E-Flite Turbo Timber 1.5m BNF Basic AS3X & SAFE Select includes Floats Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

289,99

Model: EFL15250

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite Turbo Timber 1.5m BNF Basic AS3X & SAFE Select includes Floats

De E-flite Turbo Timber 1.5m is de nieuwste versie van de iconische Timber-lijn. Deze uitvoering is voorzien van metal-geared servo’s, het vermogenssysteem werkt perfect samen met 3S en 4S en de vernieuwde turpoprop-gestylede neus met drie bladen zorgt voor perfecte vliegprestaties. De E-flite Turbo Timber 1.5m is een toestel dat je absoluut in huis wilt hebben!

Geschikt voor elk niveau
De Turbo Timber 1.5m van E-flite is geschikt voor piloten van elk niveau. De gevorderde piloot kan zich helemaal uitleven met dit krachtige toestel. Maar ook als dit je eerste vliegtuig is, kom je aan je trekken. Er zijn namelijk allerlei features ingebouwd die de besturing en veiligheid verbeteren. Bijvoorbeeld STOL (Short Take Off and Landing), maar ook een schokabsorberend landingsgestel, AS3X stabilisatie en SAFE Select technologie. Volop hulpmiddelen die jou helpen bij je eerste vliegervaring.

Stijf frame
De snelheid van de E-flite Turbo Timber 1.5m is een stuk hoger dan zijn voorgangers. Dat komt door de mogelijkheid om nu 3S en 4S LiPo batterijen te plaatsen. Daarnaast is het frame een stuk stijver gemaakt, zodat hogere snelheden geen probleem meer zijn. De invloed van wind en turbulentie zijn een stuk minder. Ook de vernieuwde turboprop-gestylede voorkant van het vliegtuig draagt bij aan goede prestaties. Neem daarbij de betrouwbaardere en duurzamere metal-geared servo’s en je hebt een topmodel in handen.

Stijg op en land waar je maar wilt
Met de E-flite Turbo Timber 1.5m kun je voortaan elke ondergrond aan. Of je nu wilt opstijgen en landen op gras, gravel, modderige paden of zelfs kleine meertjes, het is allemaal mogelijk. De schokabsorberende wielen van het landingsgestel zijn extra groot, zodat klappen direct worden opgevangen. Zelfs op de meest ruige ondergrond. De meegeleverde float set maakt het daarnaast mogelijk om zelfs vanaf het water op te stijgen of weer te landen op het water. Met de E-flite Turbo Timber 1.5m heb je een ongekende vrijheid.

STOL (Short Take Off and Landing)
De E-flite Turbo Timber 1.5m is uitgerust met speciaal ontworpen vleugels die Short Take Off and Landing (STOL) mogelijk maken. De uiteinden van de vleugels lopen net iets langer door, de flaps kunnen naar boven of beneden worden geklapt en extra slats kunnen worden toegevoegd. Samen met het lichtgewicht ontwerp en een krachtige motor kun je voortaan snel opstijgen en landen, zodat je geen lange rechte stukken weg meer nodig hebt.

Meer vermogen
In de fabriek wordt het ongeborstelde powersysteem al geďnstalleerd. Een speciaal getunede motor in combinatie met een 50 ampčre Electronic Speed Control (ESC) brengt de prestaties naar ongekende hoogte. De power wordt geleverd door een 3S of 4S LiPo batterij. Vanzelfsprekend geniet je op volle sterkte van de E-flite Turbo Timber 1.5m met een 4S LiPo batterij.

Duurzame materialen
Prestaties is één, onderhoud van de materialen is twee. Bij de E-flite Turbo Timber 1.5m is het onderhoud minimaal. De onderdelen zijn gemaakt van duurzame materialen, die jaren meegaan en weinig onderhoud vergen. Het frame is gemaakt van EPO materiaal, dat extreem duurzaam is. Daarnaast zijn de gebruikte materialen erg betrouwbaar, zodat je je vooral kunt richten op het verbeteren van je vliegprestaties.

LED verlichting
Hoe fijn is het als je ook gewoon in het donker kunt doorvliegen? Met de E-flite Turbo Timber 1.5m is dat het geval dankzij LED verlichting. De verlichting is ideaal voor het landen en navigeren. Zeker de strobe verlichting is handig om je vliegtuig te lokaliseren in het donker. De verlichting is al in de fabriek geďnstalleerd, je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Eenvoudig in elkaar te zetten
Het RC-vliegtuig komt nagenoeg kant-en-klaar geleverd. Slechts enkele onderdelen dienen nog in elkaar te worden gezet, maar daar heb je geen technische kennis of lijm voor nodig. Handig is ook dat de vleugels uit twee delen bestaan die eenvoudig op het frame kunnen worden geklikt. Je koppelt de vleugels even gemakkelijk af, handig voor het transport van je toestel.

Bind-N-Fly
Als je al een Spektrum afstandsbediening hebt, kun je de E-flite Turbo Timber 1.5m koppelen via Bind-N-Fly. Je hoeft dan niet opnieuw de instellingen te configureren. Plaats de receiver op het vliegtuig, koppel het toestel aan de controller en je bent klaar om te vliegen. Het Bind-N-Fly Basic model is uitgerust met AS3X stabilisatie. Deze technologie werkt op de achtergrond en reduceert de effecten van wind en turbulentie.

Voor beginners: SAFE Select
Is de E-flite Turbo Timber 1.5m je eerste vliegtuig, dan is het verstandig om SAFE Select in te schakelen. Deze beginnersmodus heeft een aantal hulpmiddelen die je helpen bij het veilig besturen van het vliegtuig. Er worden limieten ingesteld voor de maximale kanteling van het toestel. Zowel voor- en achterwaarts als zijwaarts. Daarnaast blijft het vliegtuig met self-leveling automatisch op de goede hoogte vliegen en kun je met een druk op de knop weer in een rechte lijn terecht komen. En dat alles zonder te hoeven programmeren. Ideaal voor beginnende piloten.

Specificaties
• Vorm: semi-symmetrisch
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Vliegtijd: 6 – 8 minuten
• Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
• Gewicht: 1,61 – 1,7 kg
• Landingsgestel: Fixed Main LG met bestuurbaar staartwiel
• Lengte: 1040 mm
• Materiaal frame: EPO
• Minimaal aanbevolen radio: 6-kanaals
• Minimale Electronic Speed Control: 50 A met EC3 connector
• Motor: 10 size, 800 kV, ongeborstelde outrunner
• Propellergrootte: 11x7,5 3-blade
• Aanbevolen batterij: 2200 mAh 3 – 4S LiPo met EC3 connector
• Servo’s: 9g metal gear
• Vleugeloppervlak: 36,1 dm2
• Spanwijdte: 1555 mm

Nodig om te voltooien:
- Spektrum 6+ kanaals DSMX® / DSM2®-zender
- 2200- 3200mAh 3S of 4S 11.1- 14.8V LiPo met EC3 stekker
- LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite Turbo Timber 1.5m
(1) 50A Brushless ESC (geďnstalleerd)
(1) Brushless Outrunner Motor (geďnstalleerd)
(1) Spektrum AR636 6-kanaals ontvanger (geďnstalleerd)
(6) Micro Servo's met metalen tandwielen (geďnstalleerd)
(1) Set met floats
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl