Coronavirus zorgt voor langere levertijden. Houd daarom rekening met een langere levertijd.

Hubsan X4 camera quadcopter nu slechts 24.95! Geschreven door op 07 oktober 2019

Hubsan X4 camera quadcopter met LED verlichting RTF (versie 2.0) nu van €69.95 voor slechts €24.95! 

Dit is versie 2.0 van de Hubsan X4 en wordt standaard geleverd met een camera en ingebouwde LED verlichting zo kun je ook in het donker vliegen. Verder is het model robuuster uitgevoerd dan versie 1.0. De Hubsan X4 Mini quadcopter kan dan wel klein zijn, maar het is ongelofelijk hoe hij presteert in alle omstandigheden. Zelfs buiten met wind is het toestel perfect te vliegen! De X4 word ready to fly geleverd inclusief 4-kanaals 2,4Ghz zender met LCD scherm waarmee onder andere de gevoeligheid ingesteld kan worden. Er zit een stand op voor de beginnende piloot, en een stand voor de gevorderde piloot. Het opladen van de inbegrepen 380mAh LiPo gaat via een USB kabel. De Hubsan X4 Mini quadcopter is voorzien van een stevige body welke de electronica beschermt, en ervoor zorgt dat het toestel een geweldig design heeft.

Tricks uitvoeren zoals figuren en achtjes vliegen is met de X4 geen enkel probleem! Ook loopings maken gaat zeer gemakkelijk door de krachtige motoren van de Hubsan X4 Mini quadcopter!

Hubsan X4 camera quadcopter nu slechts 24.95!

Meer informatie

Ga naar https://www.toemen.nl/hubsan-camera-quadcopter-met-led-verlichting-rtf-versie-p-17628.html voor meer informatie.


Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl