HPI Savage X FLUX V2 1/8 4WD Brushless Monster Truck Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Adviesprijs: 915,00
Onze prijs: 889,00

Model: HPI160101

Status: Op voorraad

Omschrijving

HPI Savage X FLUX V2 1/8 4WD Brushless Monster Truck

De bijzondere Savage X Flux was al een groot succes in de RC-offroad wereld, maar nu is het voertuig terug in een betere, sterkere en nog completere uitvoering. De Savage X Flux V2 is een ongekend monster dat je versteld doet staan van zijn prestaties. Met meer power dan ooit, geweldige banden en wielen voor uitstekende grip, betere ophanging, betere wegligging en geoptimaliseerd voor de echte avonturiers. Ben jij klaar voor een ongekende portie actie? Haal dan de Savage X Flux V2 direct in huis.

Sterker dan ooit
De Savage X Flux V2 is voorzien van een geheel nieuw chassis van 3 mm dik aluminium. Het gaat hier om een zogenaamd TVP chassis (Twin Vertical Plate). Het ontwerp van dit chassis zorgt ervoor dat je nog meer kracht, stevigheid en stijfheid ervaart, wat ten goede komt aan de prestaties van een offroad voertuig. Of jij nu prachtige stunts uithaalt of gewoon op hoge snelheid over de offroad ondergrond wilt scheuren, het krachtige chassis zorgt voor de juiste stabiliteit en balans.

Nieuwe banden en wielen
Meer kracht is fijn, mits de combinatie van banden en wielen dat ook ondersteunen. Dat is bij de Savage X Flux V2 zeker het geval. Het voertuig wordt geleverd met een nieuwe set van de agressieve HPI Havok 3,8? wielen. Deze zijn voorzien van speciale Tredz Terrahex 3,8? banden met een grof profiel. Hierdoor heb je altijd voldoende grip op iedere ondergrond. Zelfs als je op volle snelheid door een bocht wilt scheuren.

Uitstekend in balans
De engineers van HPI hebben hard gewerkt aan de Savage X Flux V2 voor een nog betere balans en wegligging. Zo is het zwaartepunt van het voertuig verder geoptimaliseerd, waardoor je geniet van een nog stabielere wegligging. Dat maakt dat jij je volledig kunt concentreren op de besturing van het voertuig, zonder dat je voortdurend bezig bent met het in balans houden van deze monster truck.

Bumpers klaar voor een stootje
De kans is groot dat je met de Savage X Flux V2 op hoge snelheid vele verschillende terreinen gaat ontdekken. Dan heb je kans dat je wel eens tegen een object aanrijdt. Gelukkig is dat geen probleem voor deze monster truck dankzij de speciale rugged bumpers aan zowel de voor- als de achterzijde. De bumpers vangen stoten op en zorgen ervoor dat je voertuig niet gelijk in puin ligt. Daarnaast bieden de bumpers ruimte voor het plaatsen van LED verlichting, zodat je ook in het donker kunt genieten van dit voertuig.

Geweldige elektronica
De Savage X Flux V2 wordt geleverd met een krachtige Flux MLH 2200 kV motor die de power levert die je van een offroad voertuig verwacht. In combinatie met de Flux ELH Electronic Speed Control (ESC) die geschikt is voor 6S LiPo, geniet je van vol vermogen. Mocht je eerst nog even willen wennen aan de X FLux V2, dan kun je ook gebruikmaken van 4S LiPo. Zodat je kunt upgraden wanneer je er klaar voor bent.

Fijne mounts voor snelle toegang tot onderdelen
Wanneer je de motor of batterijen wilt verwisselen is niets zo vervelend als hiervoor minutenlang nodig hebben. Dat is bij de Savage X Flux V2 niet het geval. Zowel de motor als de batterijen zijn eenvoudig te bereiken via quick access mounts die bestaan uit slechts enkele onderdelen. Het enige dat je hoeft te doen is wat schroefjes los te draaien en je kunt bij de verschillende onderdelen. Zo kun je snel onderhoud uitvoeren of de batterijen verwisselen.

Grote schokdempers
Voor een offroad voertuig is het natuurlijk cruciaal dat het tegen een stootje kan. Dat zit bij de Savage X Flux V2 wel goed dankzij de XL Big Bore Nylon schokdempers. Deze absorberen impact en zorgen ervoor dat een klap of sprong geen invloed heeft op de prestaties van het voertuig. Hierdoor kun jij gewoon door blijven racen en hoef je niet bang te zijn dat impact gevolgen heeft voor de prestaties. Klaar voor de actie?

Stunt ready uit de doos
Een groot voordeel van de Savage X Flux V2 is dat de meeste onderdelen al zijn geinstalleerd vanuit de fabriek. De motor en de ESC zijn bijvoorbeeld al geplaatst, zodat je nauwelijks tot geen installatietijd meer hebt aan deze monster truck. Het enige dat je nog nodig hebt zijn LiPo batterijen, batterijen voor de afstandsbediening en een oplader voor de motorbatterijen. Vervolgens ben je binnen no-time klaar om te gaan. Racen maar!

Specificaties
- Lengte: 534 mm
- Breedte: 445 mm
- Hoogte: 250 mm
- Wielbasis: 336,5 mm
- Motorbatterij: 2S LiPo batterijen (2x) of 3S LiPo batterijen (2x), niet meegeleverd
- Motor: Flux MLH 2200 kV
- Electronic Speed Control: Flux ELH
- Banden: Tredz Terrahex 3,8
- Wielen: HPI Havok 3,8

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl