E-Flite V-22 Osprey VTOL PNP 19.2" Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 E-Flite V-22 Osprey VTOL PNP 19.2\"
239,99 199,99

Model: EFL9675

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite V-22 Osprey VTOL PNP 19.2"

De E-flite V-22 Osprey is een uniek vliegtuig dat Vertical Take Off and Landing (VTOL) ondersteunt. De rotoren van het vliegtuig kunnen eenvoudig gekanteld worden, waardoor verticaal opstijgen mogelijk wordt. Voor het vliegen zelf kantel je de rotoren in horizontale stand. Dankzij deze innovatieve technologie heb je volop mogelijkheden met de E-flite V-22 Osprey. Zelfs als er weinig ruimte is, kun je zonder problemen opstijgen of landen. Ideaal voor vluchten op moeilijk begaanbare locaties.

Replica van Amerikaans militair toestel
De V-22 Osprey van E-flite is een officiële replica van een veelgebruikt vliegtuig van de Amerikaanse luchtmacht. Juist in oorlogssituaties is het belangrijk dat een vliegtuig wendbaar en flexibel is. De E-flite V-22 Osprey is dat zeker. Extreme mogelijkheden om verticaal te landen en op te stijgen en op hoge snelheid door de lucht scheren. Steel de show bij je vrienden met dit nieuwe RC-vliegtuig van E-flite.

Eenvoudig in het gebruik
Het exclusieve flight control system met geoptimaliseerde software maakt het vliegen met de E-flite V-22 Osprey een fluitje van een cent. Het wisselen van de rotorstand gebeurt met één druk op de knop, waardoor je ook als beginnende piloot je lol op kunt met dit model. Daarnaast bevat dit vliegtuig volop technologie om het toestel stabiel in de lucht te houden. Wind en turbulentie hebben nauwelijks invloed op de Osprey.

Volledig geïnstalleerd
De E-flite V-22 Osprey wordt kant-en-klaar geleverd. Het frame is volledig geïnstalleerd en ook de flight controller, servo’s, motoren en Electronic Speed Control (ESC) zijn in de fabriek al aangebracht. Tel daar een fantastisch design bij op en het enige dat jij nog hoeft te doen is het opladen van de batterijen. De aanbevolen 3S 11,1V 800 mAh LiPo batterij wordt niet meegeleverd. Optioneel is het aanbrengen van een neuswiel dat rolling take offs en landings mogelijk maakt. Kies je hier niet voor, dan is verticaal opstijgen en landen eenvoudig uit te voeren.

Drie vliegmodi
De V-22 Osprey van E-flite is eenvoudig in het gebruik. Fijn voor de beginnende piloot, maar ook voor de ervaren vlieger biedt dit toestel voldoende uitdaging. Het vliegtuig wordt geleverd met drie vliegmodi. In de Multirotor Stability Modus vlieg je met self-leveling en limieten voor het overhellen van het vliegtuig. Hiermee voorkom je ongelukken en kun je eenvoudig verticaal opstijgen. In de Airplane Stability Modus geniet je ook van self-leveling en limieten voor overhellen. Daar bovenop draaien ook de rotoren automatisch mee, zodat je zelf alleen nog maar hoeft te sturen. Meer uitdaging? Kies dan voor de Airplane Acro Modus. In deze modus zijn er geen limieten en geen self-leveling. Je hebt de volledige controle over het vliegtuig en kunt er ook stunts mee uithalen. Deze modus is alleen aan te raden als je het toestel al goed kent.

First-Person View ready (FPV)
De E-flite V-22 Osprey is volledig compatibel met de optioneel verkrijgbare FPV camera en video transmitter die bij dit model horen. Hiermee geef je jouw vluchten een nieuwe dimensie, doordat alles vast wordt gelegd vanuit de lucht.

Specificaties:
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Vliegtijd: 4 minuten
• Oplader: 3S LiPo compatibel (niet meegeleverd)
• Voltooiingsniveau: PNP (zonder ontvanger geleverd)
• Gewicht: 418 gram
• Landing gear: foam wielen
• Lengte: 487 mm
• Materiaal: EPO foam
• Motorgrootte: 2x 2250 kV, 1x 4000 kV
• Aanbevolen batterij: 3S 800 mAh met JST connector (niet meegeleverd)
• Vleugeloppervlakte: 4 dm2
• Spanwijdte: 487 mm

Nodig om te voltooien
- Volledige 6+ kanaals zender met ontvanger
- 3S 11.1V 800mAh 30C LiPo met JST-connector
- Compatibele lipo oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite V-22 Osprey VTOL
(3) Brushless ESC's (geïnstalleerd)
(3) Brushless Outrunner motoren (geïnstalleerd)
(5) Sub-microservo's (geïnstalleerd)
(1) Flight Controller (geïnstalleerd)
(1) Stickers
(1) Set reserve propellers
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl