Hobbyzone AeroScout S 2 1.1m RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

249,99

Model: HBZ38000

Status: Op voorraad

Omschrijving

Hobbyzone AeroScout S 2 1.1m RTF

De Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF is de opvolger van de populaire eerste editie van de AeroScout. Dit instapmodel in de RC-wereld is het ideale vliegtuig voor jouw eerste vliegervaring met op afstand bestuurbare toestellen. Dit model maakt het makkelijker en leuker dan ooit. De extreme stevigheid en handige technologieën als SAFE, maken dit vliegtuig voor iedereen geschikt. Ben je nieuw in de RC-wereld, dan kies je voor extra veiligheid. Heb je al eerder een RC-vliegtuig bestuurd, dan kunnen alle remmen los en vlieg je zonder limiet!

Volledig geleverd
Voor een eerste stap in de RC-wereld is het wel zo fijn als jouw nieuwe vliegtuig kant-en-klaar geleverd wordt. Dat is het geval bij de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF. Dit model komt Ready to Fly naar je toe, inclusief een afstandsbediening, batterij en oplader, zodat je niets extra’s meer hoeft aan te schaffen. Het enige dat je nog moet doen, is het opladen van de batterij en je bent klaar voor je eerste vlucht.

SAFE technologie
Een groot voordeel van de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF is de aanwezigheid van SAFE technologie (Sensor Assisted Flight Envelope). Deze technologie helpt beginnende piloten bij het stabiel houden van het vliegtuig. Overcontrol wordt tegengegaan en limieten worden ingesteld voor het overhellen van het toestel naar voren, achteren of naar de zijkanten. Op deze manier heb je het vliegtuig altijd optimaal in controle. Daarbij kies je uit drie verschillende vliegmodi: beginner, intermediate of experienced. Afhankelijk van de gekozen vliegmodus, heb je meer of minder hulp bij het stabiel en onder controle houden van de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF.

Panic recovery
Ben je net lekker bezig met je eerste vlucht, dreigt het in de lucht toch mis te gaan. Je verliest de controle over het toestel en weet niet direct hoe je de controle weer terugkrijgt. Daarvoor heeft Hobbyzone bij de AeroScout S2 panic recovery voor ingebouwd. Met één druk op de knop, in iedere vliegmodus, krijg je de controle weer terug over het toestel en komt het vliegtuig weer in een stabiele vliegmodus terecht.

Lange vliegtijden
Met de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF kun je heerlijk lange vluchten maken. Dit is mogelijk dankzij het geavanceerde ongeborstelde vermogenssysteem. Naast dat de elektronica aan boord zorgt voor lange vliegtijden, maakt de electronica ook dat je op hoge snelheden kunt vliegen. En heb je het toestel wat meer onder de knie, dan is zelfs het uitvoeren van stunts, waaronder loopings, rolls en upside down vliegen, mogelijk.

Lichtgewicht ontwerp
De Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF beschikt over een lichtgewicht ontwerp, waarbij de constructie is uitgevoerd met EPO materiaal. Ook al weegt het materiaal weinig, er wordt niet ingeboet aan stabiliteit. Dat heeft te maken met het draaggewicht van de vleugels, dat perfect in balans is bij de AeroScout.

Eenvoudig in elkaar te zetten
De Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF komt nagenoeg kant-en-klaar uit de doos. Je hoeft zeker niet in de weer met ingewikkeld gereedschap en urenlange set-ups. In plaats daarvan hoef je alleen nog wat laatste puntjes op de i te zetten. Daarvoor heb je geen lijm of ingewikkeld gereedschap nodig. Sterker nog, je hebt de laatste onderdelen geïnstalleerd nog voordat de batterij volledig is opgeladen!

Landingsgestel met extra grote wielen
Met de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF is het opstijgen en landen een fluitje van een cent dankzij het brede landingsgestel met extra grote wielen en een stuurbaar neuswiel. Hierdoor kun je nog beter navigeren op de grond, wat het opstijgen en landen makkelijker maakt. Daarnaast helpen de oversized banden bij het opstijgen en landen op welke ondergrond dan ook. Of je nu aan de slag wilt op asfalt, gras of modder, het kan allemaal met de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF.

Spektrum 2,4 GHz
De Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF verbindt met de meegeleverde afstandsbediening via Spektrum DSMX 2,4 GHz technologie. Deze topstandaard in de RC-wereld zorgt voor een stabiele verbinding en een groot bereik. De meegeleverde controller beschikt over Bind-N-Fly, waardoor je eventuele instellingen van een ander RC-toestel kunt inladen op de controller. Zo hoef je niet opnieuw de afstandsbediening volledig te configureren voor het vliegen met de Hobbyzone AeroScout S2 1.1 RTF.

Spektrum Smart batterij en oplader
De AeroScout S2 van Hobbyzone wordt geleverd met een Spektrum 3S 2200 mAh Smart LiPo batterij, die zorgt voor lange vliegtijden. Daarnaast ontvang je een S120 USB-C Smart oplader, die je met diverse USB-apparaten kunt gebruiken. Dankzij de Smart technologie van Spektrum zoeken de batterij en oplader automatisch naar het beste laadtempo en voltage, zodat de batterij veilig wordt opgeladen.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Vliegtijd: 12 - 15 minuten
 Frequentie: 2,4 GHz
 Batterij: 3S Smart LiPo, meegeleverd
 Type: LiPo (3,7 V per cell)
 Kanalen: 6
 Oplader: meegeleverd
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Fly
 Flaps: nee
 Vermogen: elektrisch
 Materiaal: foam
 Motorgrootte: 2306 - 2250 kV
 Lengte: 870 mm
 Gewicht: 788 - 836 gram
 Propellergrootte: 5 x 4,5
 Afstandsbediening: meegeleverd (2,4 GHz)
 Aanbevolen motorbatterij: 3S 11,1 V 30C 2200 mAh LiPo met IC3 connector (meegeleverd)
 Servo’s: meegeleverd
 Niveau: 1
 Electronic Speed Control: meegeleverd
 Technologie: SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope)
 Kleuren: oranje en wit met zwarte accenten
 Spanwijdte: 1095 mm

Hier bevinden zich de belangrijkste accessoires:
- Spektrum 11.1V 2200mAh 3S 30C Smart LiPo Battery IC3 €29.95 (Klik hier)
- GP Super alkaline AA batterijen 16 stuks €9.99 (Klik hier)


Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl