Hobbyzone Carbon Cub S 2 1.3m RTF met SAFE systeem Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

339,99

Model: HBZ32000

Status: Dit artikel is uit voorraad leverbaar!

Omschrijving

Hobbyzone Carbon Cub S 2 1.3m RTF met SAFE systeem

De HobbyZone Carbon Cub S 2 is een spectaculair RC-vliegtuig dat ontzettend wendbaar is. Gebaseerd op de iconische Carbon Cub van CubCrafters, is dit vliegtuig volgestopt met bijzondere technologieŽn die het vliegen tot een geweldige ervaring maken. TechnologieŽn als SAFE Select, SAFE Plus en andere Smart-opties, maken dit toestel geschikt voor zowel beginnende als gevorderde piloten. Ga de uitdaging aan met de HobbyZone Carbon Cub S 2.

Volledig compleet geleverd
Bij veel RC-vliegtuigen wordt het toestel weliswaar volledig in elkaar gezet geleverd, maar moet je de elektronica nog zelf installeren. Of wordt de elektronica zelfs niet meegeleverd. Dat is bij de HobbyZone Carbon Cub S 2 wel anders. Dit toestel wordt kant-en-klaar geleverd. Alle elektronica is geÔnstalleerd, batterijen krijg je erbij en ook de controller en oplader zitten keurig in de doos. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de batterijen opladen en je bent klaar voor je eerste vlucht.

Uitstekende controle, zonder interferentie
De HobbyZone Carbon Cub S 2 bestuur je met een Spektrum DSX controller met DSMX 2,4GH z technologie. Deze technologie is het nieuwste van het nieuwste en zorgt ervoor dat de verbinding tussen de afstandsbediening en het vliegtuig optimaal is. Je hebt geen last van interferentie, alle commandoís die jij geeft worden direct opgevolgd.

Lange vliegtijd
De Carbon Cub S 2 van HobbyZone wordt geleverd met een Spektrum 2200 mAh 3S 11,1 V Smart LiPo batterij, die op te laden is met de S120 slimme oplader. De krachtige batterij is bij volledige lading goed voor maar liefst 15 minuten vliegtijd. Dat is uitzonderlijk lang voor een toestel van deze afmetingen. Handig aan de oplader is de mogelijkheid om via USB op te laden. Waar je ook bent, opladen is daarmee erg eenvoudig geworden.

Geschikt voor stunts in de lucht
Ben je een gevorderde piloot, dan wil je meer dan alleen maar rondjes vliegen met de HobbyZone Carbon Cub S 2. Gelukkig kan dat ook met dit RC-vliegtuig. Het toestel is ontworpen om aerobatische stunts in de lucht uit te voeren. Of het nu gaat om loopings, rolls of zelfs op zín kop vliegen, het kan allemaal met dit toestel.

Lichtgewicht, maar stevig
Om op een veilige en verantwoorde manier stunts uit te voeren in de lucht, is het belangrijk dat het frame voldoende stijf is. Anders zouden de wind, turbulentie en opspelende G-krachten teveel effect hebben. De HobbyZone Carbon Cub S 2 is opgebouwd uit een lichtgewicht EPO frame. Het gebruikte materiaal is ontzettend stijf, zonder dat dit een negatieve impact heeft op het gewicht van het vliegtuig. Ideaal voor stunts in de lucht.

Kies zelf je niveau
Dankzij de SAFE (Sensor Assisted Flight Envelope) technologie is het vliegen met de HobbyZone Carbon Cub S 2 voor elk niveau geschikt. Of je nu beginner, intermediate of experienced bent, dit toestel is ideaal voor jou. De speciale SAFE technologie voorkomt overcontrol of oriŽntatieverlies. Hierdoor blijf jij altijd in charge voor het besturen van het vliegtuig. Daarnaast kun je met de panic recovery button met ťťn druk op de knop terugkeren naar een normale vliegpositie. Ideaal wanneer je de controle over het vliegtuig dreigt kwijt te raken.

Extra grote banden
Met de HobbyZone Carbon Cub S 2 wordt het mogelijk om op verschillende ondergronden te landen en ook weer op te stijgen. Dit is mogelijk dankzij de extra grote banden die meer grip bieden. Of je nu landt op asfalt, gras, gravel of zelfs modderige paden, het kan allemaal. En wanneer je de optionele floats installeert, wordt het zelfs mogelijk om met de HobbyZone Carbon Cub S 2 te landen en weer op te stijgen op en vanaf water.

Breid uit met optionele flaps
Haal echt alles uit het toestel met de optionele flaps voor de HobbyZone Carbon Cub S 2. Wanneer je deze extra onderdelen toevoegt aan je RC-vliegtuig kun je voortaan op lagere snelheden de volledige controle behouden over het toestel. Ook wordt het mogelijk om nog kortere landingen te maken of om op te stijgen met zo min mogelijk ruimte. Voor het gebruik van de optionele flaps heb je een 7-kanaals computer transmitter nodig, evenals een flap servo en een servo uitbreiding (optioneel verkrijgbaar).

Landing Assist Sensor
Een andere uitbreiding voor de HobbyZone Carbon Cub S 2 is de Spektrum Landing Assist Sensor (LAS). Dit optionele onderdeel is eenvoudig te installeren en helpt je als beginnende piloot bij het landen. De sensor ziet waar de grond is en minimaliseert de stuiterende beweging zodra je daadwerkelijk de grond raakt. Ideaal bij standaard landingen op asfalt, maar zeker ook als je landt op zachtere ondergronden waaronder gras.

Beginner of gevorderde piloot
De HobbyZone Carbon Cub S 2 is geschikt voor piloten van ieder niveau. Voor de beginnende piloten is er de beginner mode. In deze modus zijn er beperkingen als het gaat om het kantelen van het toestel. Ook is het eenvoudiger om op te stijgen en te landen. In de intermediate modus heb je meer vrijheid en controle, maar zijn er nog steeds hulpmiddelen actief. Bijvoorbeeld wanneer je de sticks van de controller loslaat, keert het vliegtuig automatisch terug naar een rechte vliegpositie. In de experienced modus zijn alle beperkingen opgeheven en heb je de volledige controle over het toestel. Ideaal voor het uitvoeren van stunts in de lucht.

Uit te breiden met SAFE Plus technologie
Het vliegtuig is eenvoudig uit te breiden met de Spektrum GPS module. Hiermee krijg je een aantal nieuwe unieke functies, waaronder AutoLand. Hiermee landt het vliegtuig automatisch op dezelfde locatie als waar het toestel is opgestegen. Ook krijg je de functie Holding Pattern erbij. Hiermee pauzeer je jouw vlucht en gaat het vliegtuig rondjes vliegen boven het punt waar je bent opgestegen, net zo lang totdat jij een volgend commando geeft. En je geniet van Virtual Fencing. Een fijn hulpmiddel om in de lucht virtuele muren aan te brengen. Hierdoor kan je vliegtuig nooit te ver weg vliegen en blijf je in control.

Specificaties
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 Gemiddelde vliegtijd: 10 tot 15 minuten
 Oplader: Smart USB
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Fly
 Flaps: optioneel
 Gewicht: 1023 - 1079 gram
 Lengte: 865 mm
 Materiaal: EPO foam
 Minimale aanbevolen radio: Spektrum DSX 2,4 GHz
 Minimale Electronic Speed Control: 30 A
 Motorgrootte: 480
 Propellergrootte: 9 x 6
 Aanbevolen batterij voor de motor: 3S 2200 mAh Smart LiPo
 Technologie: SAFE
 Spanwijdte: 1300 mm

Nodig om te voltooien
Niets! Alles wat je nodig hebt om te vliegen is inbegrepen

Wat zit er in de doos?
(1) Hobbyzone Carbon Cub S 2 1.3m RTF
(1) Brushless Outrunner Motor (geÔnstalleerd)
(1) 30A Brushless ESC regelaar (geÔnstalleerd)
(4) Servo's (geÔnstalleerd)
(1) Spektrum Flight Controller (geÔnstalleerd)
(1) Spektrum 4650 seriŽle ontvanger (geÔnstalleerd)
(1) Spektrum DXS DSMX 2,4 GHz zender (alleen RTF-versie)
(1) Spektrum 2200mAh 3S 11.1V Smart LiPo batterij (alleen RTF-versie)
(1) Spektrum S120 USB-C smart oplader (alleen RTF-versie)
(1) Producthandleiding

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl