Hubsan X4 Camera Plus 720p HD camera quadcopter RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

69,95

Model: H107C+

Extra H107D+-04 accu?:

Status: Op voorraad

Omschrijving

Hubsan X4 Camera Plus 720p HD camera quadcopter RTF

De Hubsan H107C+ Mini Quadcopter is de opvolger van de populaire Hubsan H107C. Het langverwachte nieuwe model is uitgevoerd met een professionele X4 camera voor de mooiste luchtbeelden. Een andere belangrijke verbetering van de nieuwe quadcopter is het robuuste en stijve design voor betere vliegprestaties.

De armen van de Hubsan H107C+ zijn een stuk stijver, met als gevolg dat u veel minder last heeft van trillingen tijdens het vliegen. Daarnaast zorgen de unieke rubberen pads onder het landingsgestel voor een zachtere landing. Nieuw zijn 4 ingebouwde LED-lampjes die niet alleen zorgen voor een mooie uitstraling, maar het ook makkelijker maker om uw drone te herkennen in donkere omgevingen.

Bij een drone is de camera natuurlijk belangrijk. De Hubsan H107C+ Mini Quadcopter is uitgerust met een uitstekende 720P camera met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Deze camera zorgt voor verbluffende luchtfoto’s en –video’s. Vanaf de grond maakt u eenvoudig luchtopnamen met één druk op de knop van de afstandsbediening. Ook het besturen van de drone is eenvoudiger geworden dankzij het ergonomische design van de controller.

Een unieke nieuwe functie van deze Hubsan quadcopter is de ‘Altitude mode’. Stel een specifieke hoogte in en de drone zal voortdurend op die hoogte blijven vliegen. Dit zorgt gegarandeerd voor stabielere beelden. Alle foto’s en video’s worden opgeslagen op een Micro SD-kaart, die overigens niet standaard wordt meegeleverd.

De Hubsan H107C+ drone vliegt op een high performance vervangbare LiPo batterij. Deze batterij laadt u op via een USB-kabel die u inplugt in uw computer of laptop. De batterij heeft een capaciteit van 530 mAh waarmee u een vlucht kunt maken van ongeveer 7 minuten. Het opladen duurt een minuut of 40.

Eigenschappen:
- Frequentie: 2,4 GHz
- Vliegtijd: 7 minuten
- Oplaadtijd: 40 minuten
- Camera: 720p (1280 x 720)
- Altitude mode: automatisch hoogte vasthouden
- 2,4GHz verzender/ontvanger, stoort niet met andere quadcopters die op hetzelfde moment in de lucht zijn
- Geschikt voor binnen en buiten
- Oplaadbare high performance LiPo batterij
- Opladen via de computer of laptop met USB-kabel
- Beelden: foto en video
- Vliegen: omhoog en omlaag, links en rechts, vooruit en achteruit

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl