FTX Rokatan 1/10 Brushless Off Road Car RTR Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 335,95
Onze prijs: 329,95

Model: FTX5496S

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

FTX Rokatan 1/10 Brushless Off Road Car RTR

Stel, er komt een dag dat de apocalyps plaatsvindt en de wegen zijn verwoest. Hoe kom je dan nog van A naar B? De Rokatan van FTX kan het antwoord zijn. Deze spectaculaire RC-wagen is een echte survivor en wordt 99% Ready-to-Run geleverd. Het is dus niet nodig om eerst urenlang te sleutelen voordat je op pad kunt, direct uit de doos is de FTX Rokatan al nagenoeg volledig in elkaar gezet. En met 3S LiPo power geniet je van een krachtig voertuig dat je versteld zal doen staan van zijn prestaties. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

Verbeterd chassis ontwerp
De FTX Rokatan heeft een verbeterd centre chassis ontwerp. Dit zorgt voor een betere wegligging en meer stabiliteit tijdens het racen. Ideaal is ook de verbeterende ophanging, zodat je nog gemakkelijker uit de voeten kunt op lastige terreinen. En dankzij de goede combinatie van banden en wielen, met een grof profiel voor uitstekende grip, is geen uitdaging teveel voor de Rokatan van FTX.

Hobbywing motor en Electronic Speed Control
Aan boord van de FTX Rokatan ligt een brushless Electronic Speed Control van Hobbywing en een 2500 kV brushless motor. Deze worden aangedreven door de meegeleverde 3S 3500 mAh LiPo batterij, zodat je voldoende vermogen hebt voor stoere avonturen offroad. Fijn is dat de ESC ook nog eens uitgerust is met een waterproof case, zodat je ook bij slecht weer gewoon door kunt blijven racen.

Stevige bumpers
De FTX Rokatan is zowel aan de voor- als de achterzijde voorzien van schokabsorberende bumpers. Rijd je onverhoopt ergens tegenaan, dan heft dit dus geen gevolgen voor de prestaties van het voertuig. Daarnaast is de body gemaakt van stevige materialen, zodat een botsing ook voor de body geen gevolgen heeft.

Dag en nacht plezier
Op het dak van het voertuig is een LED bar gemonteerd, zodat je dag en nacht aan de slag kunt met de FTX Rokatan. De LED verlichting wordt ook gevoed door de LiPo batterij, maar verbruikt nauwelijks energie. Het voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken over invallende duisternis, met de Rokatan kun je altijd blijven doorrijden.

Schokdempers aanwezig
Naast dat de bumpers van de FTX Rokatan tegen een stootje kunnen, heeft het voertuig natuurlijk ook schokdempers aan boord. Deze zijn oliegevuld en helpen impact te absorberen zodanig dat het geen invloed heeft op de performance van deze RC-wagen. Hierdoor kun je zonder problemen over lastige ondergrond scheuren of mooie sprongen maken, de schokdempers doen vervolgens hun werk.

Functioneel reservewiel
Achterop de FTX Rokatan vind je een reservewiel. Waar dit bij andere voertuigen vaak een detail is voor de leuk, is dat bij deze wagen niet het geval. Het reservewiel kun je echt installeren, mocht er iets aan de hand zijn met de andere wielen. Zo kom je onderweg nooit voor verrassingen te staan en heb je alles bij de hand om snel weer op weg te kunnen.

Specificaties
- Lengte: 600 mm
- Breedte: 300 mm
- Schaal: 1 op 10
- Voltooiingsniveau: Ready-to-Run
- Installatietijd: geen
- Radiosysteem: 2,4 GHz
- Motor: 3652 2500 kV brushless
- Electronic Speed Control: 50 A brushless
- Batterij: S 30 X 3500 mAh LiPo
- Schokdempers: oliegevuld
- Waterproof: ja
- LED-verlichting: roof lightbar

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl