FrSky Taranis X9DP PLUS 2.4Ghz zender Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

 FrSky Taranis X9DP PLUS 2.4Ghz zender
239,95

Model: 03012202

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

FrSky Taranis X9DP PLUS+ 2.4Ghz zender

Met de komst van de FrSky Taranis X9D zender hebben de bestaande merken er een geduchte concurrent bijgekregen. Deze zender kan alles en meer dan de anderen en dat tegen een zeer concurrerende prijs.

De opvolger van die zender is nu beschikbaar en dat is deze Taranis X9D plus. De plus versie heeft een LCD display met beter contrast en blauw of witte backlight, nog betere sticks en haptic feedback. Dit laatste is een tril alarm, net als in een smartphone. Dit is zeer nuttig omdat je nu je zender voelt trillen als er een alarm op je model ontstaat omdat b.v. de accu spanning te laag is.


Deze zender kan gebruikt worden om modelbouw auto's, boten, vliegtuigen, helikopters en racequads mee te besturen. Gaat u vliegen met de Vortex racequad dan adviseren wij om deze zender in combinatie met de D4R-II ontvanger te kopen.

De Taranis is een 16 kanaals 2,4 GHz zender die alles kan wat U maar wilt. Voldoende schakelaars en sliders en kwalitatief zeer goede en prettig aanvoelende sticks. Met de bijgeleverde 2000mAh accu kunt U uren vliegen zonder opnieuw te hoeven opladen. Vliegt U liever op een andere frequentie dan kunt u via het menu de ingebouwde zendmodule uitschakelen en een losse module achterin de zender stoppen. Deze losse modules zijn in het standaard 'JR' formaat en worden gemaakt door diverse leveranciers. Dit maakt de Taranis een universeel inzetbare zender.

De Taranis maakt gebruiken van de open source software Open TX. Deze software is gemaakt door de RC (modelbouw) hobbyisten zelf. Dit betekent dat bijna alle functies die je maar zou willen mogelijk zijn omdat de mensen die de software gemaakt hebben precies weten wat er nodig is.

De mogelijkheden zijn eigenlijk te veel om op te noemen maar je kan b.v. elke 10 seconden de accuspanning van Uw vliegtuig/helicopter laten voorlezen of dit pas doen nadat deze beneden een bepaalde waarde komt. Of als de RSSI (signaalsterkte die het bereik aangeeft) beneden een bepaalde waarde komt een alarm generen of, of, of. Echt waar, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het inprogrammeren.
Deze configuratie kunt U op de zender zelf doen of d.m.v. de CompagnionTX software. Deze software draait op Uw pc, Mac of Ubuntu computer. Hier zitten ook handige setup wizards in. De Taranis beschikt over een USB poort en een micro SD kaart. Deze kaart wordt bijgeleverd. Hiermee is het heel simpel om een configuratie voor een bepaald model te kopiëren naar een andere Taranis. Nou ja, om korte te gaan, te veel om op te noemen dus.

Door de lage prijs zou U kunnen denken dat er bezuinigd is op de kwaliteit maar dit is zeker niet het geval. De leverancier FrSky besteedt zijn geld niet aan dure reclame campagnes maar aan de kwaliteit en ontwikkeling van zijn producten. Daarom zijn de prijzen laag en de producten erg goed. Wij weten dit uit eigen ervaring.
Hierdoor is de Taranis inmiddels de standaard zender geworden in de RC/modelbouw gemeenschap. En zij zijn degene die het kunnen weten want dat zijn de echte gebruikers. Bekijk maar eens een aantal racequad video's op Youtube en 9 van de 10 keer zal U zien dat ze deze zender gebruiken. Gewoon omdat het ding goed, betrouwbaar en betaalbaar is.

Wat krijgt u allemaal geleverd?
- Taranis X9D Plus+ (geleverd in karton verpakking)
- Neck Strap

Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl