Toemen Modelsport bedrijfsovername 2019, klik hier!

E-Flite V900 BNF Basic Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 073-6140104

179,99

Model: EFL7450

Status: Op voorraad

Omschrijving

E-Flite V900 BNF Basic

Op zoek naar ongekende snelheid? Wilt u wel eens vliegen met een absoluut sportmodel? En alle concurrentie verslaan tijdens een spannende vliegrace? Dan moet u de E-flite V900 BNF Basic hebben. Dit model is het snelste RC-vliegtuig van E-flite op de markt. De V900 haalt gemakkelijk snelheiden van meer dan 190 kilometer per uur met een 4S-batterij. Zelfs met een 3S-batterij haalt u nog snelheden van ver boven de 120 kilometer per uur. En het fijne is, daar is geen enkele upgrade of andere propeller voor nodig. Kies voor snelheid, kies voor de E-flite V900 BNF Basic.

Alles gemaakt voor snelheid
Aan de E-flite V900 BNF Basic kunt u goed zien dat alles ontworpen is om zo snel mogelijk te vliegen. De aerodynamica is optimaal bij dit RC-vliegtuig. E-flite heeft ontelbaar veel tests uitgevoerd om een zo snel mogelijk schaalmodel te krijgen. En dat heeft geresulteerd in de razendsnelle V900. De verbeterde EPO-constructie helpt bij het genereren en behouden van snelheid, ook wanneer de weersomstandigheden niet ideaal zijn. En dankzij een vernieuwd trimschema, heeft u ook minder last van instabiliteit bij veel wind.

Beste elektronica
Voor de E-flite V900 BNF Basic was alleen het beste van het beste goed genoeg. Dat heeft geresulteerd in een krachtige high-power ongeborstelde motor in combinatie met een 60 ampère Electronic Speed Control (EPS). Deze combinatie zorgt voor ongelimiteerde verticale prestaties en topsnelheden tot wel 190 kilometer per uur. Zonder dat u daarvoor uw vliegtuig hoeft te upgraden. Het lichtgewicht frame, dat extreem stijf is, helpt mee aan de hoge snelheden van de E-flite V900 BNF Basic.

AS3X stabilisatie
Op hoge snelheden vliegen is natuurlijk gaaf, maar dan moet de stabiliteit wel in orde zijn. Daarom heeft E-flite de V900 voorzien van AS3X stabilisatie. Deze technologie zorgt voor kunstmatige 3-assige stabilisatie, zodat de effecten van wind of turbulentie geminimaliseerd worden. Het besturen van de E-flite V900 BNF Basic wordt hiermee veel gemakkelijker en ook preciezer. Voortaan doet het vliegtuig exact wat u van het toestel verwacht.

SAFE Select technologie
Bent u een beginnende piloot, maar wilt u toch op hoge snelheden vliegen zonder ongelukken? Schakel dan de SAFE Select technologie van de E-flite V900 BNF Basic in. Wanneer u kiest voor deze technologie, worden er een aantal veiligheidsmaatregelen ingeschakeld. Zo kan het vliegtuig nog maar tot een bepaalde hoek overhellen. Gaat het vliegtuig te schuin, dan wordt dit automatisch gecorrigeerd. Daarnaast weet de E-flite V900 BNF Basic met SAFE Select automatisch zijn hoogte te behouden. Het enige dat u nog hoeft te doen is sturen. En het grootste voordeel van de SAFE Select technologie is dat u niets hoeft te programmeren. U schakelt simpelweg de technologie in en alles staat goed om direct te kunnen opstijgen. Ideaal toch?

Specificaties
• Kant-en-klaar: Bind-N-Fly Basic (minimale installatietijd vereist)
• Gewicht: 840 gram
• Lengte: 808,5 mm
• Materiaal: foam
• Minimale radio: 4-kanaals
• Motorgrootte: 15 Bl Outrunner 1260 kV
• Vleugeloppervlak: 13,1 dm2
• Spanwijdte: 900 mm

Wat heeft u nog nodig om te kunnen vliegen:
Volledig bereik, 5+ kanaals DSMX® / DSM2®-zender
1800-2200mAh 3-4S Li-Po vluchtbatterij
Geschikte Li-Po batterijoplader

Wat zit er in de doos?
(1) E-flite V900 BNF Basic RC-vliegtuig
(1) Spektrum-ontvanger met DSMX, AS3X® en SAFE® Technologies
(1) 60A borstelloze regelaar ESC
(1) Brushless Outrunner-motor
(4) Digitale, metalen servo
(1) Handleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl