Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite Night Radian FT 2.0m BNF Basic AS3X & SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 199,99
Onze prijs: 189,99

Model: EFL3650

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite Night Radian FT 2.0m BNF Basic AS3X & SAFE Select

De E-flite Night Radian FT is een verbeterde versie van de E-flite Radian. Dit unieke zweefvliegtuig heeft een verbeterd programmeerbaar LED verlichtingssysteem, zodat u voortaan moeiteloos dag en nacht kunt vliegen. Daarnaast is de staartvleugel geoptimaliseerd en beschikt de Night Radian van E-flite over AS3X-technologie, voor verbeterde stabiliteit. Nog veiliger vliegen met dit bijzondere zweefvliegtuig? Schakel dan de SAFE Select technologie in. Daarmee wordt dit model bereikbaar voor zowel gevorderde als beginnende piloten.

AS3X-technologie
De E-flite Night Radian FT is uitgerust met een receiver met AS3X-technologie. AS3X staat voor Artificial Stabilization 3-aXis, oftewel, 3-assige stabilisatie. De technologie werkt op de achtergrond en zorgt voor een soepele vlucht, met minimale invloeden van wind en turbulentie. Hierdoor wordt het vliegen veel comfortabeler dan vroeger en is het besturen van de E-flite Night Radian FT ook voor beginnende piloten geen enkel probleem.

SAFE Select
Is de E-flite Night Radian FT uw eerste vliegtuig, dan helpt de SAFE Select technologie bij het inbouwen van wat extra veiligheid. Met deze technologie hoeft u niets te programmeren, alles staat al goed. Vervolgens staan standaard limieten ingeschakeld voor de hoek waaronder u vliegt. Gaat het vliegtuig te schuin, dan wordt dit automatisch gecorrigeerd. Of het nu gaat om een zijwaartse, een opwaartse of een neerwaartse beweging. Ook handig is het self-leveling mechanisme. De E-flite Night Radian FT houdt in de SAFE Select modus automatisch de hoogte vast, waardoor u alleen nog hoeft te sturen. Makkelijker wordt het niet.

Geïntegreerde LED verlichting
In het frame van de E-flite Night Radian FT is een compleet LED verlichtingssysteem geïntegreerd. Hiervoor is geen installatie meer benodigd, alles is in de fabriek al gereed gemaakt. De verlichting zorgt er bij daglicht voor dat u zich beter kunt oriënteren, maar zeker ’s nachts helpen de LED lampjes bij het lokaliseren van uw vliegtuig. Bijzonder is dat de verlichting tot wel 100 verschillende kleuren kan aannemen en dat u daarbij zelf de volgorde en timing kunt instellen. Dit alles is mogelijk dankzij de krachtige 1350 – 2200 mAh 3S LiPo-batterij.

Goedgekeurd door de Flite Test community
De originele E-flite Radian was al een van de meest populaire modellen binnen de Flite Test community en dus kon dit nieuwe model niet achterblijven in de tests. De Flite Test crew en E-flite sloegen daarom de handen ineen bij de ontwikkeling van de E-flite Night Radian FT. Het resultaat is een zweefvliegtuig dat bij elke RC-piloot in de smaak zal vallen vanwege het vlieggemak, het design en de mogelijkheden.

Lichtgewicht en sterk
De E-flite Night Radian FT is vervaardigd uit lichtgewicht materiaal, zonder dat dit ten koste gaat van de stevigheid. Dankzij het lichte composiet materiaal, zweeft de Night Radian nog beter. Fijn is dat het gebruikte materiaal nauwelijks onderhoud vergt, zodat u jarenlang kunt genieten van uw modelvliegtuig.

Ready-to-fly
De E-flite Night Radian FT wordt nagenoeg ready-to-fly geleverd. U heeft geen lijm nodig bij de montage, alles is eenvoudig in elkaar te klikken. Het monteren van uw vliegtuig kost minder tijd dan het opladen van een batterij.

Specificaties
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Voltooiing: Bind-N-Fly Basic
• Gewicht: 905 gram
• Lengte: 1137 mm
• Materiaal: EPO
• Motor: 480 ongeborsteld outrunner
• Vleugeloppervlak: 35,5 dm2
• Spanwijdte: 2 meter

Wat heeft u nog nodig om te kunnen vliegen?
- 5+ kanaals Spektrum DSMX®/DSM2® zender
- 1300–2200mAh 3S lipo batterij met lipo lader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl