E-Flite V1200 BNF Basic met Smart Technology Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 E-Flite V1200 BNF Basic met Smart Technology
399,99 299,99

Model: EFL12350

Status: Dit artikel is ruim op voorraad!

Omschrijving

E-Flite V1200 BNF Basic met Smart Technology

Ben jij klaar voor next-level? Ben jij voorbereid op snelheden waarvan je niet eens wist dat het mogelijk zou zijn met een RC-vliegtuig? En ben je klaar voor ongekende stunts in de lucht? De E-flite V1200 BNF haalt al snelheden tot 160 kilometer per uur met een 4S LiPo batterij, maar met 6S LiPo ga je tot over de 200 kilometer per uur. Gewoon vanuit de doos. Niets wat je daarvoor hoeft te doen. Daarmee is de E-flite V1200 BNF by far het snelste propeller aangedreven RC-vliegtuig ter wereld. Klaar voor deze ongekende uitdaging?

Real-time gegevens
Met de meegeleverde Spektrum Avian Smart Electronic Speed Control (100 A) ontvang je real-time informatie over de status van de batterij, de temperatuur van het toestel, het aantal toeren per minuut dat de motor draait en nog meer data via compatibele receivers en controllers. Hierdoor heb je de optimale controle over het voertuig en kun je altijd bijspringen wanneer nodig.

Voortbouwend op een stevige traditie
De E-flite V1200 BNF bouwt voor op zijn voorganger: de populaire V900. dit vliegtuig was al ongekend snel, maar daar doet het nieuwe model nog een schepje bovenop. Zonder dat je daarvoor veel hoeft te doen. Het toestel komt al met flaps, een ongekend krachtsysteem en een uitstekende ESC. Uniek aan dit RC-vliegtuig is dat je niet alleen op hoge snelheid uitstekende prestaties ervaart, ook bij lage snelheden is de V1200 een echte krachtpatser. Stabiliteit staat daarbij voorop, zodat jij je volledig kunt focussen op de besturing in de lucht.

Krachtig frame
Met zulke hoge snelheden is een krachtig frame onmisbaar. Het frame van de E-flite V1200 BNF is gemaakt van composiet EPO-materiaal, dat zorgt voor een betere stijfheid dan ooit tevoren. Hierdoor wordt de kracht van de batterijen perfect omgezet in beweging, zonder dat dit effect heeft op de stabiliteit van het vliegtuig.

Eenvoudige installatie
Een groot voordeel van de E-flite V1200 BNF is dat de laatste onderdelen die je nog dient te installeren, eenvoudig zijn te plaatsen. Hiervoor heb je geen lijm nodig of ingewikkeld gereedschap, het enige dat je hoeft te doen is het plaatsen van zes schroeven en de one-piece vleugels. De vleugels zijn eenvoudig de demonteren en weer te monteren, handig voor het vervoeren van jouw toestel. De eenvoudige installatie maakt dat je in minder dan één volledige batterijlading het vliegtuig in elkaar hebt, zodat je vervolgens direct de lucht in kunt.

Bind-N-fly Basic
Heb je al een Spektrum controller in huis? Dan hoef je niet opnieuw alle instellingen te configureren. Verbind je huidige afstandsbediening in een handomdraai met de vooraf geïnstalleerde receiver op de E-flite V1200 BNF en de instellingen worden direct ingeladen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het installeren van de laatste onderdelen, de batterij opladen en je bent klaar om te gaan.

AS3X en SAFE Select
De E-flite V1200 BNF komt met ingebouwde technologieën als AS3X en SAFE Select. AS3X zorgt voor optimale stabilisatie in de lucht. Wind en turbulentie hebben hierdoor nauwelijks effect op de vliegprestaties van de V1200. SAFE Select is een ideaal hulpmiddel voor beginnende piloten. Wanneer deze optie is ingeschakeld, zijn er limieten voor de maximale kanteling van het vliegtuig. Zowel naar de zijkant, voorwaarts als achterwaarts. Ook doet het vliegtuig dan aan self-leveling op het moment dat de knoppen op de controller loslaat.

Bepaal zelf je snelheid
De V1200 van E-flite heeft alles in huis om de hoogste snelheden te bereiken die ooit gezien hebt met een RC-propellervliegtuig. Maar je staat zelf aan de lat om de snelheid te bepalen. Plaats een 4S batterij en je haalt snelheden tot wel 160 kilometer per uur, dankzij de APC 10x8E propeller. Voor de echte durfals zijn snelheden tot over de 200 kilometer per uur haalbaar, als je een 6S LiPo batterij gebruikt. Hiervoor zijn geen updates of upgrades nodig.

Flaps en retracts
Alles draait om snelheid bij de E-flite V1200 BNF. Maar er is ook gedacht aan langzaam vliegen. Dankzij de operationele flaps kun je nog gemakkelijker op lage snelheid vliegen. Daarnaast zorgen de flaps ervoor dat je minder ruimte nodig hebt voor opstijgen en landen en kun je ook op lage snelheid het vliegtuig de lucht in sturen. De betrouwbare elektrische retracts maken het mogelijk om ook te vliegen vanaf andere ondergrond dan asfalt, bijvoorbeeld gras, gravel of modder.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Batterij: niet meegeleverd
 Oplader: niet meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Bind-N-Fly Basic
 Flaps: ja
 Type: elektrisch
 Landingsgestel: ja
 Materiaal: foam
 Minimaal aanbevolen radio: 6-kanaals
 Motorgrootte: 5065, 800 kV
 Motortype: ongeborsteld
 Gewicht: 2,63 kg
 Radio: niet meegeleverd
 Receiver: meegeleverd
 Aanbevolen motorbatterij: 4S (14,8 V) tot 6S (22,2 V) 3200 - 700 mAh LiPo met EC5 of IC5 connector
 Retracts: meegeleverd
 Niveau: 2
 Electronic Speed Control: meegeleverd
 Technologie: AS3X en SAFE Select
 Vleugeloppervlakte: 23 dm2
 Spanwijdte: 1200 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl