Hobbyzone Mini AeroScout RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

119,99

Model: HBZ5700

Status: Op voorraad

Omschrijving

Hobbyzone Mini AeroScout RTF

De HobbyZone Mini AeroScout is het perfecte vliegtuig om RC-vliegen onder de knie te krijgen. Dit compacte model is uitstekend geschikt voor kleine ruimtes en is gebaseerd op de extreem populaire AeroScout S. Deze kleine versie is ideaal voor parken, voetbalvelden of andere omgevingen waar grotere vliegtuigen niet passen. Dankzij de sterke EPP constructie en vergelijkbare power als zijn grotere broer, is de HobbyZone Mini AeroScout klaar om de strijd aan te gaan. Daarnaast is de veiligheid nog verder verbeterd en is de combinatie van motor en propeller optimaal om topprestaties in de lucht te leveren.

Goed en goedkoop
Een groot voordeel van de HobbyZone Mini AeroScout is de lage prijs, zonder dat er ingeboet is aan techniek en prestaties. Veel goedkoper dan dit model ga je ze niet vinden op de markt. En dan komt het toestel ook nog eens Ready-to-Fly. Je hoeft niet urenlang allerlei onderdelen te installeren, je ontvangt een controller met 2,4 GHz technologie en bent dus direct klaar voor je eerste vlucht. Zelfs de batterijen voor de afstandsbediening zijn inclusief.

Lichtgewicht en sterk
Voor optimale prestaties in de lucht is een balans tussen het juiste gewicht en stijfheid van cruciaal belang. De HobbyZone Mini AeroScout heeft een lichtgewicht frame met extreme stijfheid zodat weersinvloeden nauwelijks effect hebben op de prestaties van het RC-vliegtuig. Daarnaast zorgt de krachtige elektrische motor voor lange vliegtijden en zorgt het grote vermogen ervoor dat je eenvoudig stunts in de lucht kunt uitvoeren. Denk daarbij aan loopings, rolls of wat je ook maar kunt bedenken. Hierdoor is de Mini AeroScout van HobbyZone niet alleen een ideaal instapmodel voor beginners, maar ook een heerlijk vliegtuig voor gevorderde piloten.

Alles inclusief
Bij veel andere vliegtuigen moet je eerst nog een aantal onderdelen installeren of aanschaffen. Niet bij de HobbyZone Mini AeroScout. Dit model wordt volledig Ready-to-Fly geleverd. Je ontvangt naast het vliegtuig ook een controller met 2,4 GHz technologie en al het andere dat je nodig hebt om te gaan vliegen. AA-batterijen voor de afstandsbediening, een oplaadbare lithium polymeer (LiPo) batterij voor het vliegtuig en een USB-oplader. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de batterij op te laden en je bent klaar om te gaan.

Pusher Power
Uniek aan de HobbyZone Mini AeroScout is het design van het vliegtuig in combinatie met ‘Pusher Power’. Hierdoor zijn de propeller en de motor optimaal beschermd, vlieg jij met nog meer veiligheid door de lucht en geniet je van topprestaties. Pusher Power is standaard al geconfigureerd, hier hoef je zelf niets meer aan te doen.

Juiste stevigheid
Het ontwerp van de HobbyZone Mini AeroScout is stevig en krachtig, voor optimale prestaties. Het lichtgewicht frame is gemaakt van geavanceerd EPP materiaal, zodat eventuele invloeden van buitenaf nauwelijks effect hebben op de prestaties in de lucht. Ook is het gebruikte materiaal eenvoudig in onderhoud. Het kan natuurlijk voorkomen dat een onderdeel aan vervanging toe is na verloop van tijd. Mocht reparatie niet meer mogelijk zijn, dan is er een groot assortiment aan vervangende onderdelen voor handen voor de HobbyZone Mini AeroScout. Zodat je snel weer de lucht in kan met het vliegtuig.

Eenvoudige installatie
Soms heb je even geen zin om eerst nog uren te sleutelen aan je vliegtuig voordat je een eerste vlucht kunt maken. Als je dit herkent, is de HobbyZone Mini AeroScout het perfecte RC-toestel voor je. Geen installatie nodig want alle belangrijke elektronica is in de fabriek al geïnstalleerd. Het enige wat je nog hoeft te doen is wat kleine installatiedingetjes, zonder dat je daarvoor lijm of ingewikkeld gereedschap voor nodig hebt. De laatste installatiehandelingen heb je sneller uitgevoerd dan dat de batterij is opgeladen.

Handig landingsgestel
Hoe compact de HobbyZone Mini AeroScout ook mag zijn, het vliegtuig is voorzien van een professioneel landingsgestel, inclusief een bestuurbaar wiel aan de achterzijde. Het landingsgestel is ook af te koppelen, voor als je het vliegtuig wilt laten opstijgen vanuit je hand of wilt laten landen op gras of andere lastige ondergrond.

Specificaties
 Batterij: Spektrum 800 mAh 1S 3,7 V LiPo
 Oplader: inclusief
 Motor: elektrisch
 Vliegtijd: meer dan 10 minuten
 Voltooiingsniveau: Ready-to-Fly
 Installatietijd: minder dan 1 uur
 FAA registratie: niet nodig (onder 250 gram)
 Landingsgestel: ja
 Frame: EPP

Hier bevinden zich de belangrijkste accessoires van de Hobbyzone Mini AeroScout RTF
- Spektrum 800mAh 1S 3.7V 30C LiPo Battery JST €12.99 (Klik hier)
- E-Flite 1S USB Li-Po Charger 700mA JST - EFLC1014 €11.99 (Klik hier)

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl