Hubsan X4 FPV brushless quadcopter RTF Dit product wordt voor €3,95 met PostNL thuis bezorgd. Afhalen? Bel voor de voorraad naar 013-7370097

Aanbieding
 Hubsan X4 FPV brushless quadcopter RTF
399,95 259,95

Model: H501S

Kleur:

Betaal veilig met iDEAL, PayPal of bank overschrijving.


Omschrijving

Hubsan X4 FPV brushless quadcopter RTF

Hubsan komt eindelijk met een aantal nieuwe producten waaronder deze gloednieuwe Hubsan X4 H501S. Het nieuwste model van Hubsan heeft waanzinnige functies die Hubsan voorheen nog niet kende. Dit is een FPV quadcopter met waanzinnige functies zoals een HD 1080p camera, een ingebouwde GPS en barometer, automatic return functie en de splinternieuw follow-me functie. Daarnaast ziet deze Hubsan X4 h501S er super strak en modern uit met mooie opvallende gouden accenten.

1080P HD Camera
De camera kwaliteit van deze quadcopter is ook zeer goed. De Hubsan X4 H501S wordt standaard geleverd met een ingebouwde HD camera voor beelden met hoge resolutie (1080p) vanuit de lucht. Met behulp van de 5.8GHz frequentie ziet u de verbazingwekkende beelden live op uw zender vanuit de lucht. Het zendbereik van de camera op uw zender is 300+ meter.

GPS en barometer
De Hubsan X4 H501S wordt standaard geleverd met een ingebouwde GPS en barometer. Dit is een geweldige functie op deze quadcopter en maakt het vliegen met de quadcopter een stuk makkelijker. Zo kunt u een aantal punten aangeven waar de quadcopter overheen moet vliegen. Door de barometrische druksensor kunt u de drone op elke gewenste hoogte laten vliegen door dit in te stellen op de zender.

Automatic Return Function
En misschien wel de allerbelangrijkste functie van het ingebouwde GPS-systeem is de fly-home-functie. Dat wil zeggen wanneer dat de quadcopter vanzelf terugkeert naar de plek waar deze de lucht in is gegaan wanneer het GPS-signaal verloren gaat. Deze functie functioneert daarnaast ook als een failsafe omdat met een druk op de knop de Hubsan X4 H501S naar plek van opstijgen terugkeert.

Follow-me functie
Door het ingebouwde GPS-systeem is de Hubsan X4 H501S uitgerust met een follow-me functie. Dat wil zeggen dat de Hubsan X4 H501S in staat is om zelf te vliegen en kan zo elke gewenst avontuur zonder problemen vastleggen. Zo kunt u zich uitstekende focussen op uw activiteiten en geniet van de uitstekende performance van uw persoonlijke fotograaf.

Specificaties
Motor: Brushless
Accu: 2300mAh 7.4V
Vliegtijd: 20-25 minuten
Oplaadtijd: 2-3 uur
Camera: 1080p FPV ondersteunt tot 64GB microSD
Reikwijdte: 300+ meter
Videotransmissie: 5.8Ghz
Afmetingen: 22 x 22 x 7 cm
Gewicht: 410 gram met accu

Inclusief
1x Hubsan X4 H501S
1x Zender
1x Accu 2300mAh 7.4V
1x 4GB microSD

Extra afbeeldingen


Schrijf een review!

Er zijn geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review. U moet wel eerst inloggen.

Schrijf een review

Laatste nieuws

Kom langs in Oisterwijk!

  • Toemen XXL Superstore

    Dorpsstraat 17
    5061HH Oisterwijk

Gebruik van deze site betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert.
Toemen Modelsport | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Disclaimer

Betaalmethodes

Ontwikkeling en Optimalisatie door MarcelMedia.nl