Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite Pitts S-1S 850mm BNF Basic with AS3X and SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 219,99
Onze prijs: 209,99

Model: EFL3550

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite Pitts S-1S 850mm BNF Basic with AS3X and SAFE Select

De E-flite Pitts S-1S tweedekker is een officieel replica van de full scale variant en ziet er zeer gelikt uit!

SAFE Select en AS3X technologie
Veilig vliegen staat voorop bij E-flite. Daarom is de E-Flite Pitts S-1S voorzien van twee technologieën die bijdragen aan verhoogde veiligheid: SAFE Select en AS3X. SAFE Select is ideaal voor beginnende piloten. In deze modus wordt de maximale helling gelimiteerd, waardoor uw vliegtuig niet te ver naar de zijkant of voorkant kan hellen. Daarnaast houdt de E-Flite Pitts S-1S automatisch zijn hoogte vast, zodat u zich kunt focussen op het sturen. AS3X technologie zorgt voor extra stabiliteit, dankzij de 3-assige controle. Het effect van wind en turbulentie wordt hiermee geminimaliseerd. Handig want daardoor hoeft u zelf niet voortdurend te corrigeren.

Opvallend design
Natuurlijk draait het bij de E-Flite Pitts S-1S om de prestaties van het vliegtuig, maar het design mag er ook zijn. Dankzij het opvallende rode ontwerp herkent u uw RC-model altijd eenvoudig in de lucht en steelt het vliegtuig ongetwijfeld de show wanneer u met andere vliegtuigen gaan vliegen.

Lichte en stabiele constructie
De E-Flite Pitts S-1S heeft een lichte en stabiele EPO schuimconstructie. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat het vliegtuig uitstekend wendbaar is en als het ware kan ‘zeilen’ over de wind. Toch zorgt het lichte gewicht er niet voor dat het vliegtuig onbestuurbaar raakt, hiervoor is het frame sterk genoeg.

Uitstekende motor
De E-Flite Pitts S-1S wordt in de lucht gehouden door een sterke ongeborstelde motor met een 40A Electronic Speed Control. De ESC zorgt ervoor dat al het vermogen van de 3-4S LiPo batterijen juist wordt omgezet naar motorvermogen. In het ideale scenario is er weinig wind tijdens het maken van een vlucht, maar ook bij meer wind presteert de E-Flite Pitts S-1S uitstekend door de krachtige motor.

Spektrum 6-kanaals ontvanger
Voor het aansturen van de E-Flite Pitts S-1S maakt het vliegtuig gebruik van een Spektrum 6-kanaals ontvanger met DSMX technologie. Er treedt geen vertraging op in de besturing en het vliegtuig reageert zeer nauwkeurig. Hierdoor is de E-Flite Pitts S-1S ook zonder problemen te besturen door beginnende RC-piloten.

3S of 4S LiPo compatibel
Voor de beste prestaties van de E-Flite Pitts S-1S gebruikt u een 3S of 4S LiPo batterij met 1800 – 2200 mAh. Ook minder sterke LiPo batterijen passen in het vliegtuig, maar daarmee haalt u niet het maximale uit uw toestel. Batterijen dienen apart te worden aangeschaft.

Wat krijgt u allemaal geleverd:
(1) Pitts S-1S 850mm BNF Basic compleet met AS3X en SAFE technologie
(1) Spektrum 6-kanaals ontvanger
(4) Spektrum 9-Gram Servo's
(1) E-flite 40A Brushless regelaar ESC
(1) E-flite 1200Kv Brushless Outrunner Motor
(1) Handleiding

Nodig om te voltooien
- Spektrum 5+ kanaals 2.4 GHz DSM2® / DSMX®-technologie
- 1800-2200mAh 3S of 4S lipo batterij
- Geschikte LiPo-acculader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl