snelheden, maar kan ook topsnelheden halen tot ver boven de 150 kilometer per uur. Met een vliegtuig van meer dan 12 minuten, ben jij klaar om te racen. Krijg een compleet nieuwe sport jet experience met de razendsnelle E-flite Havoc Xe 80 mm EDF.

Soepel vliegen, hoge topsnelheden
De Havoc Xe van E-flite vliegt soepel op lage snelheden, ideaal voor het uitvoeren van stunts in de lucht. Ook landen is hierdoor geen probleem, het vliegtuig blijft te allen tijde stabiel. Maar ben jij een geoefende piloot, dan kun je de gashendel volledig opentrekken. Geniet van topsnelheden waar je alleen maar van hebt durven dromen. Voer aerobatische trucs uit op hoge snelheid en blaas de concurrentie weg. Dankzij de vele mogelijkheden qua snelheid, is de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF geschikt voor iedere piloot.

Waanzinnig vermogen
Die hoge snelheden van meer dan 150 kilometer per uur komen natuurlijk niet vanzelf. De E-flite Havoc Xe 80 mm EDF heeft een 6S compatibele ongeborstelde motor aan boord en een Electronic Speed Control met 100 ampčre. De onderdelen worden gekoeld door een ventilator met 12 blades, waardoor je nog langer geniet van jouw RC-vliegtuig. Perfecte engineering zorgt voor grootse prestaties en een echt motorgeluid. En wat bijzonder is, verticale vliegbewegingen zijn goed mogelijk met de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF. Of het nu gaat om landen of opstijgen, alles is mogelijk.

B>Vliegen vanaf elke ondergrond
Het RC-vliegtuig is voorzien van schokabsorberende onderdelen en een landingsgestel dat opstijgen en landen vanaf elke ondergrond mogelijk maakt. Of je nu wilt vertrekken van asfalt, zand of gras, de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF kan het allemaal. En dankzij de flaps aan de vleugels heeft de wind nauwelijks invloed op de prestaties. Kies de juiste richting, start de motoren en maak een spectaculaire vlucht.

Eenvoudig te installeren
De E-flite Havoc Xe 80 mm EDF komt met vleugels die uit één deel bestaan en al in de fabriek geassembleerd worden. Voor verdere assemblage heb je maar negen schroeven nodig en er komt geen lijm aan te pas. Dat maakt de installatie van de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF een fluitje van ene cent. Binnen no-time ben jij klaar voor de eerste vlucht met dit racemodel.

Uitstekende handling
De laatste jaren heeft E-flite flink geďnvesteerd in het stabiel maken van vliegtuigen die op hoge snelheid vliegen. Uitstekende handling is daarvoor essentieel. Op deze manier wordt namelijk het vliegen met een sportvliegtuig mogelijk voor zowel beginnende als gevorderde piloten. De E-flite Havoc Xe 80 mm EDF is het eerste model dat geschikt is voor een groot publiek. Topsnelheid, intuďtieve besturing en eenvoudig opstijgen, vliegen en landen. Makkelijker wordt het niet, de Havoc Xe is jouw volgende vliegtuig!

Groot batterijcompartiment
Bij de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF bepaal je zelf hoe goed de prestaties van het toestel worden. Het vliegtuig is compatibel met LiPo batterijen van 4000 – 5000 mAh voor uitstekende prestaties. Maar het grote batterijcompartiment is ook geschikt voor krachtige batterijen van 7000 – 8000 mAh. Door deze batterijen te plaatsen, geniet je van snelheden boven de 150 kilometer per uur en een vliegtijd van meer dan 12 minuten. Ook het uitvoeren van loopings of andere trucs in de lucht is dankzij het grote vermogen geen probleem. Ervaar zelf de brute kracht van de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF.

Duurzame precisie
Het frame van de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF is volledig van composiet EPO gemaakt. Dit materiaal is extreem licht met een ongekende stijfheid. Hierdoor zijn de hoge snelheden en stunts in de lucht geen probleem. Daarnaast wordt er in de fabriek al een fantastisch trim scheme aangebracht op het vliegtuig, zodat jij het toestel altijd kunt onderscheiden in de lucht. En ook de metal-geared servo’s worden al in de fabriek geďnstalleerd. Dankzij speciale toevoegingen geniet jij van zeer precieze besturing op elke snelheid.

De lucht in voordat de batterij is opgeladen
Dankzij de eenvoudige installatie van de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF kun je bij wijze van spreken al de lucht in voordat de batterij is opgeladen. Van de eenvoudige vleugelmontage met een hands-free connection systeem tot het plaatsen van de cruciale onderdelen, alles is erg eenvoudig. Er is geen lijm benodigd en met slechts negen schroeven ben je sneller klaar dan ooit. Het is niet nodig om technische kennis te hebben voor de installatie van de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF.

Bind-N-Fly
Ben je al in het bezit van een Spektrum controller? Dan kun je gebruik maken van Bind-N-Fly. Het vliegtuig wordt geleverd met de benodigde servo’s en een Spektrum 2,4 GHz receiver. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de receiver verbinden met de controller. Vervolgens gebruik je simpelweg de instellingen die je voor andere vliegtuigen toepast. Geen ingewikkelde installatie of het kiezen van kanalen, verbinden en je kunt vliegen.

AS3X stabilisatie
Op hoge snelheid vliegen heeft meestal gevolgen voor de stabiliteit in de lucht. Met de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF is dit echter niet het geval. Het vliegtuig beschikt over AS3X stabilisatietechnologie. Deze technologie zorgt voor stabilisatie over 3 assen. Hierdoor heb je veel minder last van wind of turbulentie, waardoor het RC-vliegtuig gemakkelijk recht te houden is.

SAFE Select voor beginners
Is de E-flite Havoc Xe 80 mm EDF jouw eerste modelvliegtuig? Schakel dan SAFE Select in. Deze technologie limiteert de mogelijkheden van het vliegtuig, zodat je eerst het toestel onder de knie kunt krijgen. Met SAFE Select worden er limieten voor kanteling ingesteld. Zowel voor- als achterwaarts als zijwaarts. Ook maak je met SAFE Select gebruikt van automatic self leveling. Hiermee keert het vliegtuig automatisch terug naar een rechte vliegpositie als je de besturingsknoppen loslaat. Ideaal tijdens het opstijgen en landen. Voor SAFE Select hoef je niets te programmeren. Je schakelt de technologie in en dat is alles.

Specificaties
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Oplader: niet meegeleverd
• Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
• Ventilatorgrootte: 80 mm
• Gewicht: 2440 – 3057 gram
• Landingsgestel: main LG met bestuurbaar staartwiel
• Lengte: 1250 mm
• Minimale aanbevolen radio: 6-kanaals (vol bereik)
• Minimale Electronic Speed Control (ESC): 100 A w/8A BEC
• Motorgrootte: 3270 – 2000 kV
• Aanbevolen motorbatterij: 6S LiPo 4000 – 8000 mAh (niet meegeleverd)
• Vleugeloppervlak: 23,6 dm2
• Spanwijdte: 1041 mm

Nodig om te voltooien
- Spektrum 6-7 kanaals DSMX® / DSM2® zender
- 6S 22.2V 4000-8000 mAh met EC5 of IC5 connector
- Compatibele LiPo lader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite HAVOC Xe 80mm EDF
(1) 100A Brushless ESC (geďnstalleerd)
(1) Brushless Inrunner Motor (geďnstalleerd)
(8) Servo's met metalen tandwielen (geďnstalleerd)
(1) Spektrum AR636 6-kanaalsontvanger (geďnstalleerd)
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl