Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite Opterra 1.2M BNF Basic AS3X & Safe systeem Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

199,99

Model: EFL11450

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite Opterra 1.2M BNF Basic AS3X & Safe systeem

De E-flite Opterra S+ 1.2m is een unieke First Person View (FPV) vliegtuig, waarmee u prachtige beelden schiet vanuit de lucht. Dankzij de SAFE Plus technologie en ingebouwde GPS is dit toestel zonder twijfel een van de beste First Person View vliegtuigen ooit gemaakt. Ervaar hoe eenvoudig de E-flite Opterra S+ 1.2m te besturen is en maak tegelijkertijd spectaculaire luchtvideo’s.

Sportvliegen mogelijk
Natuurlijk kunt u met de E-flite Opterra S+ 1.2m prachtige vluchten maken, bijvoorbeeld om een evenement op een speciale manier in beeld te brengen. Maar ook wanneer u klaar bent voor meer actie, is de Opterra S+ 1.2m jouw beste maatje. Dit vliegtuig is ideaal voor sportvliegen, aerobatische trucs en andere capriolen in de lucht.

SAFE Plus technologie
Veilig vliegen staat bij E-flite hoog in het vaandel. Daarom is de Opterras S+ 1.2m uitgerust met SAFE Plus technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat u op het On-Screen Display (OSD) van uw afstandsbediening real-time informatie ontvangt. Van de hoogte van het vliegtuig tot de snelheid en van de batterijstatus tot de vliegmodus. Deze live informatie zorgt ervoor dat u altijd weet in welke condities het vliegtuig verkeerd en wanneer het tijd is om terug te keren naar de grond. Dankzij de ingebouwde GPS ziet u ook gelijk waar u gevlogen heeft en is het vliegtuig in staat om terug te keren naar de basis.

First Person View
De E-flite Opterra S+ 1.2m komt standaard met een ingebouwde First Person View camera, voor het schieten van spectaculaire beelden. Maar u kunt ook een eigen camera installeren, net boven de neus van het toestel. Denk bijvoorbeeld aan een GoPro Session, een RunCam HD of een vergelijkbare camera om beelden op te nemen in HD-kwaliteit.

Verbeterd design, betere aerodynamica
De vliegprestaties van de Opterra S+ 1.2m van E-Flite zijn beter dan ooit, dankzij het verbeterde design. Het nieuwe ontwerp zorgt voor nog betere aerodynamica. Het vliegtuig glijdt soepeler door de lucht, maakt scherpere bochten en ligt stabieler. Hierdoor hebben windvlagen minder effect op de koers van het vliegtuig. Ook de vernieuwde constructie van carbon fiber helpt hierbij. Is het vliegtuig dan zwaarder geworden? Nee, het holle EPO materiaal houdt het gewicht van de E-flite Opterra S+ 1.2m laag.

Eenvoudig mee te nemen
Natuurlijk wil je op verschillende plekken vliegen met de E-flite Opterra S+ 1.2m. Gelukkig is dat geen probleem, omdat het vliegtuig eenvoudig is mee te nemen. De plug-in vleugelpanelen beschikken over handsfree servo connectoren, die gemakkelijk zijn te bevestigen of te demonteren zonder gereedschap.

Bind-N-Fly Basic
De E-flite Opterra S+ 1.2m wordt Bind-N-Fly geleverd. Dat betekent dat het grootste deel van de installatie al is gedaan door E-Flite zelf. Verbind de ontvanger met een compatibele Spektrum afstandsbediening, bevestig de laatste onderdelen en u bent klaar voor uw eerste vlucht.

Specificaties:
• Gewicht: 980 gram
• Lengte: 525 mm
• Materiaal: foam & carbon
• Minimale radio: Full-Range 6-kanaals DSMX/DSM2 (niet meegeleverd)
• Minimale Electronic Speed Control: 30A ongeborsteld, 3S-4S compatibel
• Motor: 480-Size, 880 kV ongeborsteld Outrunner
• Aanbevolen motorbatterij: 2200-3200 mAh, 4S LiPo met EC3-connector (niet meegeleverd)
• Servo’s: 2x 13-Gram Digital Micro
• Vleugeloppervlak: 28,2 dm2
• Spanwijdte: 1200 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl