E-Flite F-4 Phantom II 80mm EDF PNP Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 E-Flite F-4 Phantom II 80mm EDF PNP
439,99 359,99

Model: EFL7975

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite F-4 Phantom II 80mm EDF PNP

Wie droomt er nou niet van het vliegen met een straaljager? Met de E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF wordt deze droom werkelijkheid. Dit RC-vliegtuig levert ongekende prestaties en is ontzettend wendbaar. De E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF is een perfecte replica van de McDonnell Douglas F-4 Phantom, die al meer dan 60 jaar een begrip is in de wereld van gevechtsvliegtuigen. Gebruikt door onder andere de U.S. Navy, Marine Corps en Air Force. Het origineel haalt snelheden tot voorbij Mach 2, dus bereid je voor op krachtige prestaties met het schaalmodel.

Perfecte replica
De E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF is een prachtige replica van het 60-jaar oude gevechtsvliegtuig Phantom F-4 van McDonnell Douglas. E-flite heeft veel aandacht besteed aan de details, waardoor de lijnen en componenten exact overeenkomen met het origineel. Niet alleen de prestaties van het RC-vliegtuig zijn ongekend, ook het uiterlijk steelt absoluut de show. Handig zijn ook de ingebouwde LED landings- en navigatielichten. Hierdoor weet je altijd waar het vliegtuig is en is ook vliegen bij weinig licht prima mogelijk. Daarnaast zorgt het landingsgestel ervoor dat schokken direct worden geabsorbeerd. Het resultaat hiervan is dat je vanaf elke ondergrond moeiteloos kunt opstijgen en ook weer kunt landen.

Flink vermogen
De F-4 Phantom van E-flite levert een flink vermogen dankzij de motor en 100 ampère Electronic Speed Control (ESC). De elektronica wordt aangestuurd door een 6S-batterij, voor de juiste power. De motor en ESC zorgen samen voor hoge snelheden, voor een echt straaljagergevoel. Dat gevoel wordt verder versterkt door een turbine-like geluid. Ideaal is dat het grootste gedeelte van het vliegtuig al in de fabriek in elkaar wordt gezet, zodat je enkel de laatste details nog moet installeren. Batterij opladen en gaan!

Verticale performance en hoge snelheden
Een gevechtsvliegtuig wordt vooral afgerekend op zijn prestaties. Die prestaties zitten wel goed bij de E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF. Dankzij de krachtige elektronica haalt het vliegtuig hoge snelheden en wordt er een ongekende verticale performance geleverd. Ook het stevige en stijve EPO-frame draagt hieraan bij. De krachtige onderdelen van de E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF zijn daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. De onderdelen zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor je er nauwelijks omkijken naar hebt. Minder offtime, meer vliegtijd.

Beweegbaar neuswiel
De F-4 Phantom II van E-flite is voorzien van een beweegbaar neuswiel. Vaart maken en opstijgen hoeft niet langer in een rechte lijn, je kunt ook de bocht om met het vliegtuig terwijl je nog aan de grond staat. Tel daar de duurzame metalen componenten van het landingsgestel bij op en de schokabsorberende wielen en het toestel is geschikt voor elke ondergrond. Zelfs opstijgen op gras is geen probleem voor dit RC-gevechtsvliegtuig.

Grote mate van precisie
Dankzij het gebruikte EPO-materiaal voor het frame, is het E-flite gelukt om een grote mate van precisie te bereiken als het neerkomt op details. Het resultaat hiervan is een perfect schaalmodel van de McDonnell Douglas F-4 Phantom, dat gemakkelijk is te onderhouden. De meeste onderdelen zijn daarnaast al geïnstalleerd zodat er niets mis kan gaan.

Korte installatietijd
Je hebt voor het bevestigen van de laatste onderdelen geen technische kennis of lijm nodig. De installatie is zeer eenvoudig en duurt niet langer dan het opladen van de batterij van de E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF. De tweedelige vleugels zijn gemakkelijk te bevestigen via het innovatieve hands free connectiesysteem. De vleugels zijn gemakkelijk te ontkoppelen, mocht je op pad gaan met het vliegtuig.

Screaming Eagles
De buitenkant van de E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF is in de fabriek al geschilderd, waarbij er een hommage is gebracht aan de VF-51 Screaming Eagles. Dit geeft het vliegtuig niet alleen een stoere look, maar zorgt ook voor herkenbaarheid in de lucht. Steel de show met de prestaties van je vliegtuig én met de visuele details!

Specificaties
• Vorm: semi-symmetrisch
• Snelheid: 130 kilometer per uur
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Oplader: niet meegeleverd
• Voltooiingsniveau: PNP
• Flaps: 13g metal gear servos control
• Gewicht: 2866 – 3006 gram
• Lengte: 1364 mm
• Materiaal: EPO foam
• Minimaal aanbevolen radio: 6-kanaals
• Motorgrootte: 3270 – 2000 kV
• Aanbevolen batterij: 6S 4000 – 5000 mAh LiPo met EC5 connector
• Servo’s: 7
• Vleugeloppervlak: 100 – 105 dm2
• Spanwijdte: 910 mm

Nodig om te voltooien:
- 6 kanaals zender met ontvanger
- 6S 22.2V 4000-5000 + mAh 30 + C LiPo met EC5 ™ of IC5 ™ -connector
- Compatibele LiPo oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite F-4 Phantom II 80mm EDF
(1) 100A brushless ESC regelaar
(1) Brushless Inrunner motor
(7) Servo's met metalen tandwielen
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl