E-Flite Night Timber X 1.2m BNF Basic with AS3X & SAFE Select (2021 versie) Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 349,99
Onze prijs: 339,99

Model: EFL13850

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite Night Timber X 1.2m BNF Basic with AS3X & SAFE Select (2021 versie)

Neem de originele E-flite Timber, voeg daar een volledig ge´ntegreerd LED-verlichtingssysteem aan toe en je hebt de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic. Het ideale RC-vliegtuig om voortaan dag en nacht door te vliegen. En daarbij worden geen concessies gedaan aan de toch al fantastische performance van de standaard Timber. De Smart technologie is aan boord, de Short Takeoff and Landing (STOL) mogelijkheden zijn gewoon aanwezig en je geniet van extreme wendbaarheid met dit vliegtuig.

Zeer compleet uitgerust
Zonder twijfel is de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic een zeer compleet RC-vliegtuig. Deze Night-versie heeft alle features die de gewone Timber ook al had: een schitterende 1,5m model met flaps, compatibel met 3S en 4S LiPo batterijen, 3D performance om spectaculaire stunts in de lucht uit te voeren, SAFE Select technologie voor beginnende piloten en natuurlijk AS3X technologie om het vliegtuig te allen tijde stabiel te houden. Maar er is ÚÚn ding wat de standaard Timber niet heeft: LED verlichting.

Dag en nacht vliegen
De LED verlichting van de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic is zeer netjes ge´ntegreerd in het frame. De LEDĺs verbruiken nauwelijks stroom, zodat de 3S of 4S LiPo batterij niet wordt leeg getrokken door deze extra lampen. Vlieg je overdag? Dan kun je de verlichting uitschakelen. Maar wordt het langzaamaan donker, dan zet je de LED verlichting aan en weet je altijd perfect waar het vliegtuig zich bevindt. Helemaal speciaal is de zeer realistisch ogende verlichting tijdens het landen, het navigeren en de strobe verlichting om aan te geven waar de vleugels zich bevinden.

Gemaakt voor de extreme vluchten
De Timber X 1,2m van E-flite heeft een nieuwe dimensie gegeven aan de zogenaamde STOL technologie in combinatie met 3D aerobatische stunts. STOL staat voor Short Takeoff and Landing. Vrij vertaald betekent dit dat het vliegtuig nagenoeg verticaal kan opstijgen en landen, hierdoor kun je ook gaan vliegen als er zeer beperkt ruimte is voor het toestel. En dankzij het innovatieve design kun je in de lucht allerlei stunts uitvoeren. Ga voor het extreme met de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic.

SAFE Select technologie
De E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic is voorzien van SAFE Select technologie. In principe is dit vliegtuig geschikt voor zowel gevorderde als beginnende piloten. De gevorderde piloten kunnen gelijk aan de slag met dit model, maar beginnende vliegers kunnen gebruik maken van de SAFE Select technologie. Wanneer je deze inschakelt, worden er limieten ingesteld voor het kantelen van het vliegtuig. Zowel voor- als achter- als zijwaarts. Ook kun je gebruik maken van automatic self-leveling. Met ÚÚn druk op de knop keert het vliegtuig dan terug naar een veilige vliegpositie.

AS3X stabiliteit
Wanneer je tijdens het vliegen te maken krijgt met turbulentie of sterke wind, kan het soms lastig zijn om je modelvliegtuig in balans te houden. Dankzij AS3X technologie is dat een stuk gemakkelijker. De 3-assige stabilisatie van de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic zorgt ervoor dat het vliegtuig ook bij turbulentie of harde wind stabiel recht blijft vliegen.

Spektrum Avian Smart Electronic Speed Control
Een unieke feature van de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic is de Spektrum Avian Smart Electronic Speed Control (ESC). Hiermee wordt het mogelijk om real-time telemetriegegevens te ontvangen, waaronder het toerenaantal van de motor, de status van de batterij en nog veel meer. Je hebt hier wel compatibele receivers voor nodig, evenals compatibele controllers. Met de telemetriegegevens haal je werkelijk alles uit je toestel.

Spectaculair design
Het design van de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic is zo ontworpen dat een relatief korte spanwijdte met flaps ervoor zorgt dat je wendbaarder bent dan ooit. Wil je opeens steil omhoog vliegen of een duikvlucht maken, dan is dat geen probleem voor dit toestel. Daarnaast heb je de mogelijkheid om het zo gek te maken als je zelf wilt. Met optionele stabilisatoren wordt het mogelijk om de meest wilde 3D-setups te realiseren. Waar wacht je nog op?

Duurzamer dan ooit
Met een stuntvliegtuig is het natuurlijk van groot belang dat het materiaal voldoende stijf en duurzaam is. De belasting tijdens het uitvoeren van stunts is groot, waardoor zwak materiaal aan sterke slijtage onderhevig zal zijn. Daarom is de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic uitgevoerd van een frame van EPO materiaal met holle kern. Hierdoor is het frame lichtgewicht, maar ijzersterk: ideaal voor het maken van stunts in de lucht. Het speciale frame maakt dat de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic net zo licht is als de originele Timber, zelfs met de extra verlichting gemonteerd.

Speciale wielen
De E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic heeft standaard speciale tundra-style wielen gemonteerd. Deze wielen helpen bij ruige landingen, bijvoorbeeld als je op een niet-egale ondergrond het vliegtuig aan de grond wilt zetten. Daarbij helpt ook het landingsgestel dat klappen absorbeert. Hierdoor kun je agressief opstijgen en landen op vrijwel elke ondergrond, zonder dat het vliegtuig daarvan beschadigd raakt.

Optionele floats
Met de E-flite Night Timber X 1.2m BNF Basic heb je standaard al een enorm scala aan mogelijkheden. Je kunt dag en nacht vliegen, spectaculaire stunts uitvoeren en bijzondere take-offs en landingen maken. Maar het kan altijd nog uitgebreider. Wanneer je de optionele floats aanschaft voor dit model, kun je voortaan ook opstijgen en landen op het water. Dit biedt nog meer mogelijkheden. En heb je al floats van de originele Timber of het Turbo Timber 1,5m model? Dan kun je de floats ook op dit vliegtuig monteren.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Oplader: niet meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
 Flaps: ja
 Landingsgestel: ja
 Lengte: 1055 mm
 Materiaal: frame van EPO (holle kern)
 Minimale aanbevolen radio: 5-kanaals
 Electronic Speed Control: 60 A
 Propellergrootte: 13 x 4
 Aanbevolen motorbatterij: 3S - 4S 2200 mAh met IC3 connector, niet meegeleverd
 TechnologieŰn: AS3X, SAFE Select

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl