E-Flite UMX Turbo Timber BNF Basic Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

159,99

Model: EFLU6950

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

E-Flite UMX Turbo Timber BNF Basic

De E-flite UMX Turbo Timber is de verbeterde versie van de originele Timber. Dit nieuwe model heeft een hoop nieuwe kenmerken en natuurlijk veel meer vermogen. Het resulteert in extreme aerobatische prestaties en geweldige STOL (Short Take Off and Landing). Deze functie maakt het mogelijk om op een hele kleine afstand te kunnen opstijgen en landen. Het geeft ongekende mogelijkheden met de E-flite UMX Turbo Timber. Waar ter wereld je ook bent, je stuurt dit vliegtuig gemakkelijk de lucht in.

Evolutie van een icoon
Met recht mag gezegd worden dat de E-flite UMX Turbo Timber de evolutie van een icoon is. Was de UMX Timber van E-flite al een fantastisch modelvliegtuig, de Turbo-versie is alles wat je van een RC-vliegtuig mag wensen. Deze versie heeft een turboprop-stijl neus en een propeller met 3 blades. Daarnaast beschikt het toestel over een ongeborstelde 3400 kV motor. Gebruik je dezelfde 2S 280 mAh batterijen als bij de gewone Timber, dan geniet je van veel betere prestaties als het aankomt op Short Take Off and Landing. Het vliegtuig klimt een stuk sneller en voor opstijgen is minder ruimte nodig.

Ongekende mogelijkheden voor ervaren piloten
Met de E-flite UMX Turbo Timber heb je als beginnende piloot een uitstekend toestel in handen om kennis te maken met modelvliegtuigen. Maar ook als ervaren piloot kun je je flink uitleven met de Turbo Timber. Dankzij de extreme wendbaarheid en brute kracht, kun je op de meest ingewikkelde locaties toch spectaculaire vluchten maken. Daarnaast is het zelfs mogelijk om op te stijgen vanaf en te landen op water met de optionele floats.

Verbeterd landingsgestel
De E-flite UMX Turbo Timber beschikt over een verbeterd landingsgestel. Hierdoor is de kans op ongelukken een stuk kleiner en is zelfs een ruige landing geen probleem. Ideaal voor in lastige vliegomstandigheden. Daarbij helpen zeker ook de LED-lampen, die het landen in donkere omstandigheden eenvoudiger maken. Zo kun je ook Ĺs avonds en Ĺs nachts genieten van de E-flite UMX Turbo Timber.

Brute kracht
Bij een spectaculair vliegtuig hoort ook brute kracht. De E-flite UMX Turbo Timber heeft een krachtige ongeborstelde 3400 kV motor aan boord. Daarnaast zorgt de 3-blade propeller voor een overdaad aan vermogen. De populaire 2S 280 mAh batterijen zorgen voor voldoende power voor het vliegtuig en maken het mogelijk dat je verticaal kunt klimmen en optimaal kunt hoveren met de E-flite UMX Turbo Timber.

Short Take Off And Landing
EÚn van de fijnste kenmerken van de E-flite UMX Turbo Timber is de Short Take Off And Landing. Het speciale ontwerp en de functioneel grote flaps, maakt het mogelijk om op te stijgen en te landen met weinig ruimte. Het geeft jou als piloot veel meer mogelijkheden. Zelfs een klein basketbalveld is al genoeg om het vliegtuig de lucht in te sturen. Tel hierbij het lichtgewicht ontwerp en de krachtige motor bij op en je geniet van ongekende mogelijkheden. Sterker nog, de E-flite UMX Turbo Timber is veel wendbaarder en flexibeler dan vergelijkbare vliegtuigen in dezelfde klasse.

Vliegen vanaf elke ondergrond
Voor de meeste modelvliegtuigen is asfalt cruciaal om op te kunnen stijgen. Voor de E-flite UMX Turbo Timber is er veel meer mogelijk. Of je nu wilt opstijgen vanaf asfalt, gras, gravel, modderige paden of zelfs water, het kan allemaal. Mogelijk door het verbeterde landingsgestel en de speciaal ontwikkelde tundra-style wielen. Impact wordt opgevangen en afgevoerd, zodat het opstijgen en landen er geen hinder van ondervindt.

LED verlichting
Net zoals de UMX Timber heeft ook de E-flite UMX Turbo Timber LED verlichting aan boord. Het gaat om zowel navigatie-, strobe- als landingsverlichting. De navigatielampen en strobeverlichting dienen vooral realisme, alsof je een echt vliegtuig bestuurt. De LED verlichting helpt bij het veilig landen. Je ziet waar het vliegtuig zich bevindt en kunt het daardoor veiliger aan de grond zetten. De verlichting is al in de fabriek ge´nstalleerd.

Volledig ge´nstalleerd
Niet alleen de verlichting van de E-flite UMX Turbo Timber is al in de fabriek ge´nstalleerd, ook veel van de andere cruciale onderdelen zijn al gemonteerd. Het vliegtuig komt volledig ready to fly uit de doos. Inclusief de Spektrum 2,4 GHz technologie om te verbinden met de 6-kanaals DSMX/DSM2 controller. Hierdoor kun je binnen enkele minuten na het openen van de doos jouw eerste vlucht maken.

Bind-N-Fly Basic
Beschik je al over een Spektrum afstandsbediening, dan kun je gebruik maken van Bind-N-Fly Basic technologie. Hierdoor heb je binnen no-time de instellingen van een ander vliegtuig toegepast op de E-flite UMX Turbo Timber. Geen ingewikkelde installatie, maar gewoon vliegen zoals je al gewend bent.

SAFE Select
Ben je een beginnende piloot, dan is het verstandig om SAFE Select technologie in te schakelen bij de E-flite UMX Turbo Timber. Met deze speciale modus worden de mogelijkheden van het vliegtuig gelimiteerd, zodat je eerst het vliegen onder de knie kunt krijgen. Er worden limieten ingesteld voor het kantelen van het vliegtuig. Daarnaast geniet je van automatic self leveling. Zodra je de sticks van de controller loslaat, gaat de E-flite UMX Turbo Timber automatisch terug naar de standaardpositie. En daarnaast kun je met SAFE Select gemakkelijk de controller instellen, zonder dat je daarvoor hoeft te programmeren. Ideaal voor beginnende piloten.

Specificaties
- Installatietijd: minder dan 1 uur
- Vliegtijd: 6 minuten
- Oplader: niet meegeleverd
- Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
- Flaps: functioneel groot
- Gewicht: 124 gram
- Lengte: 483 mm
- Landingsgestel: foam wielen en neuswiel
- Minimale radio: 6-kanaals (niet meegeleverd)
- Minimale Electronic Speed Control (ESC): inclusief
- Motorgrootte: 180 BL
- Propellergrootte: 3-blade (120 x 70 mm)
- Receiver: Spektrum 2,4 GHz DSMX met AS3X technologie
- Aanbevolen batterij: 2S 280 mAh (niet meegeleverd)
- Vleugeloppervlak: 7,7 dm2
- Spanwijdte: 700 mm

Nodig om te voltooien:
Volledig bereik 6+ kanaals Spektrum DSMX« / DSM2« compatibele zender
2S 7.4V 200ľ280mAh LiPo met JST-PH-connector
Compatibele LiPo-oplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-Flite UMX Turbo Timber BNF Basic
(1) 3400Kv brushless motor (ge´nstalleerd)
(5) Lineaire servo's (ge´nstalleerd)
(1) Spektrum 6-kanaals ontvanger met brushless ESC (ge´nstalleerd)
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl