Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite UMX Gee Bee R-2 BNF Basic AS3X & Safe systeem Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

129,99

Model: EFLU6150

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite UMX Gee Bee R-2 BNF Basic AS3X & Safe systeem

De populaire E-flite UMX Gee Bee R-2 is terug in een nog betere versie. Het uitstekende model heeft een upgrade gekregen en levert nu nog meer vermogen. Daarnaast geniet u voortaan van de exclusieve AS3X en SAFE Select technologieën die het vliegtuig sneller, gemakkelijker en plezieriger maken. Ideaal voor beginnende en gevorderde piloten om op nog complexere locaties te vliegen.

Uitstekend racevliegtuig
De Gee Bee van E-flite staat bekend als een uitstekend racevliegtuig. Op dit gebied is het model de absolute standaard dankzij zijn unieke ontwerp, kleine vleugels en prima wendbaarheid. De E-flite UMX Gee Bee R-2 is niet het allermakkelijkste vliegtuig om te besturen, maar na enige oefening verslaat u alle concurrenten in de lucht zonder problemen. Dit RC-vliegtuig is de perfecte combinatie van snelheid, vermogen en wendbaarheid.

AS3X technologie
De E-flite UMX Gee Bee R-2 is uitgerust met AS3X technologie. Deze technologie vereenvoudigt de controle van uw toestel, waardoor nog meer piloten met de Gee Bee aan de slag kunnen. De AS3X technologie zorgt voor een 3-assige kunstmatige stabilisatie, waardoor het effect van wind of turbulentie minimaal is. Hierdoor is het vliegtuig gemakkelijker te besturen en hebben weerseffecten nauwelijks invloed op uw vlucht. Fijn is dat u zich daardoor helemaal kunt focussen op het racen of het uitvoeren van trucs in de lucht.

Sneller dan ooit
De krachtige 3500 kV ongeborstelde motor van de E-flite UMX Gee Bee R-2 zorgt voor hogere snelheden dan ooit tevoren met een Gee Bee. Hierdoor wordt het vliegen met dit RC-model nog intenser en spannender, ideaal voor een unieke ervaring in de lucht.

SAFE Select technologie
Zeker voor beginnende piloten is de SAFE Select technologie een welkome aanvulling. Deze optionele technologie is eenvoudig in te schakelen. Vervolgens worden er kantellimieten ingesteld, waardoor het vliegtuig niet ondersteboven of te schuin kan gaan vliegen. Ook excessieve opstijg- of landingshoeken worden voorkomen. Met de SAFE Select technologie hoeft u zich niet bezig te houden met het op hoogte houden van uw vliegtuig, dat gaat automatisch. En ook is het niet nodig om de E-flite UMX Gee Bee R-2 te programmeren, mits u kiest voor de SAFE Select technologie.

Kant-en-klaar geleverd
De E-flite UMX Gee Bee R-2 wordt 100% kant-en-klaar geleverd. De Spektrum 2,4 GHz technologie werkt uitstekend met de 5-kanaals DSMX/DSM2 controller (niet inbegrepen) en de motor is al geďnstalleerd. Het enige dat u nog hoeft te doen is het opladen van de batterijen (niet inbegrepen) en uw nieuwe vlucht kan beginnen.

Perfecte replica
De UMX Gee Bee R-2 van E-Flite is een perfecte replica, vol met details. Aan elk onderdeel is gedacht en dankzij het lichtgewicht materiaal is het vliegen met dit RC-vliegtuig een fantastische belevenis. Ontdek zelf het plezier van de E-flite UMX Gee Bee R-2.

Specificaties
• Kant-en-klaar geleverd: Bind-N-Fly Basic
• Flaps: nee
• Gewicht: 105 gram
• Lengte: 352 mm
• Materiaal: foam
• Minimale radio: 5-kanaals (controller niet inbegrepen)
• Motor: 180 3600 kV ongeborsteld outrunner
• Aanbevolen motorbatterij: 200-280 mAh 2S 7,4 V Li-Po
• Spanwijdte: 510 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl