FTX Outback Mini X Patriot 1/18 Trail RTR Rood Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

107,95

Model: FTX5522R

Status: Op voorraad

Omschrijving

FTX Outback Mini X Patriot 1/18 Trail RTR Rood

Hoe gaaf is het om met een 1/18 crawler de wereld te verkennen? Het kan met de spectaculaire FTX Outback Mini X. Dit ready-to-run model is de opvolger van de enorm populaire 1/24 Outback. FTX is aan de slag gegaan met de feedback op dat model en heeft een volledig nieuw RC voertuig ontwikkeld. Flinke ontwerpveranderingen bieden een volledig nieuwe ervaring met de FTX Outback Mini X.

Krachtige batterij
Het model wordt standaard geleverd met een 7.4V 600mAh 2S LiPo Batterij. Deze batterij maakt het mogelijk om langere runs te maken, zodat je meer plezier hebt van het RC voertuig. Natuurlijk wordt de USB lader ook meegeleverd, hier kan de batterij in circa 1 uur worden geladen.

Slow speed control
Wanneer je over lastig terrein scheurt met je trail crawler, is het belangrijk dat je ook de volledige controle over je voertuig hebt bij lage snelheden. De FTX Outback Mini X heeft een verbeterde drive ratio (104:1). Hierdoor is het makkelijker om op lage snelheden het voertuig perfect te besturen. Ideaal voor gevaarlijk of lastig terrein.

Waterbestendige elektronica
Niets zo vervelend een RC voertuig dat niet verder kan bij regen of een natte ondergrond. Daarom heeft FTX de Outback Mini X uitgevoerd met waterproof elektronica. Een speciale case beschermt de cruciale onderdelen tegen regen, sneeuw, natte ondergronden of ander vocht. Hierdoor kun je onder alle weersomstandigheden door blijven rijden. Dit komt mede door het slimme ontwerp. Zo ligt de motor lager in het chassis, dat draagt bij aan de waterbestendigheid.

Verbeterde onderdelen
De FTX Outback Mini X is op vrijwel alle punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Wat dacht je van de zachte banden met grof profiel? Deze banden geven je meer grip op de meest gladde ondergronden. De FTX Outback Mini X is daarnaast voorzien van betere bumpers, voor als je onverhoopt tegen iets aan mocht rijden. De schokdempers vangen klappen nog beter op en de LED verlichting in de voor en achter bumper maakt het mogelijk om ook bij weinig licht gewoon door te rijden.

Nauwelijks installatietijd
Een groot voordeel van deFTX Outback Mini X is dat het voertuig al nagenoeg volledig geïnstalleerd is in de fabriek. De auto wordt 99% Ready-To-Run geleverd. De belangrijkste elektronica is al gemonteerd, zodat je vrijwel geen tijd kwijt bent aan het sleutelen aan het voertuig. Het is een kwestie van de batterij opladen, een geschikte locatie zoeken om te gaan rijden en je bent klaar om te racen. Makkelijker wordt het niet.

Specificaties:
• Lengte: 275 mm
• Breedte: 115 mm
• Hoogte: 120 mm
• Wegligging: 25 mm
• Wielbasis: 158 mm
• Banden: 57 x 20 mm
• Aandrijfverhouding: 104: 1
• 88T 030 micromotor
• LED verlichting voor en achter

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl