E-Flite UMX F-27 Evolution BNF Basic AS3X & SAFE Select Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Op aanvraag

Model: EFLU4250

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite UMX F-27 Evolution BNF Basic AS3X & SAFE Select

Vliegen met het snelste ultra-micro vliegtuig op de markt? De E-flite UMX F-27 Evolution is een ware revolutie. Het is het eerste 3S-compatible UMX model ter wereld en is volledig gericht op nog betere prestaties dankzij de duurzame EPO constructie. Tel daarbij de speciale AS3X technologie voor extra stabiliteit en de SAFE Select technologie voor meer veiligheid bij op en u heeft een unieke combinatie in handen. En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Innovatief design
De E-flite UMX F-27 Evolution heeft een innovatief design dat helpt bij het maken van bijzondere moves in de lucht. Maak zijwaartse rolls of strakke loopings zonder problemen. Dankzij het slimme ontwerp is vliegen een fluitje van een cent en ook het landen is voor elke piloot moeiteloos uit te voeren. Het stevige EPO airframe zorgt voor betere stabiliteit tijdens het vliegen, zonder dat dit ten koste gaat van het gewicht. Het lichtgewicht vliegtuig is aerodynamisch en is voorzien van een rubberen neus, die eventuele klappen kan opvangen.

Verbeterde performance
De UMX F-27 Evolution van E-flite beschikt over de juiste aansturing om ook op lage snelheid perfect bestuurd te kunnen worden. De verticale prestaties zijn verbeterde, de topsnelheid is hoger en dat voor een zeer scherpe prijs. Fijn is dat het vliegtuig kant-en-klaar wordt geleverd. Alle onderdelen zijn al geïnstalleerd, waardoor u de E-flite UMX F-27 Evolution direct uit de box kunt gebruiken. Alleen de batterijen even opladen en u bent klaar voor de eerste vlucht.

Artificial Stabilization (AS3X)
Niets is zo vervelend als stevige wind of turbulentie met als gevolg verminderde stabiliteit in de lucht. Daarom is de E-flite UMX F-27 Evolution uitgerust met een Spektrum 2,4 GHz DSMX receiver met AS3X technologie. Deze kunstmatige 3-assige stabilisatie houdt het vliegtuig te allen tijde stabiel in de lucht. Windeffecten worden geminimaliseerd, waardoor u zich volledig kunt richten op de besturing van uw RC-vliegtuig.

SAFE Select
Bent u een beginnende piloot, dan is de SAFE Select technologie een welkom hulpmiddel. Schakel deze technologie in en het vliegtuig gaat in een extra veiligheidsmodus. Binnen deze modus zijn er limieten voor de maximale hoek waaronder u kunt vliegen en de E-flite UMX F-27 Evolution zal automatisch zijn hoogte vasthouden. Daarnaast hoeft u niets te programmeren, het vliegtuig weet wat het moet doen.

Extreme kracht voor een klein vliegtuig
De E-flite UMX F-27 Evolution heeft een verbeterd vermogenssysteem, waardoor ook 3S LiPo-batterijen gebruikt kunnen worden bij dit model. Dat maakt de UMX F-27 Evolution tot het snelste ultra-micro propellervliegtuig ter wereld. De krachtige 3000 kV ongeborstelde motor levert ongekende prestaties en zorgt voor topsnelheden in de lucht.

Lichtgewicht frame
Het lichtgewicht frame van de E-flite UMX F-27 Evolution kent een ongekende stijfheid, waardoor het vliegtuig nog stabieler door de lucht scheert. Ondanks het lage gewicht, is het frame niet gevoelig voor wind of turbulentie. De rubberen neus beschermt tegen eventuele ongelukken en doordat het frame uit een stuk bestaat, levert het vliegtuig betere prestaties dan ooit. Bijkomend voordeel: het frame behoeft weinig onderhoud.

Specificaties
• Installatietijd: geen
• Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
• Gewicht: 91 gram
• Lengte: 343 mm
• Materiaal: EPO
• Motor: 180 ongeborsteld outrunner 3000 kV
• Aanbevolen motorbatterij: 3S 300 mAh
• Vleugeloppervlak: 50 dm2
• Spanwijdte: 432 mm

Wat heeft u nog nodig om te kunnen vliegen?
- 5+ kanaals DSMX®/DSM2® Spektrum zender
- 300mAh 3S 11.1V lipo accu met lader

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl