Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite UMX Cirrus SR22T BNF Basic Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

139,99

Model: EFLU5950

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite UMX Cirrus SR22T BNF Basic

Een spectaculair schaalvliegtuig, een geweldige flight experience en exclusieve technologie. Dat is de E-Flite UMX Cirrus SR22T. Dit vliegtuig is een fantastische aanwinst voor elke RC-piloot en levert geweldige performance in de lucht. Het toestel is gemakkelijk te besturen en is ideaal voor zowel beginnende als gevorderde vliegers.

Als een state-of-the-art luxe auto
De E-Flite UMX Cirrus SR22T kun je vergelijken met een state-of-the-art luxe auto. Het schaalmodel ziet er geweldig uit en is een exacte replica van het origineel, dat nog steeds rondvliegt in de wereld. De elegante verschijning van de UMX Cirrus SR22T is al spectaculair, maar zodra je voor het eerst vliegt met dit toestel, merk je gelijk dat dit vliegtuig veel meer is dan een ultra micro RC-toestel. De details, het gemak van vliegen en de power maken van de E-Flite UMX Cirrus SR22T een must-have voor RC-liefhebbers.

Uitstekende wendbaarheid
Voor een RC-vliegtuig is het belangrijk dat taken direct worden uitgevoerd wanneer jij aan de knoppen zit. Daarnaast is het van essentieel belang dat de wendbaarheid op orde is. Hoe korter de draaicirkel van een vliegtuig, hoe spectaculairder de vlucht. De E-Flite UMX Cirrus SR22T is extreem wendbaar en het manoeuvreren gaat ontzettend soepel. Geen haperingen in de bocht, maar gewoon in een vloeiende beweging een andere richting op vliegen.

AS3X receiver
De E-Flite UMX Cirrus SR22T wordt geleverd met een 2,3 GHz DSMX receiver met AS3X technologie. AS3X staat voor Artificial Stabilization – 3 aXis. Dit houdt in dat het vliegtuig over drie assen in evenwicht wordt gehouden. Dat zorgt voor ongekende stabiliteit en precisie tijdens jouw vlucht. Ben je een beginnende RC-piloot, schakel dan ook SAFE technologie in op de receiver.

SAFE technologie
Voor extra veiligheid tijdens het vliegen schakel je SAFE technologie in. Deze technologie is ideaal voor beginnende piloten, maar ook tijdens lastige omstandigheden kan deze functie bruikbaar zijn. Met SAFE technologie kun je limieten instellen voor het op en neer gaan van het toestel of zijwaartse beweging. Daarnaast stel je eenvoudig een hoogte in waarop het vliegtuig moet blijven vliegen. En het beste van alles: je hoeft niets te configureren voor SAFE technologie. Schakel gewoon de modus in en je vliegt een stuk veiliger.

Officieel gelicenseerd
De UMX SR22T is een exacte replica van zijn grote broer. De maker van dit toestel, Cirrus Aircraft, heeft voor de E-Flite UMX Cirrus SR22T toestemming gegeven om alle details na te mogen maken. Het officieel gelicenseerde RC-vliegtuig ziet er daardoor spectaculair uit en scoort niet alleen punten op het vermogen, maar zeker ook op de details en looks.

LED verlichting op de vleugels
De E-Flite UMX Cirrus SR22T is voorzien van LED verlichting op de vleugels. Deze heldere lampjes maken het mogelijk om ook tijdens schemering of ’s nachts te vliegen, zonder dat je het zicht op je vliegtuig verliest.

Specificaties
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
• Gewicht: 118 gram
• Landing gear: ja
• Lengte: 512 mm
• Materiaal: foam
• Minimale radio: 5+ kanaals
• Motorgrootte: 180 Brushless outrunner 3600 kV
• Propellergrootte: 120 mm x 70 mm, 3 blades
• Aanbevolen motorbatterij: 7,4v 280 mAh LiPo
• Oppervlakte vleugels: 5,7 dm2
• Spanwijdte: 732 mm

Nodig om te voltooien:
- Spektrum 5+ kanaals DSMX® / DSM2®-zender
- 180-300mAh 2S 7.4V LiPo JST-PH vliegaccu
- Geschikte LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) UMX Cirrus SR22T BNF Basic
(1) BL180 Brushless Outrunner Motor 3.600Kv (geïnstalleerd)
(1) DSMX 6-kanaals UMX AS3X® SAFE-ontvanger met borstelloze ESC (geïnstalleerd)
(2) 2,3-gram servo's (geïnstalleerd)
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl