Hobbyzone AeroScout S 1.1m BNF Basic Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

169,99

Model: HBZ3850

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Hobbyzone AeroScout S 1.1m BNF Basic

Ben je nieuw in de RC-wereld, maar wil je direct goed van start gaan? De HobbyZone AeroScout S maakt het leuker en makkelijker dan ooit om een vliegtuig te besturen. Een design dat bestand is tegen de meest extreme omstandigheden, speciale SAFE technologie voor extra veiligheid en compleet afgemonteerd geleverd, dat is de HobbyZone AeroScout S. Dit RC-vliegtuig is een perfect instapmodel, waarmee je het vliegen met een modeltoestel goed onder de knie krijgt. Daarnaast heeft het vliegtuig voldoende mogelijkheden om je ook uit te leven als je al wat meer ervaring hebt.

SAFE technologie
De HobbyZone AeroScout S wordt geleverd met SAFE technologie. SAFE staat voor Sensor Assisted Flight Envelope en helpt je bij het leren vliegen met dit toestel. Schakel de technologie in en er worden limieten geactiveerd voor de kanteling van het vliegtuig. Vervolgens kun je niet meer te ver overhellen. Of dit nu voor- of achterwaarts is of zijwaarts. Daarnaast zorgt SAFE technologie voor automatic leveling. Wanneer je de knoppen van de afstandsbediening loslaat, keert het vliegtuig automatisch terug naar een rechte vliegpositie. Ook houdt het toestel de hoogte vast, zodat je de volledige controle weer eenvoudig kunt terugnemen.

Verschillende vliegmodi
De AeroScout S van HobbyZone is ontworpen als instapmodel voor nieuwe piloten. Maar dat betekent niet dat gevorderde piloten niet aan hun trekken kunnen komen met dit vliegtuig. De HobbyZone AeroScout S beschikt over drie verschillende vliegmodi: Beginner, Intermediate en Experienced. Schakel de gewenste vliegmodus in en geniet van meer of minder controle. Vanzelfsprekend krijg je in de beginnermodus meer hulp en zijn de mogelijkheden gelimiteerd. Maar heb je al wat ervaring en weet je hoe het vliegtuig werkt? Kies dan voor de Experienced modus en alle limieten worden vanzelf uitgeschakeld.

Panic recovery
Wanneer je de controle dreigt te verliezen in de lucht is er geen paniek met de HobbyZone AeroScout S dankzij de speciale Panic Recovery functionaliteit. Met één druk op de knop keert het vliegtuig terug naar een stabiele positie. Ongeacht in welke vliegmodus je vliegt. Zowel in Beginner, Intermediate als Experienced werkt de Panic Recovery. Ideaal tijdens zware vliegomstandigheden of als even de concentratie verslapt.

Extra veiligheid qua materiaal
De HobbyZone AeroScout S is gemaakt van geavanceerd EPO materiaal. Dit materiaal zorgt voor de juiste stijfheid en duurzaamheid. Hierdoor worden grootse prestaties in de lucht mogelijk, zonder dat je veel tijd kwijt bent aan onderhoud. Daarnaast beschikt het vliegtuig over extra grote banden, voor meer grip tijdens het opstijgen en landen. Ook het bestuurbare neuswiel helpt bij betere stabiliteit en meer mogelijkheden bij landen en opstijgen. Sterker nog, de combinatie van de grote banden en het neuswiel maakt het opstijgen vanaf gras of zand mogelijk, zodat je nog meer mogelijkheden hebt om te vliegen met de HobbyZone AeroScout S.

Ideaal voor stunts
Wanneer je wat meer ervaring hebt met de HobbyZone AeroScout S, is het tijd om stunts uit te gaan voeren in de lucht. Het krachtige en efficiënte motorsysteem van de AeroScout S is ideaal voor lange vliegtijden en spectaculaire stunts. Of je nu loopings of rolls wilt uitvoeren of zelfs op z’n kop wilt vliegen, met dit vliegtuig kan het allemaal. Het lichtgewicht ontwerp en low wing loading zorgen voor extreme wendbaarheid en maximale controle bij het besturen. Ontdek zelf het vlieggemak van de HobbyZone AeroScout S.

Bind-N-Fly Basic
De HobbyZone AeroScout S is een zogenaamd Bind-N-Fly Basic model. Heb je al een Spektrum 2,4 GHz controller in bezit, dan hoef je niet meer in de weer met configuratie van het toestel. Het enige dat je hoeft te doen is de controller met de receiver op het vliegtuig te verbinden. Vervolgens laad je eenvoudig de instellingen van eerdere vliegtuigen en je bent klaar om te gaan. Bij dit model zit standaard een zender!

Uitstekende constructie
De HobbyZone AeroScout S is in staat tot grootse prestaties. Dat komt niet alleen door het vermogen dat het vliegtuig aan boord heeft, maar ook door de uitstekende constructie. Het unieke design helpt bij de bescherming van de propeller en motor en zorgt voor verbeterde veiligheid. Daarnaast zorgt het lichtgewicht frame van EPO voor optimale wendbaarheid en stijfheid, zodat je helemaal los kunt gaan in de lucht. En mocht er toch wat misgaan tijdens het vliegen, dan is er een compleet assortiment aan reserveonderdelen verkrijgbaar. Dankzij het eenvoudige design van de HobbyZone AeroScout S, kun je ieder onderdeel eenvoudig benaderen.

Snel in elkaar te zetten
Het RC-vliegtuig wordt in de fabriek volledig geassembleerd. De motor, de receiver en de servo’s worden al voor je geïnstalleerd. Je hoeft alleen nog wat laatste details te monteren, maar hiervoor heb je geen lijm of speciaal gereedschap nodig. Sterker nog, het monteren van de laatste onderdelen kost minder tijd dan het opladen van de batterij.

Specificaties
• Installatietijd: minder dan 1 uur
• Vliegtijd: 12 – 15 minuten
• Voltooiingsniveau: BNF (U heeft nog een zender een accu nodig)
• Gewicht: 0,79 – 0,84 kg
• Lengte: 867 mm
• Spektrum AR636 receiver (meegeleverd)
• Minimale Electronic Speed Control: 30 A (meegeleverd)
• Motorgrootte: 2306 – 2250
• Propellergrootte: 5 x 4,5 Bullnose
• Minimale motorbatterij: 3S 11,1 V, 2200 mAh LiPo (niet meegeleverd)
• Servo’s: 8g Sub-Micro digital
• Ontwerpkleur: oranje / grijs
• Spanwijdte: 1095 mm

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen winkel

    Dorpsstraat 50
    5061HL Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl