FLYTREX

Pagina(s) gevonden:  1  Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikelen)

Flytrex Core 2.0 voor DJI Naza systemen

Flytrex Core 2.0 voor DJI Naza systemen

25,00
Meer informatie

Pagina(s) gevonden:  1  Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikelen)

Registreer alle gegevens van uw vlucht met de Flytex Core voor DJI-drones

Het vliegen met een quadcopter, multicopter of drone van Toemen modelsport is een ervaring op zicht. Maar het wordt nog leuker als u de vluchtgegevens ook nog eens kunt bijhouden en eventueel kunt delen met andere liefhebbers. De Flytex Core is exclusief te gebruiken voor DJI-drones. U kunt de Flytex Core vergelijken met de Black Box die in vliegtuigen alle vluchtgegevens registreren. Het apparaat is eenvoudig uit te lezen en daarmee heeft u alle vluchtgegevens van de vlucht met uw DJI-model bij de hand.

Wat registreert de Flytex Core?

De Flytex Core is in staat om diverse vluchtgegevens van uw quadcopter, multicopter of drone te registreren. Natuurlijk wordt de snelheid vastgelegd en de hoogte waarop u gevlogen heeft. Maar de Flytex Core is ook in staat om de route vast te leggen die u heeft afgelegd en in welke richting u gevlogen heeft. Door deze gegevens openbaar te maken en te delen met andere online gebruikers van over de hele wereld kunt u races houden met uw drone. Dit geeft nog meer plezier en spanning aan uw hobby.

Gemakkelijke installatie op DJI-drone

De Flytex Core is gemakkelijk te installeren op diverse DJI-drones die u vindt bij Toemen modelsport. Binnen 30 seconden heeft u de zwarte doos op uw drone geïnstalleerd en kunt u de gegevens van uw vluchten gaan registreren. De Flytex Core van Toemen modelsport is geschikt voor de volgende modellen: de DJI NAZA-M V1, V2, Lite en Phantom. Na uw vlucht is de Flytex Core gemakkelijk te ontkoppelen en vervolgens kunt u de gegevens uitlezen bijvoorbeeld op uw computer. Maak het vliegen met uw DJI-drone nog completer met de complete vluchtgegevens bij de hand.

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl